Harde schijf vervangen HP

  Is uw HP laptop zo traag dat de 100 meter sprint nog sneller gaat? Dan kunt u natuurlijk iedere keer een koffiepauze inlassen, maar eigenlijk wilt u liever dat het gewoon opgelost wordt. De harde schijf vervangen HP is in de meeste gevallen dan dé oplossing. Kom lang bij een Fixers Servicepunt. In de meeste gevallen kan dit binnen 60 minuten. Niet in de gelegenheid om langs te komen? Kies dan voor onze 24-uursservice.

  Meld hier je reparatie aan

  HP harde schijf vervangen binnen 60 minuten

  Natuurlijk zit u er niet op te wachten dat uw laptop kapotgaat. Het liefst wilt u gewoon snel en vakkundig weer op weg geholpen worden en daar zorgt Fixers dan ook gewoon voor. In de meeste gevallen kan een HP harde schijf vervangen worden in de tijd dat u van een vers kopje koffie geniet.

  Harde schijf vervangen HP laptop? Kies voor de 24-uursservice

  Ook wanneer u niet langs kunt komen bij een Fixers Servicepunt kunt u gebruikmaken van onze reparatieservice. Laat uw laptop ophalen door PostNL of stuur hem zelf naar ons op. Na ontvangst gaan onze monteurs met uw laptop, wordt deze onderzocht, de harde schijf vervangen HP en wordt uw laptop klaargemaakt voor verzending. En dat binnen 24 uur!

  Hoe gaat een HP harde schijf vervangen?

  De harde schijf is een belangrijk onderdeel van uw HP laptop. Die mooie vakantiefoto’s en belangrijke bestanden worden namelijk hierop opgeslagen. Ook draagt de harde schijf gedeeltelijk bij aan de snelheid van uw laptop.

  Een HP SSD upgrade of een HDD upgrade kan om verschillende redenen nodig zijn. Door ouderdom kan de schijf vol raken of een ongeluk kan deze beschadigen. Fixers biedt dan twee reparaties:

  • Uw HP harde schijf vervangen met behoudt van alle data. Dit is alleen mogelijk wanneer de schijf nog werkt.
  • Is dit niet het geval? De harde schijf zal dan opnieuw moeten geïnstalleerd worden. Hierdoor gaat uw data verloren.

  Een HP SSD upgrade? Of gaat u toch voor een HDD

  Vroeger stond opslagruimte synoniem aan de traditionele harde schijf. U kunt tegenwoordig uit meerdere opties kiezen. De mogelijkheden zetten wij graag voor u op een rijtje:

  1. Traditionele HDD (harde schijf)

  De traditionele harde schijf, ook wel HDD, bestaat uit een draaiende magnetische schijf. Kiest u voor deze traditionele opslagruimte, dan heeft u vaak veel opslagruimte tegen een lage prijs. Alleen kan deze schijf wat langzaam zijn dankzij de bewegende onderdelen.

  2. HP SSD upgrade

  De Solid State Disk, of kort SSD, werkt met geheugenchips. Doordat deze chips niet bewegen, is de SSD sneller dan de traditionele harde schijf. Een HP SSD upgrade combineert dan ook het beste van twee werelden: opslagruimte en snelheid. De prijs voor deze schijf ligt alleen hoger dan die van een traditionele harde schijf.

  Laat uw harde schijf vervangen HP?

  Fixers maakt het niet moeilijker voor u dan dat het is. Onze monteurs leggen helder aan u uit hoe zij te werk gaan wanneer de HP harde schijf vervangen moet worden. Ook vertellen zij u direct wat de kosten voor de reparatie zijn. Deze tarieven zijn inclusief btw- en montagekosten. Achteraf komt u dus niet voor vervelende verrassingen te staan. Wanneer u akkoord geeft, wordt de reparatie pas uitgevoerd.

  Voor een harde schijf vervangen HP is uw laptop bij Fixers dus in goede handen!

  Twijfelt u nog of een HP SSD upgrade dé oplossing is voor u? Of heeft u nog een andere vraag voor ons? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar: of bel naar een van onze .

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap