HP moederbord vervangen

  Het moederbord is eigenlijk wel het belangrijkste onderdeel van uw laptop. Zonder zouden de verschillende onderdelen van uw laptop namelijk niet met elkaar kunnen communiceren. En dan is uw laptop niet meer dan een mooi decoratiestuk.

  Een beschadigd moederbord zorgt ervoor dat uw laptop niet of slecht werkt. Voordat u in paniek raakt: breng eerst een bezoekje aan een Fixers Servicepunt. Onze monteurs kunnen uw HP moederbord vervangen en dat altijd voor een helder prijs!

  Meld hier je reparatie aan

  Vlug en vakkundig uw HP moederbord vervangen

  Eigenlijk wilt u natuurlijk niet te lang zonder laptop zitten. U heeft hem namelijk nodig voor school- of werkzaken. Fixers begrijpt dat maar al te goed en daarom wordt u snel en vakkundig weer op weg geholpen. U bent van harte welkom in een van onze Servicepunten bij SWOOP. Kunt u niet langskomen om een HP moederbord te vervangen? Kies dan voor onze ophaalservice of stuur uw laptop naar ons op. Welke optie u ook kiest, Fixers biedt u altijd dé beste oplossing, de hoogste kwaliteit en een snelle reparatieservice. Met smile uiteraard.

  Blijven mijn gegevens bewaard bij een HP moederbord vervangen?

  Natuurlijk wilt u dé allerbeste oplossing voor uw laptopprobleem en dat is dan ook precies waar de monteurs van Fixers voor zorgen. Een HP moederbord vervangen wordt dan ook altijd zorgvuldig uitgevoerd door onze monteurs mét onderdelen van de allerhoogste kwaliteit uiteraard. Hierdoor kan in 95% van de gevallen de reparatie met behoud van de gegevens uitgevoerd worden. Fixers kan ook een data recovery voor u uitvoeren. De prijs voor deze behandeling is op aanvraag. Neem hiervoor gerust op.

  Hoe gaat Fixers te werk bij een HP moederbord vervangen?

  Laptops worden vaak veel en intensief gebruikt. Het is dan ook geen wonder dat in verloop van tijd een laptop minder goed werkt. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje.

  Heeft u een glas water over uw laptop laten vallen en moet nu het HP moederbord vervangen worden? Dan kunt u bij Fixers uit twee opties kiezen:

  1. Fixers kan een nieuwe GPU Chip plaatsen

  Op deze reparatie krijgt u 12 maanden garantie. De reparatiekosten voor het plaatsen van een nieuwe GPU chip verschilt per laptopmodel. Daarom is de prijs voor deze handeling op aanvraag.

  2. Het HP moederbord vervangen bij waterschade

  Liet u per ongeluk water over uw laptop vallen? En moet nu uw HP moederbord vervangen worden? Loop dan eens binnen bij een Fixers Servicepunt voor een vochtschade onderzoek. Onze monteurs zorgen er dan voor dat vakkundig al het vocht uit uw laptop verwijderd wordt.

  Wat zijn de kosten voor een HP moederbord vervangen?

  De tarieven voor een moederbord vervangen verschillen per laptopmodel. De tarieven die Fixers hanteert, zijn altijd inclusief alle kosten (dus ook btw- en montagekosten). Onze monteurs zoeken altijd naar dé beste oplossing voor u. Daarom werken wij bij een HP moederbord vervangen altijd op basis van no cure, no pay.

  Wanneer u nog vragen heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen. Bel een van onze of stuur een e-mail naar: .

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap