0880040900

HP scherm reparatie

Meld je reparatie aan

In eerste instantie lijkt het opstarten van uw laptop goed te gaan. U hoort uw laptop rammelen en de lichtjes gaan aan. Toch blijft het scherm zwart. Of er zit een barst in het scherm, waardoor het beeld niet werkt. Wat nu? Dan brengt u natuurlijk een bezoekje aan een Fixers Servicepunt. In de meeste gevallen kunnen onze monteurs indien voorradig een HP scherm repareren binnen 60 minuten. Ook wanneer u niet kunt langskomen kunt u gebruikmaken van de ophaalservice.

Kies je model

HP scherm reparatie binnen 60 minuten

Eigenlijk wilt u uw laptop niet te lang missen. Dat begrijpen wij bij Fixers en daarom bieden wij u onze klaar-terwijl-u-wacht service. In de meeste gevallen kunnen onze monteurs een HP scherm repareren binnen 60 minuten indien voorradig. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken, mag natuurlijk wel. Kom gerust eens langs met uw kapotte laptop bij een Fixers Servicepunt.

Ophaalservice voor een HP scherm repareren

Kunt u niet langskomen voor HP scherm reparatie? Dan zorgen wij er gewoon voor dat onze service naar u komt. Kies dan voor onze ophaalservice. U laat uw laptop ophalen door PostNL of stuurt deze zelf naar ons op. Onze monteurs zorgen er dan voor dat uw laptop zo snel mogelijk na ontvangst weer gerepareerd retour gezonden wordt.

Is een HP scherm vervangen wel de oplossing?

Bij een barst of scheur in het beeldscherm is het overduidelijk dat het HP scherm vervangen moet worden. Bij andere defecten is het niet meteen helder wat het probleem is. Een zwart scherm kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door een kapot lcd of een defecte videokaart. Is dit laatste het geval, dan heeft een HP scherm vervangen natuurlijk geen zin.

Om er zeker van te zijn dat het probleem met uw laptop ook echt verholpen wordt, onderzoekt Fixers uw laptop.

Hierbij maakt Fixers het niet moeilijker dan het is. Wij zijn daarom transparant over onze werkwijze. Onze monteurs leggen graag uit hoe een HP scherm reparatie in zijn werk gaat en welke kosten hieraan verbonden zijn. Pas nadat u akkoord geeft voor de reparatie gaan wij uw HP scherm vervangen.

Wanneer onze monteurs een HP scherm repareren, werken zij alleen met onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit. Dat is niet alles! U krijgt altijd 3 maanden garantie op de reparatie en de onderdelen. U weet dus zeker dat problemen met uw laptopscherm verleden tijd zijn.

HP scherm reparatie nodig? Dan gaat u natuurlijk naar Fixers

Uw HP scherm vervangen? Dan weet u zeker dat uw laptop bij Fixers in goede handen is. Natuurlijk kunt u voor een andere reparatie ook uitstekend bij ons terecht. Kom dus gerust eens langs met uw kapotte laptop, smartphone, iMac of ander smart device.

Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar: . Of bel naar een van onze .

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1208 reviews op trustpilot
Dennis
28 februari 2021
Zeer goede service!

Zeer goede service!

Roos Spier
27 februari 2021
Top service

Top service en hee snel, mobiel ziet er uit als nieuw

Remco Verburgh
27 februari 2021
Opgehaald en afgeleverd. Netjes gedaan

De reparatie aan de MacBook is netjes volgens de vooraf opgestelde prijs gerepareerd. De MacBook is door een koeriersdienst opgehaald en na reparatie door PostNL weer thuis afgeleverd. 👍

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap