0880040900

Toetsenbord vervangen HP laptop

Meld je reparatie aan

Pas wanneer het toetsenbord van uw laptop niet (goed) meer werkt, beseft u dat u eigenlijk niet zonder kan. Die deadline halen wordt wel heel lastig als de s-toets niet werkt. Nu kunt u de ‘s’ steeds kopiëren uit eerder geschreven tekst. Maar makkelijker is om langs te komen bij een Fixers Servicepunt. In de meeste gevallen kan een HP toetsenbord vervangen worden binnen 60 minuten. Geen tijd om langs te komen? Kies dan voor onze 24-uursservice.

Meld hier je reparatie aan

Uw HP toetsenbord vervangen in de tijd dat u van onze verse koffie geniet

U zit er niet op te wachten dat uw laptop kapotgaat. Fixers begrijpt dat en daarom bieden wij u de klaar-terwijl-u-wacht service. Een toetsenbord vervangen HP doen onze monteurs in de tijd dat u van een vers kopje koffie, thee mag natuurlijk ook ; ), geniet. In de meeste gevallen is dat binnen 60 minuten. Kom dus gerust eens langs bij een Fixers Servicepunt.

Uw toetsenbord vervangen HP? Ook als u geen tijd heeft

Ook als u geen tijd heeft om langs te komen of er geen Fixers Servicepunt bij u in de buurt is, staan onze monteurs graag voor u klaar. Kies in dat geval voor onze 24-uursservice. U stuurt uw laptop dan naar ons op of laat hem door PostNL ophalen. In beide gevallen wordt uw HP toetsenbord vervangen binnen 24 uur na ontvangst en wordt uw laptop weer gerepareerd retour gestuurd.

Wat de kosten zijn voor een HP toetsenbord vervangen

Niet elke HP laptop heeft hetzelfde toetsenbord. De kosten voor een toetsenbord vervangen HP verschillen hierdoor onderling. Het standaardtarief voor het vervangen van uw toetsenbord is €49,-. Bovenop dit bedrag komen nog de kosten voor het onderdeel. De reparatietarieven die Fixers hanteert voor een toetsenbord vervangen HP zijn altijd inclusief alle kosten. U komt achteraf dus niet voor (vervelende) verrassingen te staan!

Laptop toetsenbord vervangen
€ 49 – € 129 (afhankelijk van het type)

Een toetsenbord vervangen HP met oog voor kwaliteit

Bij Fixers wordt u niet alleen weer snel op weg geholpen. Onze monteurs gaan ook altijd op zoek naar dé beste oplossing voor u. En uiteraard vinden zij die ook voor u ; )

Dat is niet het enige! Bij het oplossen van uw laptopprobleem wordt alleen gewerkt met onderdelen die aan onze hoge kwaliteitsstandaarden voldoen. Dat is nog steeds niet alles! U krijgt natuurlijk ook altijd 3 maanden garantie op de reparatie.

Natuurlijk laat u uw HP toetsenbord vervangen door Fixers!

Uw laptop is dus in goede handen bij Fixers. Natuurlijk bent u bij ons aan het juiste adres om een toetsenbord te vervangen HP. Maar dat is zeker niet het enige waarbij wij u kunnen helpen! Wat het probleem met uw laptop ook is, onze monteurs staan voor u klaar. En ook met een defecte smartphone, iPad of iMac helpen wij u graag!

Wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact op. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar: of bel naar een .

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1343 reviews op trustpilot
Julia Verheugt
23 juli 2021
Hele goede en snelle service

Hele goede en snelle service. Eerlijk en behulpzaam. Ik kreeg mijn iphone weer zo goed als nieuw terug, zeker een aanrader voor telefoon reparaties.

Bart
23 juli 2021
Prima geholpen

Prima geholpen, binnen een week scherm MacBook Air vervangen.

christiaan schram
12 juli 2021
Almere

Snelle, deskundige service. Erg blij met de uitgevoerde reparatie.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap