0880040900

HP videokaart vervangen

Meld je reparatie aan

Elke laptop heeft een videokaart. U zou zonder namelijk geen video’s kunnen kijken of kunnen internetten. Een defect kan ervoor zorgen dat de HP videokaart vervangen moet worden. Is dit het geval? Kom dan snel langs bij een Fixers Servicepunt. Onze monteurs helpen u vakkundig en snel weer op weg. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Maak dan gebruik van de 24-uursservice.

Uw HP videokaart vervangen? Dan kiest u natuurlijk voor Fixers

U zit er niet op te wachten dat uw laptop kapotgaat of niet goed meer werkt. Fixers begrijpt dat als geen ander en daarom helpen onze technisch hoogopgeleide monteurs u graag weer snel op weg. Loop dus gerust eens binnen bij één van onze Servicepunten. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.

Moet uw HP videokaart vervangen worden? Maar bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Natuurlijk kunt u dan ook gewoon van onze reparatieservice gebruikmaken. U kunt uw laptop laten ophalen door PostNL of stuur hem zelf naar ons op. Na ontvangst wordt uw laptop door onze monteurs onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. En in de meeste gevallen gebeurt dat binnen 24 uur.

Met oog voor kwaliteit HP videokaart vervangen

Wanneer het beeldscherm van uw HP laptop niet meer werkt of alleen nog maar strepen laten zien, dan moet uw HP videokaart vervangen worden. Kom dan gerust eens binnenlopen bij een Fixers Servicepunt. Uiteraard gaan onze monteurs hierbij zorgvuldig te werk en wordt er alleen gewerkt met onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit.

Kies voor een transparante werkwijze en heldere tarieven

Uw beeldscherm werkt niet? Dan hoeft dat niet direct te betekenen dat uw HP videokaart vervangen moet worden. Een defect beeldscherm kan namelijk ook veroorzaakt worden door een kapot lcd. Om er zeker van te zijn dat het probleem met uw HP laptop ook echt verholpen wordt, kijken onze monteurs kosteloos uw laptop na.

Vervolgens wordt de reparatie en de hieraan verbonden kosten met u gecommuniceerd. Onze monteurs leggen helder aan u uit wat het probleem is en hoe dit verholpen kan worden. Uiteraard communiceren zij de kosten met u. Deze zijn altijd inclusief btw- en montagekosten. Wanneer u hiermee akkoord gaat, wordt uw HP videokaart vervangen.

Voor een HP videokaart vervangen is uw laptop dus bij Fixers in goede handen!

Heeft u nog een vraag voor ons? Of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar: . Wilt u ons persoonlijk spreken? Bel dan naar één van onze .

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores