0880040900

HP videokaart vervangen

Meld je reparatie aan

Elke laptop heeft een videokaart. U zou zonder namelijk geen video’s kunnen kijken of kunnen internetten. Een defect kan ervoor zorgen dat de HP videokaart vervangen moet worden. Is dit het geval? Kom dan snel langs bij een Fixers Servicepunt. Onze monteurs helpen u vakkundig en snel weer op weg. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Maak dan gebruik van de 24-uursservice.

Meld hier je reparatie aan

Uw HP videokaart vervangen? Dan kiest u natuurlijk voor Fixers

U zit er niet op te wachten dat uw laptop kapotgaat of niet goed meer werkt. Fixers begrijpt dat als geen ander en daarom helpen onze technisch hoogopgeleide monteurs u graag weer snel op weg. Loop dus gerust eens binnen bij één van onze Servicepunten. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.

Moet uw HP videokaart vervangen worden? Maar bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Natuurlijk kunt u dan ook gewoon van onze reparatieservice gebruikmaken. U kunt uw laptop laten ophalen door PostNL of stuur hem zelf naar ons op. Na ontvangst wordt uw laptop door onze monteurs onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. En in de meeste gevallen gebeurt dat binnen 24 uur.

Met oog voor kwaliteit HP videokaart vervangen

Wanneer het beeldscherm van uw HP laptop niet meer werkt of alleen nog maar strepen laten zien, dan moet uw HP videokaart vervangen worden. Kom dan gerust eens binnenlopen bij een Fixers Servicepunt. Uiteraard gaan onze monteurs hierbij zorgvuldig te werk en wordt er alleen gewerkt met onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit.

Kies voor een transparante werkwijze en heldere tarieven

Uw beeldscherm werkt niet? Dan hoeft dat niet direct te betekenen dat uw HP videokaart vervangen moet worden. Een defect beeldscherm kan namelijk ook veroorzaakt worden door een kapot lcd. Om er zeker van te zijn dat het probleem met uw HP laptop ook echt verholpen wordt, kijken onze monteurs kosteloos uw laptop na.

Vervolgens wordt de reparatie en de hieraan verbonden kosten met u gecommuniceerd. Onze monteurs leggen helder aan u uit wat het probleem is en hoe dit verholpen kan worden. Uiteraard communiceren zij de kosten met u. Deze zijn altijd inclusief btw- en montagekosten. Wanneer u hiermee akkoord gaat, wordt uw HP videokaart vervangen.

Voor een HP videokaart vervangen is uw laptop dus bij Fixers in goede handen!

Heeft u nog een vraag voor ons? Of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar: . Wilt u ons persoonlijk spreken? Bel dan naar één van onze .

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1036 reviews op trustpilot
Gerrit Koen
2 december 2020
Zeer goed geholpen

Vandaag ben ik zeer goed geholpen op IJburglaan in Amsterdam. Mijn Iphone wilde niet meer opstarten. Het probleem had men zeer snel verholpen. Twee uiterst vriendelijke mannen. Ik beveel Fixers op de Ijburglaan zeker aan. Gerrit Koen

Sabine Banse
18 november 2020
Geweldige inlevingsvermogen

Geweldige inlevingsvermogen. Goeie service en snelle afhandeling.

Karel Scheffer
17 november 2020
Filiaal Rosmalen weer bezocht na…

Filiaal Rosmalen weer bezocht na eerdere geweldig positieve ervaring en uitstekende service, uitleg en vriendelijkheid, om de installatie van de nieuwe IPhone 6 te laten installeren en het overzetten van alle apps. Dat was mij nooit gelukt. Met hartelijke dank Karel Scheffer Veghel

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap