0880040900

Meld hier je reparatie aan

Huawei Mate X reparatie

Heb je een defect de aan je Samsung Galaxy Fold telefoon? Geen stress, we hebben bijna elk onderdeel voor jouw Samsung Galaxy op voorraad. Daarnaast bieden we je 1 jaar garantie op al onze smartphone reparaties. Wil je een vraag stellen over de reparatie van je Samsung toestel? Aarzel dan niet om te bellen met de klantenservice.


De opvouwbare Huawei Mate X is volgestopt met de nieuwste hardware. Bijvoorbeeld de krachtige Kirin 980-processor, een flinke 512GB aan opslagruimte en een 4500mAh-accu te vinden. Het toestel heeft drie camera`s achterop, heeft ruimte voor twee simkaarten en draait op Android 9 Pie.

Natuurlijk is het dan waard je toestel te laten repareren zodat je weer kunt gaan genieten van een werkende telefoon met 3 maanden lang garantie!

De Samsung Fold heeft een hoge resolutie waarmee je meerdere foto’s tegelijk, in detail, op je scherm bekijken.

Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje en gebeurt regelmatig dat een telefoon valt en is gebarsten. Voor een dure smartphone als de Galaxy Fold wil je dit zo snel mogelijk laten repareren.

Meld hier je reparatie aan

Let op: Nu ook gratis pick-up & return door heel Nederland voor alle Apple reparaties binnen- en buiten garantie

Samsung Galaxy A41 scherm reparatie

Met de Galaxy A41 heeft een prachtig Inifity-O Display. De nóg dunnere schermranden en het scherpe beeld zorgen voor een bioscoopbeleving.

Als je telefoon is gebarsten kun jij niet meer goed genieten tijdens het kijken van foto’s en video’s. Ook kan er door schade aan je scherm kan het gebeuren dat je niet meer goed kunt scrollen of navigeren. In dat geval is het een investering waard om je display te laten maken!

Huawei Mate X scherm reparatie

Het scherm van de Galaxy Fold bestaat uit meerdere lagen innovatief polymeer en is zelfs 50% dunner dan de schermen van de andere Galaxy-toestellen. Als deze telefoon is beschadigd kun je niet meer ultiem genieten tijdens het kijken van videos en fotos. Soms kun je door een barst in je scherm kan het gebeuren dat je niet meer prettig kunt scrollen of navigeren. In zo’n geval is het handig om je scherm te laten maken!

Huawei Mate X batterij vervangen

De Samsung Fold accu is snel opgeladen en gaat normaliter lang mee. Toch zien wij dat na een tijdje dat de batterij raakt versleten. De batterij laad dan niet / minder snel op en de batterij is snel leeg.

Bij Fixers ben je op het juiste adres om je telefoon te laten repareren. We zorgen voor de beste en orginele onderdelen en hebben meestal binnen een half uur al de telefoon gemaakt!

Fixers repareert ook