0880040900

Oppo Reno 10x Zoom Reparatie

Meld je reparatie aan

Kies je merk

Staat je merk er niet tussen? Geen paniek. In veel gevallen kunnen we hem wel komen repareren.

Is je nieuwe Oppo Reno 10x Zoom kapot? Laat hem dan repareren door Fixers! Wij hebben een uitgebreid aanbod aan onderdelen, zowel voor bekende als minder bekende merken. Ook voor Oppo hebben we alle onderdelen in huis om jou Oppo Reno 10x Zoom weer te maken, vaak zelfs al binnen 30 minuten! Deze prachtige telefoon van de 1 serie wil je natuurlijk altijd in topconditie kunnen gebruiken. Echter, als hij kapot is gaat dit niet en wil je hem laten repareren. Kom langs bij Fixers en wij zorgen over het algemeen al voor een reparatie binnen 30 minuten! Wij zijn specialist in alle bekende merken, maar ook in de minder populaire smartphone modellen zoals die van Xiaomi, Huawei, Oppo en Nokia!

Oppo Reno 10x Zoom camera laten repareren?

De Oppo Reno 10x Zoom heeft een selfiecamera van maar liefst 16 MP. Naast dat dit natuurlijk extreem cool is, zorgt dit er ook voor dat het snel kapot kan gaan. Daarom zorgen we bij Fixers dat we alle onderdelen van de Oppo Reno 10x Zoom op voorraad hebben en jou hierbij kunnen helpen om dit te repareren. Kom snel langs bij 1 van onze Fixers winkels en wij repareren jouw telefoon zo snel mogelijk! Daarnaast heeft de Oppo Reno 10x Zoom een dubbele camera achterop, die ook snel stuk kan gaan.

Zorg dat je je Oppo Xperia model goed in shape houdt en dat alle camera's het blijven doen. Ook kan je bij ons langskomen voor een camera reparatie, namelijk de camera aan de achterzijde. Deze camera een specificatie van maar liefst 48 megapixels, waardoor je altijd de scherpste foto's kan blijven maken als je hem weer laat maken door Fixers! Laat je camera van je Oppo Reno 10x Zoom door ons repareren! Het merk staat dan ook wel bekend om haar uitstekende foto's en met de Reno 10x Zoom werd de lat zeer hoog gelegd. Hierdoor wil je wel dat jouw camera blijft werken en kies je voor een schermreparatie bij Fixers.nl!

Schermreparatie of batterij problemen?

Een schermreparatie kan altijd nodig zijn, vooral als het gaat om de Oppo Reno 10x Zoom. Met een 6,6 inch AMOLED capacitive touchscreen met een resolutie van 2340 bij 1080 pixels en met 6GB werkgeheugen kan het zomaar zijn dat je scherm stuk valt of kapot gaat. Daarom wil je je Oppo Reno 10x Zoom scherm laten vervangen bij een specialist die er verstand van heeft, bij Fixers.nl dus! Het is dus zo dat deze telefoon een schermvullend 6,6 inch AMOLED scherm heeft. Dit zorgt er dan ook voor dat de kans dat er een barst in je Oppo scherm komt, groter is dan bij bijvoorbeeld een Huawei of een Samsung. Het bevat een 2340 x 1080 pixels scherm en die zijn zeer gevoelig voor vallen. Als je je Reno 10x Zoom hebt laten vallen, dan dien je het scherm hiervan te laten repareren door een specialist.

Kom langs met of zonder afspraak!

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een Oppo Reno 10x Zoom telefoon binnen 30 minuten, denk bijvoorbeeld aan een camera, home-button of lichtsensor reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw Oppo Reno 10x Zoom laten maken? Kom langs zonder afspraak!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap

Onze Oppo modellen