0880040900

Harddisk iMac kapot? | Harde schijf vervangen Fixers.nl

Meld je reparatie aan

Start je iMac niet meer op of is je iMac heel erg traag geworden? Dan kan het zo zijn dat de harde schijf van je iMac defect is. Een defecte harddisk is een van de meest voorkomende reparatie bij iMac’s. Door het stijlvolle design van de iMac hangt de harddisk schuin in de iMac. Hierdoor is de harde schijf gevoeliger voor slijtage.

Wij vervangen de harddisk van jouw iMac binnen 1-3 werkdagen voor een nieuwe. Daarbij krijg je 3 maanden garantie op de reparatie.

Laat je iMac harddisk nu vervangen

Wij hebben alle harde schijven voor iMac’s standaard op voorraad. Hierdoor kunnen we de reparatie van jouw iMac vaak binnen een werkdag uitvoeren. Wij vervangen de oude harde schijf voor een nieuwe en installeren vervolgens het MacOS besturingsysteem opnieuw op de iMac. Indien mogelijk plaatsen we een volledige backup terug op de iMac. De oude harddisk krijg je vanzelfsprekend mee terug.

Ben ik nu mijn data kwijt?

Nee, je bent niet áltijd je data kwijt. In 95% van de gevallen kunnen we de defecte harde schijf uitlezen met speciale apparatuur en kunnen we een backup terugplaatsen op de nieuwe harddisk. Tijdens de reparatie brengen we je hier vooraf van op de hoogte.

Wil je meer weten over de tarieven voor deze reparatie? Kies dan hieronder jouw type iMac:

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores