Harddisk iMac kapot? | Harde schijf vervangen Fixers.nl

  Start je iMac niet meer op of is je iMac heel erg traag geworden? Dan kan het zo zijn dat de harde schijf van je iMac defect is. Een defecte harddisk is een van de meest voorkomende reparatie bij iMac’s. Door het stijlvolle design van de iMac hangt de harddisk schuin in de iMac. Hierdoor is de harde schijf gevoeliger voor slijtage.

  Wij vervangen de harddisk van jouw iMac vaak binnen 24 uur voor een nieuwe.

  Laat je iMac harddisk nu vervangen

  Wij hebben alle harde schijven voor iMac’s standaard op voorraad. Hierdoor kunnen we de reparatie van jouw iMac binnen een werkdag uitvoeren. Wij vervangen de oude harde schijf voor een nieuwe en installeren vervolgens het MacOS besturingsysteem opnieuw op de iMac. Indien mogelijk plaatsen we een volledige backup terug op de iMac. De oude harddisk krijg je vanzelfsprekend mee terug.

  Ben ik nu mijn data kwijt?

  Nee, je bent niet áltijd je data kwijt. In 95% van de gevallen kunnen we de defecte harde schijf uitlezen met speciale apparatuur en kunnen we een backup terugplaatsen op de nieuwe harddisk. Tijdens de reparatie brengen we je hier vooraf van op de hoogte.

  Wil je meer weten over de tarieven voor deze reparatie? Kies dan hieronder jouw type iMac:

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap