0880040900

iPad Air 2 Scherm vervangen? | Fixers

Meld je reparatie aan

iPad Air 2 scherm vervangen: kun je dit zelf doen?

Is het mogelijk om je iPad Air 2 scherm zelf te vervangen? Om maar meteen met de deur in huis te vallen: nee, dat raden we af. Een iPad Air 2 scherm reparatie is een taak voor ervaren professionals die voor doe-het-zelvers simpelweg te lastig en te duur is. Voordat je alles in huis hebt gehaald om een iPad Air 2 scherm te vernieuwen, ben je alweer vele euro’s verder. Uiteindelijk kom je hierdoor duurder uit dan wanneer je een vakman inschakelt om je te helpen. Bovendien kan er iets fout gaan als je zelf je iPad Air 2 scherm probeert te herstellen, waardoor je extra kosten oploopt. Daarom kun je het scherm van je iPad Air 2 beter laten fixen door een specialist. Daar lopen er genoeg van rond bij Fixers.

Wanneer moet een iPad Air 2 scherm gerepareerd worden?

Je ziet meestal vanzelf als een iPad Air 2 scherm aan vervanging toe is. Ten eerste kan het zijn dat er een ongelukje gebeurd is. Je hebt bijvoorbeeld de tablet uit je handen laten vallen of de tablet viel ineens uit je tas. Soms overleeft je tablet zo’n val zonder problemen, maar met wat pech kan het je ook een scheur of barst in het glas opleveren. Problemen met het scherm kunnen zich ook in de vorm van verticaal gekleurde strepen of zwarte inktvlekken uiten. Je iPad Air 2 scherm zal in zulke gevallen gerepareerd moeten worden door een professional.

Mijn iPad Air 2 scherm werkt, maar het touchscreen werkt niet

Vaak wordt er gedacht dat het touchscreen los staat van het scherm. Als het scherm het nog doet maar het touchscreen niet, dan is dat toch een probleem van de touchscreen hardware? Zo werkt het niet. Het touchscreen is een onderdeel van het scherm. Als je geen reactie krijgt op je aanraking, dan zal je iPad Air 2 scherm een reparatie moeten ondergaan. In specifieke gevallen kan het probleem in de software zitten. Opnieuw opstarten of resetten kan het probleem verhelpen. Maar over het algemeen zal een iPad Air 2 scherm een reparatie nodig hebben.

Waarom kies je voor een iPad Air 2 scherm reparatie?

Het laten plaatsen van een nieuw iPad Air 2 glas gaat gepaard met meerdere voordelen. Barsten en scheuren zijn niet alleen cosmetische defecten, ze hebben ook invloed op hoe goed jij het touchscreen kunt gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld soms bepaalde plekken niet meer goed aantikken met je vinger. Als er strepen op het scherm staan, is dit erg vervelend. Bovendien kan het touchscreen in zijn geheel niet meer reageren. Je iPad Air 2 scherm vernieuwen verhelpt bovenstaande problemen. Bovendien is dit een duurzame oplossing, waardoor je voor meerdere jaren plezier zult beleven aan je tablet.

Een nieuw iPad Air 2 scherm laten plaatsen bij Fixers

Het hernieuwen van het scherm van je iPad Air 2 is een klus die alleen door een specialist uitgevoerd kan worden. Waar we je bij andere problemen oplossingen kunnen bieden die je zelf kunt proberen, is dat bij schermproblemen geen optie. Wij zijn een door Apple geautoriseerde Service Provider. Door de jaren heen hebben wij menig iPad Air 2 scherm gerepareerd. Ook jij kunt bij ons terecht. Stuur jouw tablet naar ons op of kom langs voor een reparatie in één van onze vestigingen.