0880040900

iPad Batterij / Accu Vervangen

Meld je reparatie aan

Weet je nog… toen je jouw iPad net had kon je dagenlang Facebooken, spellen spelen en internetten zonder dat de batterij van iPad er aan onderdoor ging. Inmiddels is je iPad allang niet zo “hands-free” meer als je zou willen. Je hangt namelijk continu aan de oplader omdat je accu snel leeg loopt. Hierdoor wil je dat wij voor jou de accu of de batterij vervangen van je iPhone!

Er is niet irritanter als een Tablet-accu die snel leeg loopt. Bij iPads komt dit regelmatig voor, waardoor het vervangen van een batterij van de iPad bij ons een van de meest voorkomende reparaties is. Opzicht is dit best logisch, omdat de accu van je iPad net als de accu van jouw auto maar een beperkte levensduur heeft. Daarnaast gebruik je jouw Tablet natuurlijk veel intensiever als de accu van je auto. Een vervanging op zijn tijd kan dus helemaal geen kwaad!

Meld hier je reparatie aan

Wat zijn de symptomen van een slechte iPad batterij?

De meeste symptomen bij de gebruikers van een iPad met een slechte batterij zijn, frustratie, ergernis en een continue drang om in de buurt te blijven van een stopcontact. Gelukkig hebben wij een wondermiddel; een verse iPad accu waardoor jouw iPad weer uren langer mee gaat! Wij kunnen ervoor zorgen dat je binnen 1-3 werkdagen al een nieuwe accu mee naar huis krijgt + de nodige garantie erop. Hierdoor verlengen we de levensduur van je iPad aanzienlijk en kan jij weer draadloos van je toestel genieten!

Symptomen slechte accu of batterij:

  • Langzaam opladen van de batterij
    Het duurt soms uren om een klein beetje percentage batterijlading in je iPad te krijgen.
  • Je iPad voelt warm aan
    Vooral na het opladen van je iPad voelt de achterkant van het apparaat heel erg warm aan. Als je iPad op een warme zomerse dag in het zonnetje heeft gelegen wordt je iPad zo warm dat je hem bijna niet vast kunt pakken.
  • Je iPad valt bij 10% lading opeens uit
    Uit het niets stopt je iPad opeens met werken. Na het aansluiten van de oplader moet je lang wachten totdat je iPad opnieuw opstart. (soms wel 15 minuten)

Heb je na het lezen van dit artikel toch nog een vraag? Geen probleem! Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 18:00. Je kunt ons bereiken via de chat, Tablet of FaceBook.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1302 reviews op trustpilot
Jess Bodycare
12 mei 2021
Very efficient staff

Very efficient staff, amazing service, I would definitely recommend this place . Thank you so much ! Lara .

Serine Hagop
12 mei 2021
Snelle en vriendelijke service

Snelle en vriendelijke service. Binnen een paar uur was de batterij van mijn telefoon vervangen.

Adrie
11 mei 2021
In 1 woord: SUPER!

Uitermate vriendelijk en ter zake kundig. Macbook Pro binnen anderhalve dag gerepareerd met nieuwe batterij, trackpad en toetsenbord. Communicatie helemaal up-to-date met status updates per email. Kortom SUPER!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap