0880040900

iPad Batterij / Accu Vervangen

Meld je reparatie aan

Weet je nog… toen je jouw iPad net had kon je dagenlang Facebooken, spellen spelen en internetten zonder dat de batterij van iPad er aan onderdoor ging. Inmiddels is je iPad allang niet zo “hands-free” meer als je zou willen. Je hangt namelijk continu aan de oplader omdat je accu snel leeg loopt. Hierdoor wil je dat wij voor jou de accu of de batterij vervangen van je iPhone!

Er is niet irritanter als een Tablet-accu die snel leeg loopt. Bij iPads komt dit regelmatig voor, waardoor het vervangen van een batterij van de iPad bij ons een van de meest voorkomende reparaties is. Opzicht is dit best logisch, omdat de accu van je iPad net als de accu van jouw auto maar een beperkte levensduur heeft. Daarnaast gebruik je jouw Tablet natuurlijk veel intensiever als de accu van je auto. Een vervanging op zijn tijd kan dus helemaal geen kwaad!

Meld hier je reparatie aan

Wat zijn de symptomen van een slechte iPad batterij?

De meeste symptomen bij de gebruikers van een iPad met een slechte batterij zijn, frustratie, ergernis en een continue drang om in de buurt te blijven van een stopcontact. Gelukkig hebben wij een wondermiddel; een verse iPad accu waardoor jouw iPad weer uren langer mee gaat! Wij kunnen ervoor zorgen dat je binnen 1-3 werkdagen al een nieuwe accu mee naar huis krijgt + de nodige garantie erop. Hierdoor verlengen we de levensduur van je iPad aanzienlijk en kan jij weer draadloos van je toestel genieten!

Symptomen slechte accu of batterij:

  • Langzaam opladen van de batterij
    Het duurt soms uren om een klein beetje percentage batterijlading in je iPad te krijgen.
  • Je iPad voelt warm aan
    Vooral na het opladen van je iPad voelt de achterkant van het apparaat heel erg warm aan. Als je iPad op een warme zomerse dag in het zonnetje heeft gelegen wordt je iPad zo warm dat je hem bijna niet vast kunt pakken.
  • Je iPad valt bij 10% lading opeens uit
    Uit het niets stopt je iPad opeens met werken. Na het aansluiten van de oplader moet je lang wachten totdat je iPad opnieuw opstart. (soms wel 15 minuten)

Heb je na het lezen van dit artikel toch nog een vraag? Geen probleem! Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 18:00. Je kunt ons bereiken via de chat, telefoon of FaceBook.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap