0880040900

iPad Batterij / Accu Vervangen

Meld je reparatie aan

Weet je nog… toen je jouw iPad net had kon je dagenlang Facebooken, spellen spelen en internetten zonder dat de batterij van iPad er aan onderdoor ging. Inmiddels is je iPad allang niet zo “hands-free” meer als je zou willen. Je hangt namelijk continu aan de oplader omdat je accu snel leeg loopt. Hierdoor wil je dat wij voor jou de accu of de batterij vervangen van je iPhone!

Er is niet irritanter als een Tablet-accu die snel leeg loopt. Bij iPads komt dit regelmatig voor, waardoor het vervangen van een batterij van de iPad bij ons een van de meest voorkomende reparaties is. Opzicht is dit best logisch, omdat de accu van je iPad net als de accu van jouw auto maar een beperkte levensduur heeft. Daarnaast gebruik je jouw Tablet natuurlijk veel intensiever als de accu van je auto. Een vervanging op zijn tijd kan dus helemaal geen kwaad!

Meld hier je reparatie aan

Wat zijn de symptomen van een slechte iPad batterij?

De meeste symptomen bij de gebruikers van een iPad met een slechte batterij zijn, frustratie, ergernis en een continue drang om in de buurt te blijven van een stopcontact. Gelukkig hebben wij een wondermiddel; een verse iPad accu waardoor jouw iPad weer uren langer mee gaat! Wij kunnen ervoor zorgen dat je binnen 1-3 werkdagen al een nieuwe accu mee naar huis krijgt + de nodige garantie erop. Hierdoor verlengen we de levensduur van je iPad aanzienlijk en kan jij weer draadloos van je toestel genieten!

Symptomen slechte accu of batterij:

  • Langzaam opladen van de batterij
    Het duurt soms uren om een klein beetje percentage batterijlading in je iPad te krijgen.
  • Je iPad voelt warm aan
    Vooral na het opladen van je iPad voelt de achterkant van het apparaat heel erg warm aan. Als je iPad op een warme zomerse dag in het zonnetje heeft gelegen wordt je iPad zo warm dat je hem bijna niet vast kunt pakken.
  • Je iPad valt bij 10% lading opeens uit
    Uit het niets stopt je iPad opeens met werken. Na het aansluiten van de oplader moet je lang wachten totdat je iPad opnieuw opstart. (soms wel 15 minuten)

Heb je na het lezen van dit artikel toch nog een vraag? Geen probleem! Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 18:00. Je kunt ons bereiken via de chat, Tablet of FaceBook.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1096 reviews op trustpilot
Paul
19 januari 2021
Goede service

Goede service, en zeer snelle afhandeling. Ik weet nu waar ik voortaan moet zijn voor problemen aan mijn service van mijn iPhone, iPad en imacbook

Maurice Wildeman
19 januari 2021
Snel en correcte afhandeling reparatie

Scherm van mijn iPhone XR was behoorlijk beschadigd. Zaterdag begin van de middag afgeleverd. Medewerker Kourosh gaf aan te proberen deze op de dag zelf te repareren. Werd gebeld dat het toch niet zou lukken en dat het maandag klaar zou zijn. Op tijd gecommuniceerd en afspraken nagekomen. Bij ophalen screen protector aangeschaft en deze werd ook zonder te vragen perfect aangebracht. Perfect en professionele service.

Pim
18 januari 2021
Snel en goede service

Op donderdag mijn iPad met een barst in het scherm afgeleverd. Het bleek een fout te zijn van Apple waardoor die barst erin is gekomen. Toen kreeg ik zaterdagochtend al bericht dat ik de iPad op kon halen, maandag langs geweest en ik kreeg op kosten van Apple een nieuwe iPad. Wat een top service en super snel werk!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap