0880040900

iPad Dock Connector Vervangen?

Meld je reparatie aan

Moet iPad dock connector worden vervangen?

Wanneer een iPad dock connector vervangen moet worden, vereist dit een secure reparatie. Hoewel het mogelijk is om je iPad Air dock connector zelf te vervangen raden wij dit toch af. Deze taak vergt namelijk een hoop precisie. Ook zul je zelf de nieuwe onderdelen moeten inkopen inclusief enkele benodigdheden voor het plaatsen van de nieuwe dock connector. Een iPad dock connector vervangen kost veel tijd en bovendien kunnen er meerdere dingen misgaan. Gaat er iets mis? Dan wordt je probleem alleen maar groter. Het zorgt er voor dat je kosten hoger oplopen dan wanneer je jouw iPad dock connector laat vernieuwen door Fixers. Genoeg reden om dit defect door ons te laten verhelpen.

Hoe weet je wanneer een iPad Air dock connector vervangen moet worden?

Je merkt al snel wanneer een dock connector aan vervanging toe is. De dock connector is het onderdeel dat ervoor zorgt dat de tablet aangesloten kan worden op bijvoorbeeld de netstroom. Het is dus een essentieel onderdeel voor het opladen van de batterij van je tablet. Als de dock connector van een iPad versleten is merk je dat het opladen steeds stroever verloopt. Het kan zijn dat dit meer tijd in beslag neemt dan voorheen. Het kan zelfs zo zijn dat je iPad helemaal niet meer oplaadt. Het is zelfs mogelijk dat het defect ervoor zorgt dat je minder goed te verstaan bent tijdens een telefoongesprek. Dat komt doordat er een link is tussen de dock connector en de geluidsbox.

Wat kun je zelf doen om iPad dock connector problemen te verhelpen?

Het vervangen van de dock connector is een lastige klus die je beter aan een expert kunt overlaten. Wat je wel zelf kunt doen, is het secuur reinigen van de oplaad poort. Dit is voornamelijk een optie als de tablet moeizaam oplaadt. Wellicht werkt je iPad hierna weer beter. Laadt je tablet helemaal niet meer op of past je adapter niet meer in de oplaad poort? Laat dan jouw iPad dock connector repareren door de experts van Fixers.

iPad dock connector reparatie nodig? Fixers doet het

Als je problemen hebt met je Apple apparatuur, dan kan Fixers je helpen. Wij zijn een door Apple geautoriseerde Service Provider met jarenlange ervaring. Ook de dock connector van jouw iPad Air kunnen we repareren. Dit doen we tegen scherpe tarieven. Wij bieden je flexibiliteit. Je kunt je iPad Air naar ons opsturen voor een reparatie, maar het is ook mogelijk om met je defecte tablet één van onze vestigingen te bezoeken. Hier helpen we je snel en secuur.