0880040900

iPad Mini batterij vervangen?

Meld je reparatie aan

iPad Mini batterij vervangen

Als je merkt dat de werking van de accu van je iPad Mini erg is verslechterd, is het tijd om je iPad Mini batterij te laten vervangen. Op YouTube zijn meerdere video’s te vinden die je laten zien hoe je een iPad Mini batterij kunt vervangen door een nieuwe accu. Technisch gezien kun je een iPad mini batterij dus zelf vervangen, maar in de praktijk blijkt dit een lastige klus. Vervangen van de batterij neemt veel tijd in beslag, het is specialistisch werk en bovendien is er het risico op het maken van fouten. Dit leidt alleen maar tot meer kosten. Daarom kun je de batterij van je iPad Mini het beste laten vervangen door Fixers.

Wanneer is de batterij van je iPad Mini 2 of iPad Mini 1 aan vervanging toe?

Een aantal symptomen kunnen erop wijzen dat de batterij van je iPad Mini 2 of 1 versleten is. Ten eerste kan er sprake van zijn dat de batterij steeds sneller leeg is. Je moet vaker opladen en de opgeladen batterij gaat steeds minder lang mee. Daarnaast kan de iPad Mini al uitvallen als de accuduur nog op 20% tot 30% staat. In dit geval is het aan te raden om bij ‘Instellingen’ te kijken. Als je hier ‘reparatie’ ziet staan, weet je zeker dat de accu aan vervanging toe is.

iPad Mini batterij vervangen bij Fixers

Bij Fixers ben je aan het juiste adres voor reparaties aan je iPad Mini. Wij onderzoeken wat er mis is en doen een doormeting van de batterijconditie van je tablet. Zo weten we meteen wat er aan de hand is en hoe we dit kunnen repareren. Meestal is het nodig dat de batterij van je iPad Mini wordt vernieuwd. Dit kan bij één van onze vestigingen, waar je snel en voor een goede prijs geholpen wordt. Maar je kunt ook je iPad Mini naar ons opsturen voor een reparatie. Meer info hierover vind je op onze website.