0880040900
Fixers ingang

Amstelveen

Binnenhof 77, 1181ZJ Amstelveen
Telefoon: 088 004 0900

Openingstijden

Een iPad is een dure investering en je wilt natuurlijk niet dat deze kapot gaat. Hierdoor ben je er zuinig op en wil je bij een reparatie natuurlijk wel bij een originele Apple reparateur langsgaan! Dan zit je bij Fixers op het juiste adres! Kom bij ons langs voor de reparatie van jouw iPad! Wij zorgen ervoor dat deze in de meeste gevallen al binnen 30 minuten gerepareerd wordt!

Snelle en vakkundige service

Wij, van Fixers, begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is om een tablet een geruime tijd kwijt te zijn. ‘Online’ zijn met uw tablet is erg belangrijk wanneer u uw tablet gebruikt om te werken. Fixers biedt een snelle reparatieservice aan. Hierdoor heeft u snel weer uw apparaat terug en kunt u weer verder! Bij Fixers wordt er uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen gerepareerd, daarnaast krijgt u van ons 3 maanden garantie.

Daarnaast kunt u langskomen in onze Amstelveen winkel waar u snel geholpen wordt. Het vervangen van een scherm, batterijreparatie of bijvoorbeeld de reparatie van uw AUX aansluiting is voor onze specialisten een fluitje van een cent! U neemt plaats in onze sofa's en binnen 30 minuten kunt u de winkel in Amstelveen alweer verlaten met een gerepareerde iPad!

Kom langs in onze vernieuwde Fixers winkel, wat voorheen een SmartphoneRepair store was:

iPad reparatie Amstelveen, waar moet ik zijn?

Wanneer u zichzelf afvraagt waar u moet zijn voor een iPad reparatie Amstelveen is Fixers het antwoord. Zo kunt u gebruikmaken van onze wanneer u niet in de buurt bent bij een van onze Fixers Servicepunten. U vult het ophaalformulier in, hier geeft u de locatie aan waar de iPad opgehaald moet worden. Of het nu bij u thuis, op uw werk of andere plek is, een koeriersdienst komt voor ons uw iPad ophalen. Wanneer u het formulier voor 16:30 uur invult wordt uw iPad de volgende dag opgehaald! Binnen 24 uur wordt uw iPad onderzocht, gerepareerd en retour gestuurd.

Waarom Fixers?

Voor eerlijk advies en een snelle service komt u naar Fixers. Wij zijn er voor uw en lossen graag elk defect op. De monteurs staan 6 dagen in de week voor u klaar – ‘Smart service with a smile!’ Hoe maken wij onze klanten blij?

  • Onderzoek is gratis (m.u.v. waterschade)
  • Snelle reparatie
  • Heldere tarieven
  • All-in prijzen
  • 3 maanden garantie
  • Hoogste kwaliteit onderdelen
  • Goed bereikbaar
  • Parkeren voor de deur

Veelvoorkomende iPad reparaties

Een iPad scherm reparatie is de reparatie de het meeste voorkomt bij Fixers. Een val of een stoot is al voldoende, het scherm kan dan barsten. Bij een iPad reparatie wordt het glas vervangen en zo nodig ook het LCD-scherm. Wanneer na een val de iPad geen beeld meer geeft bestaat de kans dat het LCD-scherm door de val kapot is gegaan. Twijfelt u? Kom dan naar Fixers, onze monteurs helpen u graag verder.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores