iPad reparatie Den Bosch

  Een iPad is kortweg een draagbare computer, echter is een iPad makkelijker mee te dragen. Hierdoor is de kans op schade aanwezig, zo zit een ongeluk in een klein hoekje. Door een val of een andere oorzaak kan uw iPad defecten laten zien. Fixers staat 6 dagen per week voor u klaar om de defecten op te lossen. Bij Fixers kunt u terecht voor een snelle en vakkundige reparatieservice.

  Adres Fixers 's-Hertogenbosch

  Balkweg 3
  5232 BT Den Bosch
  0880040900

  KLIK HIER VOOR DE ROUTEBESCHRIJVING

  Openingstijden Fixers 's-Hertogenbosch

  Maandag: 09:00-18:00
  Dinsdag
  : 09:00-18:00
  Woensdag
  : 09:00-18:00
  Donderdag
  : 09:00-18:00
  Vrijdag
  : 09:00-18:00
  Zaterdag
  : 09:00-18:00
  Zondag
  : Gesloten

  Meld hier je reparatie aan

  Klaar-terwijl-u-wacht service

  Kom langs onze vestiging in Den Bosch voor een iPad reparatie en kies voor de . In de meeste gevallen is uw iPad binnen 30 minuten gerepareerd. Zo staat u voor u het weet weer buiten met een gerepareerde iPad.

  24-uurs service

  Kies voor de wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs een van de servicepunten van Fixers te komen. Maar wat houdt de 24-uurs service precies in? Wat gebeurt er allemaal binnen 24 uur met uw iPad? Wanneer u kies voor de 24-uurs service is uw iPad binnen 24 na ontvangst gerepareerd. Na ontvangst wordt uw iPad onderzocht, gerepareerd en getest. Wanneer uw iPad weer werkt wordt het goed verpakt voor de retourzending. Bij Fixers komt u nooit voor verrassingen te staan, zo communiceren wij voor de reparatie de reparatiekosten.
  U heeft twee opties om gebruik te maken van de 24-uurs service: of .

  Ophaalservice

  Wanneer u kiest voor onze ophaalservice hoeft u alleen het in te vullen. Hier kiest u de plek waar het toestel opgehaald moet worden, of het nu op uw werk is, thuis of ergens anders. De enige voorwaarde is dat u aanwezig bent op deze plek met uw iPad. Wanneer u het formulier voor 16:30 uur invult en verzendt wordt uw iPad de volgende dag al opgehaald door onze koeriersdienst.

  Opsturen

  Liever zelf opsturen naar Fixers, dat kan! Vul het in en stuur het met uw tablet mee op naar de hoofdvestiging. Pak uw iPad goed in en stuur het pakket aangetekend op. Zo is een aangetekend pakket verzekerd tot € 500,-.

  Vakkundige iPad reparatie Den Bosch

  Bij Fixers bent u voor een vakkundige iPad reparatie aan het juiste adres. De monteurs hebben jaren ervaring en kunnen hierdoor vrijwel elk defect oplossen. Kom langs en kies voor onze klaar-terwijl-u-wacht service of de ophaalservice wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen.

  Fixers

  Bij Fixers wordt er uitsluitend gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Om onze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke 12 maanden garantie. Wist u trouwens ook dat wij er zijn voor uw , en ? Wilt u meer informatie over uw iPad reparatie? Neem dan snel contact met ons op, u kunt ons vrijblijvend bellen, mailen of maak gebruik van het .

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap