0880040900
Fixers ingang

Rosmalen

Burgemeester Burgerslaan 40B, 5245NH Rosmalen
Telefoon: 088 004 0900

Openingstijden

Een iPad is kortweg een draagbare computer, echter is een iPad makkelijker mee te dragen. Hierdoor is de kans op schade aanwezig, zo zit een ongeluk in een klein hoekje. Door een val of een andere oorzaak kan uw iPad defecten laten zien. Fixers staat 6 dagen per week voor u klaar om de defecten op te lossen. Bij Fixers kunt u terecht voor een snelle en vakkundige reparatieservice.

Uw iPad Klaar-terwijl-u-wacht service

Kom langs onze vestiging in Den Bosch voor een iPad reparatie en kies voor de . In de meeste gevallen is uw iPad binnen 1-3 werkdagen gerepareerd. Zo staat u voor u het weet weer buiten met een gerepareerde iPad.

Opstuur service

Kies voor de wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs een van de servicepunten van Fixers te komen. Maar wat houdt de opstuur service precies in? Wanneer u kiest voor de opstuur service is uw iPad zo snel mogelijk na ontvangst gerepareerd. Na ontvangst wordt uw iPad onderzocht, gerepareerd en getest. Wanneer uw iPad weer werkt wordt het goed verpakt voor de retourzending. Bij Fixers komt u nooit voor verrassingen te staan, zo communiceren wij voor de reparatie de reparatiekosten.

iPad Ophaalservice

Wanneer u kiest voor onze ophaalservice hoeft u alleen het in te vullen. Hier kiest u de plek waar het toestel opgehaald moet worden, of het nu op uw werk is, thuis of ergens anders. De enige voorwaarde is dat u aanwezig bent op deze plek met uw iPad. Wanneer u het formulier voor 16:30 uur invult en verzendt wordt uw iPad de volgende dag al opgehaald door onze koeriersdienst.

Opsturen van uw iPad

Liever zelf opsturen naar Fixers, dat kan! Vul het in en stuur het met uw tablet mee op naar de hoofdvestiging. Pak uw iPad goed in en stuur het pakket aangetekend op. Zo is een aangetekend pakket verzekerd tot € 500,-.

Vakkundige iPad reparatie Den Bosch

Bij Fixers bent u voor een vakkundige iPad reparatie aan het juiste adres. De monteurs hebben jaren ervaring en kunnen hierdoor vrijwel elk defect oplossen. Kom langs en kies voor onze klaar-terwijl-u-wacht service of de ophaalservice wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen.

Fixers

Bij Fixers wordt er uitsluitend gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Om onze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke 3 maanden garantie. Wist u trouwens ook dat wij er zijn voor uw , en ? Wilt u meer informatie over uw iPad reparatie? Neem dan snel contact met ons op, u kunt ons vrijblijvend bellen, mailen of maak gebruik van het .

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores