0880040900

iPad reparatie Den Haag

Meld je reparatie aan

Een iPad is simpelweg een draagbare computer. Zo werd de eerste iPad in 2010 geproduceerd. Door de jaren heen zijn er al verschillende generaties iPad voorbij gekomen. De techniek is hierdoor sterk verbeterd, maar de kans op schade blijft hetzelfde. Zo zit een ongeluk in een klein hoekje, gelukkig kan Fixers vrijwel elke schade repareren.

Meld hier je reparatie aan

Vakkundige iPad reparatie Den Haag

Voor een snelle en vakkundige reparatie bent u bij Fixers Den Haag aan het juiste adres. Onze monteurs hebben jaren ervaring en repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen. Uw tablet is weer als nieuw na een reparatie bij Fixers. Voor een Ipad reparatie bent u dus bij Fixers Den Haag aan het juiste adres. Kom langs bij een van onze vestigingen of kies voor onze reparatie op locatie.

24-uurs service

Kies voor ons wanneer u uw iPad wilt laten repareren, zo kiest u voor Fixers voor uw iPad reparatie in Den Haag. Binnen 24 uur na ontvangst is uw tablet gerepareerd en geretourneerd. Na ontvangst van uw tablet beginnen onze monteurs gelijk met het onderzoek. De reparatiekosten van uw telefoon worden vrijwel direct gecommuniceerd. Zo wordt de reparatie pas uitgevoerd na akkoord. Bij Fixers komt u dus nooit voor verrassingen te staan. Kies voor onze ophaalservice of zelf opsturen wanneer u gebruik wilt maken van onze 24-uurs service.

Ophaalservice

Kies voor onze ophaalservice wanneer u graag gebruik wilt maken van onze ophaaldiensten. Zo komt PostNL voor ons uw iPad ophalen op de door u gekozen plek. Het enige wat u hoeft te doen is het ophaalformulier in te vullen. Wanneer u dit doet voor 16:30 uur, wordt uw iPad de volgende dag al opgehaald. Vul dus gauw het in.

Opsturen

Liever zelf opsturen naar Fixers kan ook. Pak uw iPad goed in voor verzending en breng het naar het postkantoor. Stuur het pakket aangetekend op naar onze hoofdvestiging, zo is een aangetekend pakket tot € 500,- verzekerd. Vergeet echter niet het ingevulde in te vullen en mee te sturen!

Fixers

Kies voor Fixers wanneer u gebruik wilt maken van onze snelle en vakkundige reparatieservice. Zo zijn wij reparatiespecialist voor uw iPad. Wist u trouwens ook dat wij er zijn voor uw, en ? Voor vragen en meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te bellen, te mailen of gebruik te maken van het . Bekijk onze contactgegevens en openingstijden van onze vestigingen.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1200 reviews op trustpilot
Ellen
22 februari 2021
De telefoon van mijn dochter was stuk…

De telefoon van mijn dochter was stuk en kon niet gemaakt doordat zoek mijn IPhone aanstond. Na best wat keren gebeld te hebben met de Apple Store en fixers is het gelukkig uiteindelijk gelukt 😀. Daarna was de telefoon snel klaar en heb ik weer een blije dochter

Roy Bergwijn
21 februari 2021
Goede service en betrouwbaarheid,

Goede service en betrouwbaarheid,

Olga Wesselingh
21 februari 2021
Perfecte service en mijn telefoon weer als nieuw!

Het beeldscherm van mijn iPhone 11 was stuk. Contact gezocht met Apple maar de dame aan de telefoon had duidelijk geen zin om mijn vragen te beantwoorden. Hierdoor kwam ik bij fixers in Amstelveen terecht. Aan de telefoon werden al mijn vragen beantwoord en ik hoefde geen afspraak te maken. Mijn telefoon is binnen een paar uur gerepareerd. ik kreeg hulp met het maken van een complete back up.ik werd op de hoogte gehouden via mail. Makkelijk dichtbij parkeren. En mijn telefoon is echt als nieuw! Top service! De reparatie was een week geleden, het kost een smak geld maar het was het waard!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap