0880040900

iPad reparatie Den Haag

Meld je reparatie aan

Een iPad is simpelweg een draagbare computer. Zo werd de eerste iPad in 2010 geproduceerd. Door de jaren heen zijn er al verschillende generaties iPad voorbij gekomen. De techniek is hierdoor sterk verbeterd, maar de kans op schade blijft hetzelfde. Zo zit een ongeluk in een klein hoekje, gelukkig kan Fixers vrijwel elke schade repareren.

Vakkundige iPad reparatie Den Haag

Voor een snelle en vakkundige reparatie bent u bij Fixers Den Haag aan het juiste adres. Onze monteurs hebben jaren ervaring en repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen. Uw tablet is weer als nieuw na een reparatie bij Fixers. Voor een Ipad reparatie bent u dus bij Fixers Den Haag aan het juiste adres. Kom langs bij een van onze vestigingen of kies voor onze reparatie op locatie.

24-uurs service

Kies voor ons wanneer u uw iPad wilt laten repareren, zo kiest u voor Fixers voor uw iPad reparatie in Den Haag. Binnen 24 uur na ontvangst is uw tablet gerepareerd en geretourneerd. Na ontvangst van uw tablet beginnen onze monteurs gelijk met het onderzoek. De reparatiekosten van uw telefoon worden vrijwel direct gecommuniceerd. Zo wordt de reparatie pas uitgevoerd na akkoord. Bij Fixers komt u dus nooit voor verrassingen te staan. Kies voor onze ophaalservice of zelf opsturen wanneer u gebruik wilt maken van onze 24-uurs service.

Ophaalservice

Kies voor onze ophaalservice wanneer u graag gebruik wilt maken van onze ophaaldiensten. Zo komt PostNL voor ons uw iPad ophalen op de door u gekozen plek. Het enige wat u hoeft te doen is het ophaalformulier in te vullen. Wanneer u dit doet voor 16:30 uur, wordt uw iPad de volgende dag al opgehaald. Vul dus gauw het in.

Opsturen

Liever zelf opsturen naar Fixers kan ook. Pak uw iPad goed in voor verzending en breng het naar het postkantoor. Stuur het pakket aangetekend op naar onze hoofdvestiging, zo is een aangetekend pakket tot € 500,- verzekerd. Vergeet echter niet het ingevulde in te vullen en mee te sturen!

Fixers

Kies voor Fixers wanneer u gebruik wilt maken van onze snelle en vakkundige reparatieservice. Zo zijn wij reparatiespecialist voor uw iPad. Wist u trouwens ook dat wij er zijn voor uw, en ? Voor vragen en meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te bellen, te mailen of gebruik te maken van het . Bekijk onze contactgegevens en openingstijden van onze vestigingen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores