0880040900

iPad reparatie Dordrecht

Meld je reparatie aan

Een kunt u uit laten voeren bij Fixers. Onze ervaren monteurs staan zes dagen per week voor uw iPad problemen klaar. Uw tablet is bij ons aan het juiste adres. Wij hebben al jaren ervaring met het repareren van diverse iPads en andere toestellen. Heeft u een probleem met uw iPad? Kom langs bij Fixers, wij helpen u graag.

Meld hier je reparatie aan

24-uurs service

Voor iedere kunt u terecht bij Fixers. U kunt kiezen om gebruik te maken van onze 24-uurs service wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen bij een van onze vestigingen. Met onze 24-uurs service zorgen wij ervoor dat binnen 24 uur na ontvangst van uw iPad, wij uw iPad al weer gerepareerd opsturen. Voordat wij over gaan tot reparatie onderzoeken wij altijd eerst wat er precies defect is aan de tablet en communiceren wij altijd de reparatiekosten met u. Na akkoord gaan wij over tot reparatie.

Ophaalservice

Wilt u gebruik maken van onze ophaalservice? Meldt uw iPad dan aan op het . Wanneer u dit voor 16:30 doet, komt PostNL morgen al bij u langs om uw iPad op te halen. Zorg ervoor dat u een adres opgeeft waarbij u de volgende dag dus aanwezig bent (tussen 09:00 en 16:00) zodat wij uw tablet snel ontvangen, kunnen repareren en weer terugsturen. Uw iPad wordt goed verpakt voor de retourverzending en voor deze retourzending betaald u slecht €7,95.

Opsturen

Heeft u geen tijd om één dag op dezelfde plaats te zijn en dus om gebruik te maken van onze ophaalservice? Stuur dan zelf uw iPad op naar onze hoofdvestiging. Verstuur het bij je aangetekende pakketje met daarin uw iPad zodat uw pakketje verzekerd (tot €500,-) wordt verstuurd. Na ontvangst van het pakketje gaan wij over tot onderzoek en nadat wij hebben gevonden wat er defect is aan uw toestel nemen wij contact met u op om te overleggen over de reparatie. Na akkoord gaan wij over tot reparatie en versturen wij uw toestel binnen 24 uur weer terug.

Vakkundige iPad reparatie Dordrecht

Wanneer u snel opzoek bent naar een iPad reparatie Dordrecht bent u bij Fixers aan het juiste adres. Fixers repareert uw iPad uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen. Dit in combinatie met vakkundige monteurs met jarenlange ervaring leidt er toe dat wij u ervan kunnen garanderen dat uw reparatie goed verloopt. U krijgt daarom ook 3 maanden garantie. Voor de beste service en kwaliteit kiest u dus Fixers.

Fixers

Fixers repareert diverse apparaten. Zo bieden wij een iPad reparatie aan, maar ook een , een en een . Heeft u dus een apparaat dat defect is, kom dan langs bij Fixers. Wij onderzoeken gratis (m.u.v. vochtschade) wat er defect is aan uw toestel en zorgen er altijd voor dat u vooraf geïnformeerd bent over de kosten zodat u niet voor een onprettige verrassing komt te staan. Heeft u een vraag of opmerking voor Fixers? Neem dan contact op met ons via het , mail ons of bel.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1096 reviews op trustpilot
Paul
19 januari 2021
Goede service

Goede service, en zeer snelle afhandeling. Ik weet nu waar ik voortaan moet zijn voor problemen aan mijn service van mijn iPhone, iPad en imacbook

Maurice Wildeman
19 januari 2021
Snel en correcte afhandeling reparatie

Scherm van mijn iPhone XR was behoorlijk beschadigd. Zaterdag begin van de middag afgeleverd. Medewerker Kourosh gaf aan te proberen deze op de dag zelf te repareren. Werd gebeld dat het toch niet zou lukken en dat het maandag klaar zou zijn. Op tijd gecommuniceerd en afspraken nagekomen. Bij ophalen screen protector aangeschaft en deze werd ook zonder te vragen perfect aangebracht. Perfect en professionele service.

Pim
18 januari 2021
Snel en goede service

Op donderdag mijn iPad met een barst in het scherm afgeleverd. Het bleek een fout te zijn van Apple waardoor die barst erin is gekomen. Toen kreeg ik zaterdagochtend al bericht dat ik de iPad op kon halen, maandag langs geweest en ik kreeg op kosten van Apple een nieuwe iPad. Wat een top service en super snel werk!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap