0880040900

iPad reparatie Dordrecht

Meld je reparatie aan

Een kunt u uit laten voeren bij Fixers. Onze ervaren monteurs staan zes dagen per week voor uw iPad problemen klaar. Uw tablet is bij ons aan het juiste adres. Wij hebben al jaren ervaring met het repareren van diverse iPads en andere toestellen. Heeft u een probleem met uw iPad? Kom langs bij Fixers, wij helpen u graag.

Meld hier je reparatie aan

24-uurs service

Voor iedere kunt u terecht bij Fixers. U kunt kiezen om gebruik te maken van onze 24-uurs service wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen bij een van onze vestigingen. Met onze 24-uurs service zorgen wij ervoor dat binnen 24 uur na ontvangst van uw iPad, wij uw iPad al weer gerepareerd opsturen. Voordat wij over gaan tot reparatie onderzoeken wij altijd eerst wat er precies defect is aan de tablet en communiceren wij altijd de reparatiekosten met u. Na akkoord gaan wij over tot reparatie.

Ophaalservice

Wilt u gebruik maken van onze ophaalservice? Meldt uw iPad dan aan op het . Wanneer u dit voor 16:30 doet, komt PostNL morgen al bij u langs om uw iPad op te halen. Zorg ervoor dat u een adres opgeeft waarbij u de volgende dag dus aanwezig bent (tussen 09:00 en 16:00) zodat wij uw tablet snel ontvangen, kunnen repareren en weer terugsturen. Uw iPad wordt goed verpakt voor de retourverzending en voor deze retourzending betaald u slecht €7,95.

Opsturen

Heeft u geen tijd om één dag op dezelfde plaats te zijn en dus om gebruik te maken van onze ophaalservice? Stuur dan zelf uw iPad op naar onze hoofdvestiging. Verstuur het bij je aangetekende pakketje met daarin uw iPad zodat uw pakketje verzekerd (tot €500,-) wordt verstuurd. Na ontvangst van het pakketje gaan wij over tot onderzoek en nadat wij hebben gevonden wat er defect is aan uw toestel nemen wij contact met u op om te overleggen over de reparatie. Na akkoord gaan wij over tot reparatie en versturen wij uw toestel binnen 24 uur weer terug.

Vakkundige iPad reparatie Dordrecht

Wanneer u snel opzoek bent naar een iPad reparatie Dordrecht bent u bij Fixers aan het juiste adres. Fixers repareert uw iPad uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen. Dit in combinatie met vakkundige monteurs met jarenlange ervaring leidt er toe dat wij u ervan kunnen garanderen dat uw reparatie goed verloopt. U krijgt daarom ook 3 maanden garantie. Voor de beste service en kwaliteit kiest u dus Fixers.

Fixers

Fixers repareert diverse apparaten. Zo bieden wij een iPad reparatie aan, maar ook een , een en een . Heeft u dus een apparaat dat defect is, kom dan langs bij Fixers. Wij onderzoeken gratis (m.u.v. vochtschade) wat er defect is aan uw toestel en zorgen er altijd voor dat u vooraf geïnformeerd bent over de kosten zodat u niet voor een onprettige verrassing komt te staan. Heeft u een vraag of opmerking voor Fixers? Neem dan contact op met ons via het , mail ons of bel.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1369 reviews op trustpilot
Ad Ossenblok
21 september 2021
Een prima service bij de het vervangen…

Een prima service bij de het vervangen van de batterij van mijn iphone 7 jongens/meisjes bedankt voor de prima service en als ik stukken heb kom ik zeker bij jullie terug

Michel Dashorst
17 september 2021
Fixer Nieuw Vennep

Afgelopen maandag 13-9 mijn iphone gebracht. Deze was door mij niet meer te activeren. Meteen geholpen en na 20 minuten weer kunnen opstarten. Lieten me niet gaan voor alles weer werkte. Super service, complimenten!

ape
9 september 2021
Fixers Amstelveen

Afgelopen week een desktop van Lenovo afgegeven voor reparatie bij fixers in Amstelveen, waar wij tot volle tevredenheid zijn geholpen. pc is daarna doorgestuurd naar Nieuw-Vennep en daar constateerde men dat de aan/uit-knop defect was. de oorspronkelijke aan-uit/knop was echter niet meer verkrijgbaar. na telefonisch overleg tot het besluit gekomen om een andere aan-uit/knop te installeren. naar volle tevredenheid werkt de desktop nu weer. ik kan iedereen fixers aanbevelen. zij zijn altijd bereid om je te helpen en mee te denken voor een passende oplossing.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap