0880040900

iPad reparatie Dordrecht

Meld je reparatie aan

Een kunt u uit laten voeren bij Fixers. Onze ervaren monteurs staan zes dagen per week voor uw iPad problemen klaar. Uw tablet is bij ons aan het juiste adres. Wij hebben al jaren ervaring met het repareren van diverse iPads en andere toestellen. Heeft u een probleem met uw iPad? Kom langs bij Fixers, wij helpen u graag.

24-uurs service

Voor iedere kunt u terecht bij Fixers. U kunt kiezen om gebruik te maken van onze 24-uurs service wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen bij een van onze vestigingen. Met onze 24-uurs service zorgen wij ervoor dat binnen 24 uur na ontvangst van uw iPad, wij uw iPad al weer gerepareerd opsturen. Voordat wij over gaan tot reparatie onderzoeken wij altijd eerst wat er precies defect is aan de tablet en communiceren wij altijd de reparatiekosten met u. Na akkoord gaan wij over tot reparatie.

Ophaalservice

Wilt u gebruik maken van onze ophaalservice? Meldt uw iPad dan aan op het . Wanneer u dit voor 16:30 doet, komt PostNL morgen al bij u langs om uw iPad op te halen. Zorg ervoor dat u een adres opgeeft waarbij u de volgende dag dus aanwezig bent (tussen 09:00 en 16:00) zodat wij uw tablet snel ontvangen, kunnen repareren en weer terugsturen. Uw iPad wordt goed verpakt voor de retourverzending en voor deze retourzending betaald u slecht €7,95.

Opsturen

Heeft u geen tijd om één dag op dezelfde plaats te zijn en dus om gebruik te maken van onze ophaalservice? Stuur dan zelf uw iPad op naar onze hoofdvestiging. Verstuur het bij je aangetekende pakketje met daarin uw iPad zodat uw pakketje verzekerd (tot €500,-) wordt verstuurd. Na ontvangst van het pakketje gaan wij over tot onderzoek en nadat wij hebben gevonden wat er defect is aan uw toestel nemen wij contact met u op om te overleggen over de reparatie. Na akkoord gaan wij over tot reparatie en versturen wij uw toestel binnen 24 uur weer terug.

Vakkundige iPad reparatie Dordrecht

Wanneer u snel opzoek bent naar een iPad reparatie Dordrecht bent u bij Fixers aan het juiste adres. Fixers repareert uw iPad uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen. Dit in combinatie met vakkundige monteurs met jarenlange ervaring leidt er toe dat wij u ervan kunnen garanderen dat uw reparatie goed verloopt. U krijgt daarom ook 3 maanden garantie. Voor de beste service en kwaliteit kiest u dus Fixers.

Fixers

Fixers repareert diverse apparaten. Zo bieden wij een iPad reparatie aan, maar ook een , een en een . Heeft u dus een apparaat dat defect is, kom dan langs bij Fixers. Wij onderzoeken gratis (m.u.v. vochtschade) wat er defect is aan uw toestel en zorgen er altijd voor dat u vooraf geïnformeerd bent over de kosten zodat u niet voor een onprettige verrassing komt te staan. Heeft u een vraag of opmerking voor Fixers? Neem dan contact op met ons via het , mail ons of bel.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores