iPad reparatie Eindhoven

  In 2010 werd de eerste iPad gepresenteerd door Steve Jobs. Al gauw werden computers vervangen voor deze ‘draagbare computers’. Deze tablets worden tegenwoordig nog veel gebruikt. Het is erg vervelend wanneer u een defect heeft aan uw tablet en niet meer kunt gebruiken. Kies dan voor Fixers, de reparatiespecialist voor uw tablet.

  Meld hier je reparatie aan

  24-uurs service

  Kies voor de wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs een van onze vestigingen te komen. Binnen 24 uur na ontvangst van uw tablet repareren wij het defect en sturen wij uw apparaat terug. Voor u er erg in heeft zit u weer thuis met tablet die na reparatie zo goed als nieuw is. Kies dus snel voor de 24-uurs service wanneer u uw tablet wilt laten repareren. U kunt kiezen uit twee opties: of .

  Ophaalservice

  Uw tablet laten ophalen op een door u gekozen plek? Geen probleem bij Fixers. PostNL komt graag voor ons uw defecte tablet ophalen op de gekozen plek. Het enige wat u hoeft te doen is aanwezig te zijn. Wanneer u het voor 16:30 uur invult komt PostNL uw tablet de volgende dag al ophalen. Voor de ophaalservice betaalt u slechts € 7,95 voor de retourzending, mits de reparatiekosten boven € 89,- liggen. U betaalt € 7,95 voor het ophalen van uw tablet wanneer de reparatiekosten beneden € 89,- liggen.

  Opsturen

  Liever zelf uw iPad opsturen naar Fixers? Dat kan! Stuur het ingevuld mee met uw tablet. Verpak uw tablet goed en stuur het aangetekend op. Een aangetekend pakketje is altijd verzekerd tot € 500,-. Binnen 24 uur naar ontvangst pakken onze monteurs uw gerepareerd iPad in. U betaalt hier voor slechts € 7,95 voor de retourzending.

  Snelle iPad reparatie Eindhoven

  Voor een snelle iPad reparatie Eindhoven bent u bij Fixers aan het juiste adres. Dankzij onze ruime voorraad repareren wij alle tablet vrijwel meteen na ontvangst. Wanneer wij het benodigde onderdeel niet op voorraad hebben, bestellen wij het meteen. Onze monteurs kunnen dan de volgende dag meteen beginnen met de reparatie.

  Fixers

  De monteurs van Fixers hebben jaren ervaring als het gaat om tablet reparaties. Een iPad reparatie is dan ook een specialistische klus. Fixers werkt alleen met kwaliteitsonderdelen, zo is uw tablet weer zo goed als nieuw na reparatie. Op elk reparatieonderdeel krijgt u bij Fixers 12 maanden garantie. Heeft u vragen of onze service of uw tablet reparatie? Maak dan gebruik van ons , stuur een mail of bel naar een van onze vestigingen. Bekijk de contactgegevens en de openingstijden van onze vestingen.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap