0880040900

iPad reparatie Enschede

Meld je reparatie aan

Op zoek naar een reparatiespecialist voor uw iPad? Stop met zoeken en kies voor Fixers! Wij repareren vrijwel elke iPad schade. Is het scherm gebarsten? Werkt de home-button niet meer? Of heeft u geen idee wat het defect is? Wij onderzoeken naar het defect. Wij bieden een snelle reparatieservice en 3 maanden garantie op elk reparatieonderdeel!

Snelle en vakkundige reparatie

Bij Fixers werken monteurs met ervaring als het gaat om iPad reparaties. Vrijwel elk defect repareert Fixers met uitsluitend onderdelen met een hoge kwaliteit. Om de kwaliteit van onze producten te garanderen bieden wij 3 maanden garantie op elk reparatieonderdeel. Heeft uw iPad vochtschade opgelopen? Geen probleem! Voor € 29,- reinigen wij uw iPad en bekijken wij of er eventuele defecten zijn opgetreden. Mocht je iPad na aanraking met water nog steeds goed functioneren raden wij altijd aan om het apparaat te reinigen. Op die manier kunt u schade in de toekomst voorkomen. Heeft u toch een nodig? Kies dan voor Fixers!

iPad reparatie Enschede

U kunt kiezen voor onze wanneer u niet in de gelegenheid bent om naar een van onze vestigingen te komen. Binnen 24 uur ontvangen wij uw iPad, voeren wij onderzoek uit, communiceren wij de reparatiekosten, voeren wij de reparatie uit en maken de iPad klaar voor retourzending. Voor u het weet zit u weer op de bank met een gerepareerde iPad.

Ophaalservice

Kunt u op een plek zijn voor onze chauffeur van PostNL? Kies dan voor onze . Wij komen uw defecte iPad graag ophalen. Na ontvangst repareren wij na akkoord binnen 1-3 werkdagen uw iPad en sturen wij het apparaat retour. U betaalt slecht € 7,95 voor de retourzending mits de reparatiekosten boven € 89,- liggen.

Opsturen

Wanneer u kiest voor zelf is het belangrijk dat u uw iPad goed verpakt voor verzending. Verstuur daarnaast altijd uw pakket aangetekend naar ons op, zo is het pakketje tot € 500,- verzekerd. Het enige wat u moet doen is het opstuurformulier ingevuld mee te sturen met het pakketje. U betaalt slechts € 7,95 voor de retourzending, voor u het weet ontvangt u uw gerepareerde iPad thuis.

Fixers

Dankzij de voorraad van Fixers voeren wij vrijwel elke reparatie meteen uit. Zo hoeft u niet lang te wachten op een reparatie bij Fixers. Onze monteurs werken alleen met onderdelen met een hoge kwaliteit. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u 3 maanden garantie op elk reparatieonderdeel. Voor meer informatie kunt u altijd , of gebruikmaken van het . Bekijk de contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores