0880040900

iPad reparatie Hoofddorp - Voordelig bij Fixers.

Meld je reparatie aan

iPad reparatie Hoofddorp

Woon of werk je in Hoofddorp of omgeving en wil je je iPad reparatie Hoofddorp snel en vakkundig laten repareren? Is het scherm van je iPad gebarsten, omdat je ‘m hebt laten vallen? Natuurlijk zoek je dan naar de beste en dichtstbijzijnde optie om jouw iPad goed en betaalbaar te laten repareren. Dat kan bij Fixers al binnen een werkdag! Onze gecertificeerde monteurs werken uitsluitend met Apple onderdelen (origineel). Je bent bij ons dus verzekerd van een hoge kwaliteit iPad reparatie Hoofddorp.

iPad reparatie Hoofddorp – Binnen 24 uur

Natuurlijk begrijpen wij dat je jouw iPad snel weer optimaal werkend retour krijgt. Onze specialisten zijn daarom 6 dagen in de week beschikbaar om jouw iPad reparatie Hoofddorp in no-time uit te voeren. Altijd wordt vooraf besproken welke problemen er zijn bij het gebruik van de iPad, zodat wij doelgericht kunnen werken aan de oplossing. Binnen 24 uur wordt er contact opgenomen (telefoongesprek of sms) om je te laten weten dat de reparatie is afgerond. Bij het ophalen van jouw gerepareerde iPad, wordt er altijd samen met de specialist gekeken of echt alle problemen zijn opgelost en ontvang je het garantiebewijs. Alleen als je volledig tevreden bent over onze iPad reparatie Hoofddorp, mag je de rekening betalen!

Stop met zoeken op Ipad reparatie Hoofddorp en bezoek onze vestiging in Amsterdam of Hoofddorp. De adressen van deze locaties vind je hieronder. Lukt het niet om langs te komen, dan kan je jouw iPad reparatie, zonder extra kosten en toch verzekerd, opsturen naar het service center in Nieuw-Vennep.

Fixers.nl – (Omgeving Hoofddorp)
Haverstraat 39
2153GB Nieuw-Vennep

Professionele iPad reparatie Hoofddorp

Onze inkoopafdeling is altijd op zoek naar originele onderdelen voor een lage prijs, want wij begrijpen dat je niet te veel wilt betalen voor de reparatie van jouw iPad. Wij passen onze prijzen op de website dan ook elke dag aan. Daardoor zie je direct tegen welk tarief jouw iPad gerepareerd kan worden. Je betaalt zo dus nooit te veel geld voor een iPad reparatie Hoofddorp. Wil je meer duidelijkheid voorafgaand aan de reparatie, neem contract met ons op en stel je vragen. Een van onze specialisten op de klantenservice beantwoordt met alle plezier al je vragen over jouw iPad reparatie Hoofddorp.

Wat klanten over ons zeggen:


Reparatie van Apple apparatuur

Fixers is niet alleen expert op het gebied van Ipad reparaties, maar ook voor je iMac, MacBook of iPhone reparatie kun je bij ons terecht. Door onze grote centrale voorraad, ruim 1.000.000 originele onderdelen, kunnen wij bijna elke Apple reparatie binnen 24 uur realiseren. Om er zeker van te zijn dat de voor jouw reparatie benodigde onderdelen ook echt op voorraad liggen, kun je chatten of bellen met een van onze gespecialiseerde medewerkers van de klantenservice (088 004 09 00).

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1036 reviews op trustpilot
Gerrit Koen
2 december 2020
Zeer goed geholpen

Vandaag ben ik zeer goed geholpen op IJburglaan in Amsterdam. Mijn Iphone wilde niet meer opstarten. Het probleem had men zeer snel verholpen. Twee uiterst vriendelijke mannen. Ik beveel Fixers op de Ijburglaan zeker aan. Gerrit Koen

Sabine Banse
18 november 2020
Geweldige inlevingsvermogen

Geweldige inlevingsvermogen. Goeie service en snelle afhandeling.

Karel Scheffer
17 november 2020
Filiaal Rosmalen weer bezocht na…

Filiaal Rosmalen weer bezocht na eerdere geweldig positieve ervaring en uitstekende service, uitleg en vriendelijkheid, om de installatie van de nieuwe IPhone 6 te laten installeren en het overzetten van alle apps. Dat was mij nooit gelukt. Met hartelijke dank Karel Scheffer Veghel

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap