0880040900

iPad reparatie Hoofddorp - Voordelig bij Fixers.

Meld je reparatie aan

iPad reparatie Hoofddorp

Woon of werk je in Hoofddorp of omgeving en wil je je iPad reparatie Hoofddorp snel en vakkundig laten repareren? Is het scherm van je iPad gebarsten, omdat je ‘m hebt laten vallen? Natuurlijk zoek je dan naar de beste en dichtstbijzijnde optie om jouw iPad goed en betaalbaar te laten repareren. Dat kan bij Fixers al binnen een werkdag! Onze gecertificeerde monteurs werken uitsluitend met Apple onderdelen (origineel). Je bent bij ons dus verzekerd van een hoge kwaliteit iPad reparatie Hoofddorp.

iPad reparatie Hoofddorp – Binnen 24 uur

Natuurlijk begrijpen wij dat je jouw iPad snel weer optimaal werkend retour krijgt. Onze specialisten zijn daarom 6 dagen in de week beschikbaar om jouw iPad reparatie Hoofddorp in no-time uit te voeren. Altijd wordt vooraf besproken welke problemen er zijn bij het gebruik van de iPad, zodat wij doelgericht kunnen werken aan de oplossing. Binnen 24 uur wordt er contact opgenomen (telefoongesprek of sms) om je te laten weten dat de reparatie is afgerond. Bij het ophalen van jouw gerepareerde iPad, wordt er altijd samen met de specialist gekeken of echt alle problemen zijn opgelost en ontvang je het garantiebewijs. Alleen als je volledig tevreden bent over onze iPad reparatie Hoofddorp, mag je de rekening betalen!

Stop met zoeken op Ipad reparatie Hoofddorp en bezoek onze vestiging in Amsterdam of Hoofddorp. De adressen van deze locaties vind je hieronder. Lukt het niet om langs te komen, dan kan je jouw iPad reparatie, zonder extra kosten en toch verzekerd, opsturen naar het service center in Nieuw-Vennep.

Fixers.nl – (Omgeving Hoofddorp)
Haverstraat 39
2153GB Nieuw-Vennep

Professionele iPad reparatie Hoofddorp

Onze inkoopafdeling is altijd op zoek naar originele onderdelen voor een lage prijs, want wij begrijpen dat je niet te veel wilt betalen voor de reparatie van jouw iPad. Wij passen onze prijzen op de website dan ook elke dag aan. Daardoor zie je direct tegen welk tarief jouw iPad gerepareerd kan worden. Je betaalt zo dus nooit te veel geld voor een iPad reparatie Hoofddorp. Wil je meer duidelijkheid voorafgaand aan de reparatie, neem contract met ons op en stel je vragen. Een van onze specialisten op de klantenservice beantwoordt met alle plezier al je vragen over jouw iPad reparatie Hoofddorp.

Wat klanten over ons zeggen:


Reparatie van Apple apparatuur

Fixers is niet alleen expert op het gebied van Ipad reparaties, maar ook voor je iMac, MacBook of iPhone reparatie kun je bij ons terecht. Door onze grote centrale voorraad, ruim 1.000.000 originele onderdelen, kunnen wij bijna elke Apple reparatie binnen 24 uur realiseren. Om er zeker van te zijn dat de voor jouw reparatie benodigde onderdelen ook echt op voorraad liggen, kun je chatten of bellen met een van onze gespecialiseerde medewerkers van de klantenservice (088 004 09 00).

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1369 reviews op trustpilot
Ad Ossenblok
21 september 2021
Een prima service bij de het vervangen…

Een prima service bij de het vervangen van de batterij van mijn iphone 7 jongens/meisjes bedankt voor de prima service en als ik stukken heb kom ik zeker bij jullie terug

Michel Dashorst
17 september 2021
Fixer Nieuw Vennep

Afgelopen maandag 13-9 mijn iphone gebracht. Deze was door mij niet meer te activeren. Meteen geholpen en na 20 minuten weer kunnen opstarten. Lieten me niet gaan voor alles weer werkte. Super service, complimenten!

ape
9 september 2021
Fixers Amstelveen

Afgelopen week een desktop van Lenovo afgegeven voor reparatie bij fixers in Amstelveen, waar wij tot volle tevredenheid zijn geholpen. pc is daarna doorgestuurd naar Nieuw-Vennep en daar constateerde men dat de aan/uit-knop defect was. de oorspronkelijke aan-uit/knop was echter niet meer verkrijgbaar. na telefonisch overleg tot het besluit gekomen om een andere aan-uit/knop te installeren. naar volle tevredenheid werkt de desktop nu weer. ik kan iedereen fixers aanbevelen. zij zijn altijd bereid om je te helpen en mee te denken voor een passende oplossing.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap