0880040900

iPad reparatie Nijmegen

Meld je reparatie aan

Een iPad is dé tablet van Apple. Door de jaren heen sinds dat Steve Jobs de eerste iPad presenteerde zijn er al verschillende typen voorbij gekomen. Zo ook bij de reparateurs van Fixers. Dankzij vele reparaties hebben zij ervaring om vrijwel elk type iPad te repareren. Wilt u uw ? Kom dan langs of kies voor de ophaalservice.

Snelle iPad reparatie Nijmegen

Wij, van Fixers, begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is om een iPad lang kwijt te zijn. Daarom biedt Fixers smart services aan. Kom langs en kies voor de klaar-terwijl-u-wacht service waar uw iPad binnen 1-3 werkdagen wordt gerepareerd. Of kies voor de ophaalservice wanneer u niet langs een van de servicepunten van Fixers kan komen.

Klaar-terwijl-u-wacht service of ophaalservice

Met of zonder afspraak

U kunt met of zonder afspraak langskomen bij een van onze servicepunten. Zo weet u zeker dat u altijd snel en vakkundig wordt geholpen. Tijdens reparatie kunt u plaatsnemen in onze ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi, koffie en thee. Voor u het weet is de reparatie uitgevoerd en zit u weer in de auto op weg naar huis. Kies dus voor de klaar-terwijl-u-wacht service wanneer u snel uw iPad wilt laten maken, in de meeste gevallen is een binnen 1-3 werkdagen uitgevoerd.

Ophaalservice

Niet in de gelegenheid om langs een van de servicepunten van Fixers te komen, dan kunt u kiezen voor de ophaalservice. Dit houdt in dat binnen zo snel mogelijk na ontvangst uw iPad wordt onderzocht, gerepareerd en retour wordt gestuurd. Het enige wat u hoeft te doen wanneer u gebruik wilt maken van de ophaalservice is het invullen van het . Wanneer u het ingevulde formulier verzendt voor 16:30 uur, komt de koeriersdienst voor ons uw iPad de volgende dag al ophalen.

Liever zelf opsturen naar onze hoofdvestiging en aanmelden voor reparatie? Dat mag ook. Pak de iPad goed in en stuur het met het op naar Fixers.

Vakkundige iPad reparatie Nijmegen

Bij Fixers bent u aan het juiste adres voor een vakkundige reparatie. De monteurs hebben jaren ervaring als het gaat om iPad reparaties. Zo kunnen zij vrijwel elk iPad defect oplossen. Bij Fixers komt u nooit voor verrassingen te staan, voordat onze monteurs een reparatie uit voeren worden alvorens de reparatiekosten overleg. Na akkoord van de reparatiekosten voeren wij de reparatie uit. Zo weet u zeker dat u bij Fixers nooit voor verrassingen komt te staan.

Fixers

iPad reparaties worden uitsluitend gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Om onze kwaliteit te waarborgen krijgt u ook 3 maanden garantie op elk reparatieonderdeel. De monteurs van Fixers staan 6 dagen per week voor u klaar.

Wilt u graag meer informatie of heeft u nog vragen over een reparatie, neem dan contact met ons op. U kunt ons altijd bellen en mailen, of maak gebruik van het .

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores