0880040900

iPad reparatie Sliedrecht

Meld je reparatie aan

iPad reparatie Sliedrecht? Op zoek naar een snelle iPad reparatie in Sliedrecht? Is je iPad op de grond gevallen en is het scherm gebarsten? Wij fixen het scherm van je iPad binnen een werkdag en geven je 3 maanden garantie. Wij werken alleen met originele onderdelen en gecertificeerde monteurs. Hierdoor ben je verzekerd van een kwalitatieve iPad reparatie Sliedrecht. Kunnen we je iPad niet meer repareren? Dan mag je jouw iPad altijd kosteloos komen ophalen. 

Alle iPad series 

Bij Fixers kun je terecht voor alle iPad versies. Zowel voor de iPad 1, iPad 2, 3 en 4, maar ook voor de mini versies en de varianten daarop. Bij Fixers hebben we een uitgebreid aanbod aan onderdelen en zorgen er daarmee voor dat we sommige reparaties al binnen 30 minuten voor elkaar hebben! Neem plaats op 1 van onze relaxe sofa's en geniet van een lekker bakje koffie. Wij repareren jouw iPad in Sliedrecht en jouw dag kan niet meer stuk! Daarnaast ga je met een gerepareerde iPad weer terug naar huis en 3 maanden garantie op zak!

Voordelige Apple reparatie

Wij begrijpen dat de kosten voor de reparatie van je iPad niet te hoog mogen zijn. Daarom is onze inkoopafdeling altijd op jacht naar de beste inkoop, zodat ook jij niet te veel betaald voor je iPad reparatie Sliedrecht. Dagelijks passen we de prijzen aan op onze website. En dat zorgt er weer voor dat jij altijd de meest actuele prijs voor het herstellen van je iPad krijgt berekend. Heb je vooraf toch nog een vraag over de reparatie van je iPad? Neem dan gewoon contact op met onze klantenservice. Er is altijd een medewerker die jou via telefoon of chat antwoord kan geven op vragen betreft jouw iPad reparatie Sliedrecht.

Duidelijk en transparant

Naast de snelheid waarmee je Apple reparatie Sliedrecht wordt uitgevoerd zijn wij ook voordelig. Dit komt doordat wij met vaste, duidelijk prijzen werken voor de reparatie van je Apple. Op deze manier weet je altijd exact waar je aan toe bent en kom je nooit voor onverwachte reparatie kosten te staan.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1091 reviews op trustpilot
Wouter
16 januari 2021
Top service.

Top service.. scherm kapot van mijn iphone 11 pro. Vlotte service vlot klaar, zelfde dag op kunnen halen Normale prijs Afspraken nagekomen.. gewoon goede ervaring!

Murat
14 januari 2021
Snelle vervanging toetsenbord Macbook Pro

Bedankt Serkan voor de snelle service. Mijn Macbook Pro werkt weer zoals het hoort!

Sheremise Fransman
14 januari 2021
Zeer tevreden en zeker aan te raden

Zeer tevreden en zeker aan te raden ! Ze wisten het probleem heel snel te vinden en op te lossen. Thanks guys !

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap