0880040900

iPad reparatie Soest

Meld je reparatie aan

Een iPad is simpelweg een draagbare computer. iPads worden steeds slimmer, steeds compacter en gebruiksvriendelijker. Door regelmatig gebruik te maken van een iPad kan een tablet schade oplopen. Denk aan de aan/uit knop, de home button of het scherm. Voor deze defecten biedt Fixers de oplossing. 6 dagen in de week staan de reparatiespecialisten van Fixers voor u klaar voor een iPad reparatie Soest. Met een snelle reparatieservice heeft u uw tablet snel gerepareerd terug.

Meld hier je reparatie aan

Snelle en vakkundige service

Wij, van Fixers, begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is om een tablet een geruime tijd kwijt te zijn. ‘Online’ zijn met uw tablet is erg belangrijk wanneer u uw tablet gebruikt om te werken. Fixers biedt een snelle reparatieservice aan. Hierdoor heeft u snel weer uw apparaat terug en kunt u weer verder! Bij Fixers wordt er uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen gerepareerd, daarnaast krijgt u van ons 3 maanden garantie.

iPad reparatie Soest, waar moet ik zijn?

Wanneer u zichzelf afvraagt waar u moet zijn voor een iPad reparatie Soest is Fixers het antwoord. Zo kunt u gebruikmaken van onze wanneer u niet in de buurt bent bij een van onze Fixers Servicepunten. U vult het ophaalformulier in, hier geeft u de locatie aan waar de iPad opgehaald moet worden. Of het nu bij u thuis, op uw werk of andere plek is, een koeriersdienst komt voor ons uw iPad ophalen. Wanneer u het formulier voor 16:30 uur invult wordt uw iPad de volgende dag opgehaald! Binnen 24 uur wordt uw iPad onderzocht, gerepareerd en retour gestuurd.

Waarom Fixers?

Voor eerlijk advies en een snelle service komt u naar Fixers. Wij zijn er voor uw en lossen graag elk defect op. De monteurs staan 6 dagen in de week voor u klaar – ‘Smart service with a smile!’ Hoe maken wij onze klanten blij?

  • Onderzoek is gratis (m.u.v. waterschade)
  • Snelle reparatie
  • Heldere tarieven
  • All-in prijzen
  • 3 maanden garantie
  • Hoogste kwaliteit onderdelen
  • Goed bereikbaar
  • Parkeren voor de deur

Veelvoorkomende iPad reparaties

Een iPad scherm reparatie is de reparatie de het meeste voorkomt bij Fixers. Een val of een stoot is al voldoende, het scherm kan dan barsten. Bij een iPad reparatie wordt het glas vervangen en zo nodig ook het LCD-scherm. Wanneer na een val de iPad geen beeld meer geeft bestaat de kans dat het LCD-scherm door de val kapot is gegaan. Twijfelt u? Kom dan naar Fixers, onze monteurs helpen u graag verder.

Kosten iPad reparatie

Fixers hanteert all-in prijzen, dit houdt in dat BTW en montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. Prijzen zijn vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn kunt u gelijk met ons opnemen. Reparatietarieven variëren en hangen af van de reparatie en het type iPad. Bekijk alle reparatietarieven van de iPad . Maar wist u ook al dat u bij Fixers aan het juiste adres bent voor een , en ?

24-uurs service

Wanneer u gebruik wilt maken van de diensten van Fixers kunt u gebruik maken van de 24-uurs service. Allereerst de ophaalservice, een koeriersdienst komt voor ons uw iPad ophalen op de door u gekozen locatie. Vul het in en laat Fixers uw iPad repareren. U kunt er ook voor kiezen om uw iPad zelf op te sturen naar Fixers, vul het in en stuur uw iPad op. Mocht u vragen hebben over uw iPad reparatie Soest, neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar .

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1369 reviews op trustpilot
Ad Ossenblok
21 september 2021
Een prima service bij de het vervangen…

Een prima service bij de het vervangen van de batterij van mijn iphone 7 jongens/meisjes bedankt voor de prima service en als ik stukken heb kom ik zeker bij jullie terug

Michel Dashorst
17 september 2021
Fixer Nieuw Vennep

Afgelopen maandag 13-9 mijn iphone gebracht. Deze was door mij niet meer te activeren. Meteen geholpen en na 20 minuten weer kunnen opstarten. Lieten me niet gaan voor alles weer werkte. Super service, complimenten!

ape
9 september 2021
Fixers Amstelveen

Afgelopen week een desktop van Lenovo afgegeven voor reparatie bij fixers in Amstelveen, waar wij tot volle tevredenheid zijn geholpen. pc is daarna doorgestuurd naar Nieuw-Vennep en daar constateerde men dat de aan/uit-knop defect was. de oorspronkelijke aan-uit/knop was echter niet meer verkrijgbaar. na telefonisch overleg tot het besluit gekomen om een andere aan-uit/knop te installeren. naar volle tevredenheid werkt de desktop nu weer. ik kan iedereen fixers aanbevelen. zij zijn altijd bereid om je te helpen en mee te denken voor een passende oplossing.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap