0880040900

iPad reparatie Tilburg

Meld je reparatie aan

U heeft uw iPad laten vallen waardoor u een schermreparatie nodig heeft of is er hierdoor een ander defect opgetreden? Fixers repareert uw iPad met zeer snelle service. Voor een iPad reparatie Tilburg kunt u langskomen in onze nieuwe vestiging of bel gerust voor meer informatie.

Snelle service

Ervaren monteurs van Fixers repareren uw iPad binnen 1-3 werkdagen. Elk type is bekend bij Fixers. Alle reparaties worden met zorg uitgevoerd en er wordt alleen gewerkt met de hoogste kwaliteit onderdelen.

iPad reparatie Tilburg

Voor een iPad reparatie Tilburg kunt u langskomen in onze nieuwe vestiging. Hier kunt u zonder afspraak langskomen. Wanneer u niet weet wat er defect is onderzoeken wij graag wat er gerepareerd moet worden om het gebruiksgemak terug te hebben. Na overleg repareren wij uw iPad, onder het genot van een kopje koffie of thee wordt uw iPad gerepareerd en is het klaar terwijl u wacht.

Opstuur service

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen in een van onze vestigingen kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van de opstuur service. Wanneer u kiest voor deze service moet u uw iPad opsturen. Na reparatie van uw iPad en betaling ontvangt u uw iPad zo snel mogelijk weer retour.

Fixers

iPad reparaties komen regelmatig voor bij Fixers, onze ervaren monteurs repareren bijna elke defect aan uw iPad. Een iPad reparatie wordt binnen 1-3 werkdagen gerealiseerd. Fixers biedt:

  • Snelle service
  • iPad reparatie zonder afspraak
  • 3 maanden garantie
  • Parkeren voor de deur
  • Opstuur service

Heeft u vragen voor Fixers? Wilt u meer weten over uw iPad reparatie? Neem dan contact met ons op, voor Fixers Tilburg kunt u bellen naar 088 004 0900 of mailen naar .

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1369 reviews op trustpilot
Ad Ossenblok
21 september 2021
Een prima service bij de het vervangen…

Een prima service bij de het vervangen van de batterij van mijn iphone 7 jongens/meisjes bedankt voor de prima service en als ik stukken heb kom ik zeker bij jullie terug

Michel Dashorst
17 september 2021
Fixer Nieuw Vennep

Afgelopen maandag 13-9 mijn iphone gebracht. Deze was door mij niet meer te activeren. Meteen geholpen en na 20 minuten weer kunnen opstarten. Lieten me niet gaan voor alles weer werkte. Super service, complimenten!

ape
9 september 2021
Fixers Amstelveen

Afgelopen week een desktop van Lenovo afgegeven voor reparatie bij fixers in Amstelveen, waar wij tot volle tevredenheid zijn geholpen. pc is daarna doorgestuurd naar Nieuw-Vennep en daar constateerde men dat de aan/uit-knop defect was. de oorspronkelijke aan-uit/knop was echter niet meer verkrijgbaar. na telefonisch overleg tot het besluit gekomen om een andere aan-uit/knop te installeren. naar volle tevredenheid werkt de desktop nu weer. ik kan iedereen fixers aanbevelen. zij zijn altijd bereid om je te helpen en mee te denken voor een passende oplossing.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap