iPad reparatie Utrecht

  Per ongeluk uw iPad laten vallen en werkt uw iPad nu niet meer zoals u gewend bent? Fixers zoekt graag het defect op. Onderzoek is bij Fixers altijd kosteloos. Kom dus snel naar Fixers aan het FC Utrecht stadion op onderstaand adres:

  Adres Fixers Utrecht

  Herculesplein 243
  3584 AA Utrecht
  0880040900

  KLIK HIER VOOR DE ROUTEBESCHRIJVING

  Openingstijden Fixers Utrecht

  Maandag: 09:00-18:00
  Dinsdag
  : 09:00-18:00
  Woensdag
  : 09:00-18:00
  Donderdag
  : 09:00-18:00
  Vrijdag
  : 09:00-18:00
  Zaterdag
  : 09:00-18:00
  Zondag
  : Gesloten

  Meld hier je reparatie aan

  Vakkundige iPad reparatie Utrecht

  Voor een snelle en vakkundige iPad reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres. Onze ervaren monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen. Zij hebben jaren ervaring als het gaat om iPad reparaties en lossen vrijwel elk defect op. Op elk reparatie onderdeel krijgt u bij Fixers 12 maanden garantie. Weet u niet precies wat de schade is? Fixers onderzoekt kosteloos naar het defect, m.u.v. vochtschade.

  24-uurs service

  Kies voor onze 24-uurs service wanneer u niet langs een van onze vestigingen kunt komen voor een . Binnen 24 uur na ontvangst repareren wij uw toestel en maken wij het gereed voor retourzending. Voor u het weet zit u op de bank met een zo goed als nieuwe iPad. U heeft twee opties: of

  Ophaalservice

  U kiest een adres waar wij uw tablet kunnen ophalen. Tussen 9:00 en 20:00 uur komen wij het ophalen. Het enige wat u moet doen is het invullen en gedurende de dag op één locatie aanwezig te zijn. U betaalt slechts € 7,95 voor de retourzending (mits de reparatiekosten boven € 89,- vallen).

  Opsturen

  Kunt u niet op één vaste locatie blijven gedurende de dag? Kies er dan voor om uw toestel zelf naar ons op te sturen. U betaalt slechts € 7,95 voor de retourzending. Verpak uw iPad goed zodat niemand aan de buitenkant kan zien dat het om een tablet gaat. Vul het in en stuur het mee op. Een aangetekend pakket is verzekerd tot € 500,-.

  Fixers

  Bij Fixers werken uitsluitend monteurs met jaren ervaring. Zo repareren zij vrijwel elk schade. Is de schade onbekend? Wij onderzoeken graag uw tablet. Wanneer de schade bekend is communiceren wij allereerst de reparatiekosten van de reparatie. Na akkoord voeren wij de reparatie uit, zo komt u bij Fixers nooit voor verassingen te staan. Fixers Utrecht vindt u shop-in-shop bij Utrecht. Wilt u meer weten over Fixers, tablet reparatie of heeft u een andere vraag? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen door te , of gebruik te maken van ons . Bekijk onze contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen.

  Meer in Utrecht:

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap