0880040900

iPad reparatie Zwolle

Meld je reparatie aan

Heeft u uw iPad laten vallen en is het scherm gebarsten? Laadt uw iPad niet meer op? Werkt de home-button niet meer? Kan je geen ‘selfies’ meer maken? Fixers lost graag het defect op! Onze ervaren monteurs repareren graag uw iPad. U kunt altijd zonder afspraak bij ons langskomen of gebruikmaken van onze .

Meld hier je reparatie aan

Snelle en vakkundige reparatie

Bij Fixers werken monteurs met jaren ervaring als het gaat om iPad reparaties. Vele iPad schades zijn al voorbij gekomen en vrijwel elk defect is opgelost. Fixers werkt uitsluitend met onderdelen van hoge kwaliteit. Vrijwel alle onderdelen zijn op voorraad zodat zij snel kunnen beginnen met een iPad reparatie. Op elke reparatie krijgt u bij Fixers eveneens 3 maanden garantie!

Ophaalservice

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen bij een van onze vestigingen kunt u gebruik maken van onze . Dit houdt in dat uw iPad zo snel mogelijk (na ontvangst) gerepareerd en geretourneerd wordt.

Onze partner PostNL komt graag uw defecte iPad ophalen voor ons. Wanneer u voor 16:30 uur het formulier invult en verstuurt komen ze uw iPad de volgende dag al ophalen. Het kost slechts € 7,95 voor de retourzending (bij reparaties boven € 89,-).

Opsturen

Kunt u niet op een plek zijn gedurende de dag? Stuur dan zelf uw tablet op! Pak uw tablet goed in en laat niet zien dat het om een tablet gaat. Stuur uw tablet met het opstuurformulier op naar de hoofdvestiging van Fixers. Wanneer u het pakketje aangetekend opstuurt verzekert u gelijk het pakketje tot € 500,-.

iPad reparatie Zwolle

Voor een iPad reparatie Zwolle bent u bij Fixers aan het juiste adres. Door onze ruime voorraad kunnen wij vrijwel altijd meteen beginnen met uw iPad reparatie. Een tablet reparatie is een specialistische klus. Onze monteurs hebben jaren ervaring als het gaat om iPad reparaties en houden altijd rekening met de benodigde voorzorgsmaatregelen.

Fixers

Voor een bent u bij Fixers aan het juiste adres. Bij Fixers zijn verschillende typen iPad reparaties bekend bij onze monteurs. Hierdoor kan Fixers vrijwel elk Fixers defect oplossen. U kunt altijd zonder afspraak langs komen in een van onze vestigingen of maak gebruik van onze . Fixers repareert alleen met onderdelen van hoge kwaliteit. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u 3 maanden garantie op de reparatie. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen, te mailen of via het . Bekijk de contactgegevens en openingstijden van onze vestigingen.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1036 reviews op trustpilot
Gerrit Koen
2 december 2020
Zeer goed geholpen

Vandaag ben ik zeer goed geholpen op IJburglaan in Amsterdam. Mijn Iphone wilde niet meer opstarten. Het probleem had men zeer snel verholpen. Twee uiterst vriendelijke mannen. Ik beveel Fixers op de Ijburglaan zeker aan. Gerrit Koen

Sabine Banse
18 november 2020
Geweldige inlevingsvermogen

Geweldige inlevingsvermogen. Goeie service en snelle afhandeling.

Karel Scheffer
17 november 2020
Filiaal Rosmalen weer bezocht na…

Filiaal Rosmalen weer bezocht na eerdere geweldig positieve ervaring en uitstekende service, uitleg en vriendelijkheid, om de installatie van de nieuwe IPhone 6 te laten installeren en het overzetten van alle apps. Dat was mij nooit gelukt. Met hartelijke dank Karel Scheffer Veghel

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap