0880040900

iPad reparatie Zwolle

Meld je reparatie aan

Heeft u uw iPad laten vallen en is het scherm gebarsten? Laadt uw iPad niet meer op? Werkt de home-button niet meer? Kan je geen ‘selfies’ meer maken? Fixers lost graag het defect op! Onze ervaren monteurs repareren graag uw iPad. U kunt altijd zonder afspraak bij ons langskomen of gebruikmaken van onze .

Meld hier je reparatie aan

Snelle en vakkundige reparatie

Bij Fixers werken monteurs met jaren ervaring als het gaat om iPad reparaties. Vele iPad schades zijn al voorbij gekomen en vrijwel elk defect is opgelost. Fixers werkt uitsluitend met onderdelen van hoge kwaliteit. Vrijwel alle onderdelen zijn op voorraad zodat zij snel kunnen beginnen met een iPad reparatie. Op elke reparatie krijgt u bij Fixers eveneens 3 maanden garantie!

Ophaalservice

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen bij een van onze vestigingen kunt u gebruik maken van onze . Dit houdt in dat uw iPad zo snel mogelijk (na ontvangst) gerepareerd en geretourneerd wordt.

Onze partner PostNL komt graag uw defecte iPad ophalen voor ons. Wanneer u voor 16:30 uur het formulier invult en verstuurt komen ze uw iPad de volgende dag al ophalen. Het kost slechts € 7,95 voor de retourzending (bij reparaties boven € 89,-).

Opsturen

Kunt u niet op een plek zijn gedurende de dag? Stuur dan zelf uw tablet op! Pak uw tablet goed in en laat niet zien dat het om een tablet gaat. Stuur uw tablet met het opstuurformulier op naar de hoofdvestiging van Fixers. Wanneer u het pakketje aangetekend opstuurt verzekert u gelijk het pakketje tot € 500,-.

iPad reparatie Zwolle

Voor een iPad reparatie Zwolle bent u bij Fixers aan het juiste adres. Door onze ruime voorraad kunnen wij vrijwel altijd meteen beginnen met uw iPad reparatie. Een tablet reparatie is een specialistische klus. Onze monteurs hebben jaren ervaring als het gaat om iPad reparaties en houden altijd rekening met de benodigde voorzorgsmaatregelen.

Fixers

Voor een bent u bij Fixers aan het juiste adres. Bij Fixers zijn verschillende typen iPad reparaties bekend bij onze monteurs. Hierdoor kan Fixers vrijwel elk Fixers defect oplossen. U kunt altijd zonder afspraak langs komen in een van onze vestigingen of maak gebruik van onze . Fixers repareert alleen met onderdelen van hoge kwaliteit. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u 3 maanden garantie op de reparatie. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen, te mailen of via het . Bekijk de contactgegevens en openingstijden van onze vestigingen.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1344 reviews op trustpilot
Marike Nuyten
28 juli 2021
Super geholpen

Super geholpen! Ik kwam voor een protector voorzijde telefoon, die werd netjes gezet. Mijn telefoon is een paar dagen later thuis kapot gevallen, ik kreeg wat goede tips, eerd snel geholpen en binnen no tima had ik een nieuw toestel. Aardige jongens, goede en snelle service. Ik kom zeker terig, dank jullie wel! Groetjes!

Julia Verheugt
23 juli 2021
Hele goede en snelle service

Hele goede en snelle service. Eerlijk en behulpzaam. Ik kreeg mijn iphone weer zo goed als nieuw terug, zeker een aanrader voor telefoon reparaties.

Bart
23 juli 2021
Prima geholpen

Prima geholpen, binnen een week scherm MacBook Air vervangen.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap