0880040900

Iphone 11 batterij vervangen

Meld je reparatie aan

Als je al langer gebruik maakt van de iPhone 11, dan wil je natuurlijk dat de batterij altijd goed blijft werken. Wat is er erger dan een iPhone 11 hebben die niet meer een volledige dag mee kan en tussentijds opgeladen dient te worden? Bij Fixers zorgen ze dezelfde dag nog voor een officiële nieuwe Apple iPhone 11 batterij voor jouw iPhone, zodat je direct weer met een volle accu de dag kan hervatten!

Kies je reparatie

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Garantie of Apple Care+

Als je device onder garantie valt, dan vervallen de bovenstaande kosten en wordt je device gratis gerepareerd. Ook met AppleCare+ gelden andere prijzen. Maak gerust een afspraak of stuur je device op. We checken altijd voordat we repareren of je device nog onder garantie valt.

Batterij vervangen van je iPhone 11

Een Iphone gaat normaal gesproken lang mee qua batterij duur, maar als je jouw iPhone 11 al enkele maanden hebt en deze intensief gebruikt, dan kan het zo zijn dat je niet meer 24 uur met een accu kunt rondlopen. Bij Fixers hebben we hier een oplossing voor! Wij zorgen voor een accu reparatie of een nieuwe accu, en dat meestal al binnen 30 minuten! Zo zorgen wij ervoor dat jouw Iphone weer jaren vooruit kan door een nieuwe iPhone 11 accu! Hiermee verlengen we de levensduur van jouw Iphone, want zeg nou zelf, een iPhone 11 is toch al duur genoeg om een keer per aantal jaar uit te geven?

Binnen 30 minuten gerepareerd

Kom langs in onze winkel en neem plaats in onze sofa terwijl je geniet van een kop koffie, de krant of ga rustig aan het werk terwijl u wacht op uw iPhone 11 die gemaakt wordt. We adviseren om uw telefoon in een gecertificeerde winkel te laten repareren, zoals Fixers. Als u dit zelf thuis wilt doen, dan loopt u het risico dat u andere onderdelen van de telefoon stuk maakt en dan bent u verder van huis. Voorkom dat uw iPhone 11 niet meer werkt en laat de Iphone reparatie uitvoeren door onze specialisten bij Fixers!

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1211 reviews op trustpilot
Ton van der Linden
2 maart 2021
Prima service

Keurige ontvangst, zorgvuldige intake, reparatie en prijs conform afspraak en supersnel gefixt. Wordt tijdens de reparatie op de hoogte gehouden van status. Prima!!!

Olive Hooper
2 maart 2021
Great service

Great service. My phone was fixed quickly and carefully. Thank you Salim

Dag
2 maart 2021
Heel goed geholpen door meneer Serkan

Heel goed geholpen door meneer Serkan! Een dikke 10!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap