0880040900

Iphone 11 batterij vervangen

Meld je reparatie aan

Als je al langer gebruik maakt van de iPhone 11, dan wil je natuurlijk dat de batterij altijd goed blijft werken. Wat is er erger dan een iPhone 11 hebben die niet meer een volledige dag mee kan en tussentijds opgeladen dient te worden? Bij Fixers zorgen ze dezelfde dag nog voor een officiële nieuwe Apple iPhone 11 batterij voor jouw iPhone, zodat je direct weer met een volle accu de dag kan hervatten!

Batterij vervangen van je iPhone 11

Een Iphone gaat normaal gesproken lang mee qua batterij duur, maar als je jouw iPhone 11 al enkele maanden hebt en deze intensief gebruikt, dan kan het zo zijn dat je niet meer 24 uur met een accu kunt rondlopen. Bij Fixers hebben we hier een oplossing voor! Wij zorgen voor een accu reparatie of een nieuwe accu, en dat meestal al binnen 30 minuten! Zo zorgen wij ervoor dat jouw Iphone weer jaren vooruit kan door een nieuwe iPhone 11 accu! Hiermee verlengen we de levensduur van jouw Iphone, want zeg nou zelf, een iPhone 11 is toch al duur genoeg om een keer per aantal jaar uit te geven?

Binnen 30 minuten gerepareerd

Kom langs in onze winkel en neem plaats in onze sofa terwijl je geniet van een kop koffie, de krant of ga rustig aan het werk terwijl u wacht op uw iPhone 11 die gemaakt wordt. We adviseren om uw telefoon in een gecertificeerde winkel te laten repareren, zoals Fixers. Als u dit zelf thuis wilt doen, dan loopt u het risico dat u andere onderdelen van de telefoon stuk maakt en dan bent u verder van huis. Voorkom dat uw iPhone 11 niet meer werkt en laat de Iphone reparatie uitvoeren door onze specialisten bij Fixers!

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1373 reviews op trustpilot
Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Emir Fidan
13 oktober 2021
Snel 💨

Het was snel klaar dus kom hem meteen weer ophalen

Henk
4 oktober 2021
Probleem met contacten opgelost

LASTIG PROBLEEM OPGELOST Hele goede service door Volkan, Fixers IJburg. Kijkt net iets verder en lost het probleem met ‘contacten’ op. Dank je wel!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap