0880040900

iPhone 11 Scherm Vervangen

Meld je reparatie aan

Kies je merk

Staat je merk er niet tussen? Geen paniek. In veel gevallen kunnen we hem wel komen repareren.

iPhone 11 Scherm Vervangen

Je scherm van je iPhone 11 laten vallen? Geen probleem! Bij Fixers vervangen we het scherm van je Iphone meestal al binnen 30 minuten en daarnaast werken we uitsluitend met originele Apple onderdelen, zodat jouw iPhone 11 weer zo goed als nieuw mee naar buiten kan! Het is natuurlijk niet fijn dat je dure iPhone een kapot scherm heeft, waardoor je deze wilt laten vervangen door onze experts. Een kapot scherm is niet alleen slecht voor de zichtbaarheid, maar daarnaast kunnen de glas scherven in je vingers komen en dit kan ongelukken veroorzaken. Zorg ervoor dat je weer met een gloednieuwe iPhone 11 op pad kan en laat deze repareren door de specialisten van Fixers!

Gevolgen van een kapot iPhone 11 display scherm.

Gevolgen van een kapot iPhone 11 display scherm. Wist je dat de gevolgen van een kapot scherm niet zijn te overzien bij een iPhone 11? Zo zien we vaak schadegevallen, waarbij het display veel minder goed werkt. Ook kan het voorkomen dat na verloop van tijd de touchscreen functie niet meer werkt of minder goed bruikbaar is. Dan kun je eigenlijk dus helemaal niet meer genieten van een optimaal gebruiksgemak.Het is ook vervelend dat je veel minder kunt zien op een gebarsten scherm. Hierdoor kun je gewoon een aantal functies eenstuk lekkerder doen. Ook kan het gevaarlijk zijn en kunnen er glasscherven in je vingers komen. Of een kapotte homeknop zien we ook regelmatig. Als je die niet meer kunt indrukken, werkt het allemaal een stuk minder snel, en kun je minder snel bij je apps terecht komen.

Binnen 30 minuten gerepareerd

Kom langs in onze winkel en neem plaats in onze sofa terwijl je geniet van een kop koffie, de krant of ga rustig aan het werk terwijl u wacht op uw iPhone X die gemaakt wordt. We adviseren om uw telefoon in een gecertificeerde winkel te laten repareren, zoals Fixers. Als u dit zelf thuis wilt doen, dan loopt u het risico dat u andere onderdelen van de telefoon stuk maakt en dan bent u verder van huis. Voorkom dat uw iPhone X niet meer werkt en laat de iPhone reparatie uitvoeren door onze specialisten bij Fixers!

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1035 reviews op trustpilot
Sabine Banse
18 november 2020
Geweldige inlevingsvermogen

Geweldige inlevingsvermogen. Goeie service en snelle afhandeling.

Karel Scheffer
17 november 2020
Filiaal Rosmalen weer bezocht na…

Filiaal Rosmalen weer bezocht na eerdere geweldig positieve ervaring en uitstekende service, uitleg en vriendelijkheid, om de installatie van de nieuwe IPhone 6 te laten installeren en het overzetten van alle apps. Dat was mij nooit gelukt. Met hartelijke dank Karel Scheffer Veghel

Betsy
16 november 2020
Uitstekend geholpen door Boudewijn (Amsterdam Noord)

Geholpen door Boudewijn bij Fixers aan de IJburglaan in Amsterdam. Uitstekend. Zeer professioneel en vriendelijk. Boudewijn dacht mee en kwam met praktische oplossingen en advies. Ik ben zeer tevreden.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap