0880040900

Iphone 12 batterij vervangen

Meld je reparatie aan

De batterij van je Iphone 12 vervangen doe je bij Fixers! Deze krachtige iPhone werkt op z'n best als je een goede batterij erbij gebruikt, maar naar sommige maanden kan de kwaliteit van de batterij achteruit gaan, waardoor je je iPhone 12 niet meer optimaal kunt gebruiken. Fixers helpt hier bij door de batterij of accu van je iPhone 12 volledig te vervangen met originele Apple onderdelen. Onze reparateurs zijn opgeleid door de beste mensen bij Apple om jou zo goed mogelijk te helpen bij de reparatie van je batterij van je iPhone 12.

iPhone 12 batterij vervangen

Wanneer Fixers een batterij reparatie uitvoert, zullen de meeste problemen die je ervaart weg zijn. Denk aan het vaak opladen van je smartphone, het warm worden van je iPhone 12 of het niet goed opladen van je iPhone. Een batterij reparatie van een iPhone 12 komt vaak voor. Dankzij deze ervaring en kennis kunnen de monteurs van Fixers een batterij reparatie binnen 30 minuten uitvoeren. Je laten helpen door een van onze reparatiespecialisten is een slim idee! Regelmatig gebruik van je iPhone 12 zorgt ervoor dat de kwaliteit van de batterij achteruit gaat. Gelukkig kan Fixers dit probleem verhelpen.

Dock connector kapot?

Een defecte batterij hoeft niet altijd het probleem te zijn, zo kan het ook zijn dat de laadconnector van de iPhone 12 defect is. Dit kun je bijna niet voorkomen, dit komt namelijk voornamelijk door slijtage of stof. Een laadconnector kan worden vervangen mocht dit nodig zijn. Dit kun je snel thuis testen. Probeer je iPhone 12 te koppelen aan je computer. Wanneer dit ook niet goed gaat, bestaat de kans dat het ligt aan de dock connector. Wil je hier zeker van zijn? Kom dan langs bij Fixers, wij onderzoeken dit kosteloos voor jou. Als het defect bekend is delen wij gelijk de reparatiekosten, na akkoord voeren de monteurs van Fixers de reparatie uit.

Binnen 30 minuten gerepareerd

Kom langs in onze winkel en neem plaats in onze sofa terwijl je geniet van een kop koffie, de krant of ga rustig aan het werk terwijl u wacht op uw iPhone 12 die gemaakt wordt. We adviseren om uw telefoon in een gecertificeerde winkel te laten repareren, zoals Fixers. Als u dit zelf thuis wilt doen, dan loopt u het risico dat u andere onderdelen van de telefoon stuk maakt en dan bent u verder van huis. Voorkom dat uw iPhone 12 niet meer werkt en laat de Iphone reparatie uitvoeren door onze specialisten bij Fixers!

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1375 reviews op trustpilot
John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Jae Sadler
22 oktober 2021
A1 Service

First off the guy that dealt with me in Rotterdam location was very welcoming & made sure I felt at home. He was very efficient & made sure I was aware of everything he was doing. He also notified me of another problem that my phone has that I was not really aware of & for that im thankful.Definitely will be back for any electronic fixes. Ps Hope the concoction i told you works! Xoxo Jae Sadler

Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap