0880040900

iPhone 12 reparatie

Meld je reparatie aan

Fixers is Authorised Service Provider

Snelle en kundige reparatie

Fixers is door Apple aangewezen als dé reparatiepartner voor alle Apple binnen- en buiten garantie afhandelingen. Wij repareren je Apple devices snel en kundig, met door Apple gecertificeerd technicians en altijd originele Apple onderdelen.

Meld je reparatie aan
Meer informatie

Wil je een iPhone 12 scherm laten repareren? Dat kan! Namelijk door Fixers, kies voor een perfecte service en laat je iPhone 12, nog binnen 30 min en een goedkope prijs repareren. Misschien zul je dit niet verbazen, maar meer dan èèn op de 10 iPhone gebruikers loopt tegenwoordig nog rond met een kapot beeldscherm. Een groot percentage laat zijn toestel ook daadwerkelijk maken! Des te groter maakt dit de kans dat het telefoonscherm kapot zal gaan. Met een gebarsten scherm rondlopen is geen gezicht. Het is eigenlijk iets om je te schamen, want iPhone staat namelijk voor kwaliteit. Je wilt dat de hoge prijs/kwaliteit verhouding er wel af blijft stralen. Naastdat het een slordig gezicht is, kan een kapotte telefoon ook andere vervelende gevolgen hebben voor je iPhone. Je loopt namelijk met een kapotte telefoon een veel groter risisco dat je nog meer schade oploopt. Laat daarom je telefoon maken door Fixers.

Uw iPhone toestel 12 snel gemaakt!

Wil je een iPhone 12 laten maken? Dan hebben wij de oplossing, Fixers heeft namelijk een unieke klaar-terwijl-u-wacht service. In het gros van de gevallen kan het uw iPhone 12 toestel direct worden gemaakt! Ja, terwijl u wacht, kunt u genieten van thee of een kopje koffie. Het mooie van de service is ook dat u geen afspraak moet maken om langs te komen. Dit mag wel en stellen we wel op prijs, maar hoeft dus niet. Kom dus gerust eens langs met je kapotte telefoon bij een van onze vestigingen in Den Bosch, Nijmegen, Almere, Utrecht of Tilburg.

Gevolgen van een kapot iPhone 12 display scherm.

Wist je dat de gevolgen van een kapot scherm niet zijn te overzien bij een iPhone 12? Zo zien we vaak schadegevallen, waarbij het display veel minder goed werkt. Ook kan het voorkomen dat na verloop van tijd de touchscreen functie niet meer werkt of minder goed bruikbaar is. Dan kun je eigenlijk dus helemaal niet meer genieten van een optimaal gebruiksgemak.

Het is ook vervelend dat je veel minder kunt zien op een gebarsten scherm. Hierdoor kun je gewoon een aantal functies een stuk lekkerder doen. Ook kan het gevaarlijk zijn en kunnen er glasscherven in je vingers komen. Of een kapotte homeknop zien we ook regelmatig. Als je die niet meer kunt indrukken, werkt het allemaal een stuk minder snel, en kun je minder snel bij je apps terecht komen.

Altijd dé beste kwaliteit iPhone 12 reparaties

Bij Fixers staat het leveren van hoogstaande kwaliteit altijd voorop. Bij een kapot beelscherm wordt er daarom ook gekozen, om het gehele scherm te vervangen. Altijd gebruiken we bij Fixers de beste enallerhoogste kwaliteit die er mogelijk is. We letten namelijk op de kwaliteit van het glas,of de kleuren wel juist zijn, en of het scherm wel de juiste dikte heeft en of de glasplaat ook van een juiste coating heeft genoten. Alleen op deze mannier kan de kwaliteit van uw iPhone 12, gewaarborgd blijven.

Wij kiezen er bij Fixers altijd voor het gehele iPhone scherm te vervangen. De glasplaat en het LCD scherm zijn normaliter gelijmd. Het kost erg veel tijd als je deze wilt loskoppelen van elkaar. Wij kiezen er daarom ook voor om het gehele scherm te vervangen. Waarom? Omdat de lijm los kan laten, en als dat gebeurt kan er stof of andere zaken tussen uw scherm komen, wat zal resulteren in een onscherm beeldscherm.

Daarom vervangt Fixers zowel het LCD scherm als het Glasscherm.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1373 reviews op trustpilot
Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Emir Fidan
13 oktober 2021
Snel 💨

Het was snel klaar dus kom hem meteen weer ophalen

Henk
4 oktober 2021
Probleem met contacten opgelost

LASTIG PROBLEEM OPGELOST Hele goede service door Volkan, Fixers IJburg. Kijkt net iets verder en lost het probleem met ‘contacten’ op. Dank je wel!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap