0880040900

iPhone 12 reparatie

Meld je reparatie aan

Fixers is Authorised Service Provider

Snelle en kundige reparatie

Fixers is door Apple aangewezen als dé reparatiepartner voor alle Apple binnen- en buiten garantie afhandelingen. Wij repareren je Apple devices snel en kundig, met door Apple gecertificeerd technicians en altijd originele Apple onderdelen.

Meld je reparatie aan
Meer informatie

Wil je een iPhone 12 scherm laten repareren? Dat kan! Namelijk door Fixers, kies voor een perfecte service en laat je iPhone 12, nog binnen 30 min en een goedkope prijs repareren. Misschien zul je dit niet verbazen, maar meer dan èèn op de 10 iPhone gebruikers loopt tegenwoordig nog rond met een kapot beeldscherm. Een groot percentage laat zijn toestel ook daadwerkelijk maken! Des te groter maakt dit de kans dat het telefoonscherm kapot zal gaan. Met een gebarsten scherm rondlopen is geen gezicht. Het is eigenlijk iets om je te schamen, want iPhone staat namelijk voor kwaliteit. Je wilt dat de hoge prijs/kwaliteit verhouding er wel af blijft stralen. Naastdat het een slordig gezicht is, kan een kapotte telefoon ook andere vervelende gevolgen hebben voor je iPhone. Je loopt namelijk met een kapotte telefoon een veel groter risisco dat je nog meer schade oploopt. Laat daarom je telefoon maken door Fixers.

Uw iPhone toestel 12 snel gemaakt!

Wil je een iPhone 12 laten maken? Dan hebben wij de oplossing, Fixers heeft namelijk een unieke klaar-terwijl-u-wacht service. In het gros van de gevallen kan het uw iPhone 12 toestel direct worden gemaakt! Ja, terwijl u wacht, kunt u genieten van thee of een kopje koffie. Het mooie van de service is ook dat u geen afspraak moet maken om langs te komen. Dit mag wel en stellen we wel op prijs, maar hoeft dus niet. Kom dus gerust eens langs met je kapotte telefoon bij een van onze vestigingen in Den Bosch, Nijmegen, Almere, Utrecht of Tilburg.

Gevolgen van een kapot iPhone 12 display scherm.

Wist je dat de gevolgen van een kapot scherm niet zijn te overzien bij een iPhone 12? Zo zien we vaak schadegevallen, waarbij het display veel minder goed werkt. Ook kan het voorkomen dat na verloop van tijd de touchscreen functie niet meer werkt of minder goed bruikbaar is. Dan kun je eigenlijk dus helemaal niet meer genieten van een optimaal gebruiksgemak.

Het is ook vervelend dat je veel minder kunt zien op een gebarsten scherm. Hierdoor kun je gewoon een aantal functies een stuk lekkerder doen. Ook kan het gevaarlijk zijn en kunnen er glasscherven in je vingers komen. Of een kapotte homeknop zien we ook regelmatig. Als je die niet meer kunt indrukken, werkt het allemaal een stuk minder snel, en kun je minder snel bij je apps terecht komen.

Altijd dé beste kwaliteit iPhone 12 reparaties

Bij Fixers staat het leveren van hoogstaande kwaliteit altijd voorop. Bij een kapot beelscherm wordt er daarom ook gekozen, om het gehele scherm te vervangen. Altijd gebruiken we bij Fixers de beste enallerhoogste kwaliteit die er mogelijk is. We letten namelijk op de kwaliteit van het glas,of de kleuren wel juist zijn, en of het scherm wel de juiste dikte heeft en of de glasplaat ook van een juiste coating heeft genoten. Alleen op deze mannier kan de kwaliteit van uw iPhone 12, gewaarborgd blijven.

Wij kiezen er bij Fixers altijd voor het gehele iPhone scherm te vervangen. De glasplaat en het LCD scherm zijn normaliter gelijmd. Het kost erg veel tijd als je deze wilt loskoppelen van elkaar. Wij kiezen er daarom ook voor om het gehele scherm te vervangen. Waarom? Omdat de lijm los kan laten, en als dat gebeurt kan er stof of andere zaken tussen uw scherm komen, wat zal resulteren in een onscherm beeldscherm.

Daarom vervangt Fixers zowel het LCD scherm als het Glasscherm.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1343 reviews op trustpilot
Julia Verheugt
23 juli 2021
Hele goede en snelle service

Hele goede en snelle service. Eerlijk en behulpzaam. Ik kreeg mijn iphone weer zo goed als nieuw terug, zeker een aanrader voor telefoon reparaties.

Bart
23 juli 2021
Prima geholpen

Prima geholpen, binnen een week scherm MacBook Air vervangen.

christiaan schram
12 juli 2021
Almere

Snelle, deskundige service. Erg blij met de uitgevoerde reparatie.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap