0880040900

iPhone 4s aan/uit knop

Meld je reparatie aan

Doet uw aan/uit knop het niet meer? Erg vervelend wanneer u uw telefoon wilt uitzetten voor de bios, theater of iets anders. De monteurs van Fixers staan 6 dagen per week klaar om uw uit te kunnen voeren. Wij vervangen de aan/uit knop met hoogste kwaliteit onderdelen, uw telefoon is na reparatie weer zo goed als nieuwe. Kies voor onze klaar-terwijl-u-wacht service en kom langs bij een van onze servicepunten. Liever laten ophalen? Dat kan ook, kies dan voor de ophaalservice. Wij bieden ‘smart service with a smile’, zo bieden wij een snelle reparatieservice en 3 maanden garantie.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1035 reviews op trustpilot
Sabine Banse
18 november 2020
Geweldige inlevingsvermogen

Geweldige inlevingsvermogen. Goeie service en snelle afhandeling.

Karel Scheffer
17 november 2020
Filiaal Rosmalen weer bezocht na…

Filiaal Rosmalen weer bezocht na eerdere geweldig positieve ervaring en uitstekende service, uitleg en vriendelijkheid, om de installatie van de nieuwe IPhone 6 te laten installeren en het overzetten van alle apps. Dat was mij nooit gelukt. Met hartelijke dank Karel Scheffer Veghel

Betsy
16 november 2020
Uitstekend geholpen door Boudewijn (Amsterdam Noord)

Geholpen door Boudewijn bij Fixers aan de IJburglaan in Amsterdam. Uitstekend. Zeer professioneel en vriendelijk. Boudewijn dacht mee en kwam met praktische oplossingen en advies. Ik ben zeer tevreden.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap