0880040900

iPhone 4s batterij

Meld je reparatie aan

U kent het vast wel, net uw telefoon nodig en is de batterij leeg terwijl u hem net van de oplader hebt gehaald. Grote kans dat de batterij dan defect is. Wanneer de batterij snel leeg is of wanneer de batterij niet goed oplaadt raden wij aan de batterij te vervangen. Gelukkig hebben onze monteurs jaren ervaring en kunnen zij snel uw iPhone 4s batterij vervangen. Bij Fixers wordt er gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen. U krijgt op elke reparatie dan ook 3 maanden garantie. Kies voor onze klaar-terwijl-u-wacht service en kom langs met of zonder afspraak. Kies voor de ophaalservice of stuur uw toestel zelf op wanneer u niet langs een van onze servicepunten kunt komen. Onze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar!

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap