0880040900

iPhone 4s dock connector

Meld je reparatie aan

Maakt uw telefoon geen verbinding meer met iTunes of laadt uw iPhone 4s niet meer op? Fixers lost graag dit probleem op door uw iPhone 4s dock connector te vervangen. Met de klaar-terwijl-u-wacht service heeft u uw telefoon snel terug. Zo voeren onze monteurs een in de meeste gevallen binnen 30 minuten uit. De servicepunten van Fixers zijn verspreid over Nederland. Kom langs met of zonder afspraak. Niet in de gelegenheid om langs te komen? Geen probleem! Kies dan voor onze ophaalservice of stuur uw toestel zelf op. Wij repareren uw telefoon direct na ontvangst, zo heeft u snel een zo goed als nieuwe telefoon weer in de hand. Bij Fixers worden reparaties uitgevoerd met hoogste kwaliteit onderdelen, om de kwaliteit te garanderen krijgt u van ons 3 maanden garantie.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap