0880040900

iPhone 4s home button

Meld je reparatie aan

De home-button van een iPhone is een fragiel onderdeel van de telefoon. Deze knop wordt vrijwel altijd gebruikt wanneer u uw telefoon aan het bedienen bent. Slijtage van de iPhone 4s home-button is dan ook niet uit te sluiten, op een gegeven moment verliest het ook zijn functie. Er bestaan verschillende applicaties die de functies overnemen, maar dan is het gebruiksgemak wel weg. Gelukkig lost een dit probleem op met uw home-button. Zo kunt u snel en eenvoudig schakelen tussen vensters en weer terug gaan naar de homepagina van uw telefoon. De monteurs van Fixers hebben jaren ervaring en staan 6 dagen per week voor u klaar. Met de snelle en vakkundige reparatieservice heeft u voor u het weet een gerepareerde telefoon in handen. Vrijwel elke reparatie wordt binnen 30 minuten gerepareerd en u krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap