0880040900

iPhone 4s hoofdtelefoon aansluiting

Meld je reparatie aan

Zit u in de trein met oortjes in om muziek te luisteren maar hoort u niks? Wil u uw telefoon aansluiten op boxen maar komt er geen geluid? Of zit je in de auto om handsfree met iemand te bellen maar het lukt niet? Wanneer u op alle vragen ‘ja’ kunt antwoorden kan het zijn dat uw iPhone 4s hoofdtelefoon aansluiting kapot is. Geen paniek! De monteurs van Fixers staan 6 dagen per week voor u klaar om de hoofdtelefoon aansluiting te vervangen. Reparaties worden uitgevoerd met hoogste kwaliteit onderdelen, u krijgt op elke reparatie ook 3 maanden garantie. Kom langs een van onze servicepunten en kies voor de klaar-terwijl-u-wacht reparatieservice. Zit er geen Fixers reparatieservice in de buurt? Kies dan voor de ophaalservice of stuur uw iPhone 4s naar ons op.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap