0880040900

iPhone 4s problemen

Meld je reparatie aan

De iPhone 4s is de nieuwe en verbeterde versie van de iPhone 4. De iPhone is een erg populaire telefoon dankzij de vormgeving, beide kanten van de iPhone is van glas. Echter is glas erg breekbaar wat de kans op schade groter maakt. Maar de iPhone heeft ook andere onderdelen en componenten die later voor problemen gaan zorgen. Fixers lost graag elke schade op voor uw iPhone 4s problemen.

Het oplossen van uw iPhone 4s problemen

Het vervelendste probleem is misschien een gebarsten scherm, een is dan de oplossing. Het kijkt niet prettig en daarnaast kan er niet eenvoudig over het scherm bewogen worden. Een probleem met een van de knoppen is ook erg lastig, hoe moet de telefoon nu uitgeschakeld worden? Hoe kom je terug op het beginscherm? Hoe zet je het geluid harder en zachter? Voor deze iPhone 4s problemen zijn er vast handige apps, maar een simpele reparatie door de monteurs van Fixers kan al snel het gemak terug geven die u gewend bent. Zoals u ziet kan een iPhone 4s voor veel ongemakken en problemen zorgen, Fixers lost dit graag voor u op. Kom langs of kies voor onze .

HTML TAG iPhone??

Kies uw iPhone om verder te gaan

Langskomen of ophaalservice

Met of zonder afspraak!

Bij Fixers kunt u langskomen met of zonder afspraak. Zo kunt u altijd langskomen wanneer het u uitkomt. Maak een afspraak wanneer u er zeker van wilt zijn dat uw telefoon direct wordt gerepareerd. Wanneer u langskomt kiest u voor onze klaar-terwijl-u-wacht service. Dit houdt in dat uw telefoon gelijk wordt gerepareerd terwijl u plaats kunt nemen in onze ontvangstruimte. De ontvangstruimte is voorzien van gratis WiFi, koffie en thee.De monteurs van Fixers voeren een binnen 30 minuten uit. Ongeveer 80% van alle aangemelde reparaties staan ook werkelijk na een half uur buiten met een zo goed als nieuwe telefoon.

Ophaalservice

Wanneer u geen gebruik kunt maken van onze klaar-terwijl-u-wacht service kunt u kiezen voor onze 24-uurs service. U kunt kiezen uit onze ophaalservice of zelf uw toestel opsturen. Met de 24-uurs service komt PostNL voor ons uw toestel ophalen op een door u gekozen plek, vul hiervoor het in. Wanneer wij uw toestel ontvangen bestellen beginnen wij met het onderzoek. Hier bekijken wij wat het defect is van uw telefoon en stellen de reparatiekosten op. Daarna communiceren wij de reparatiekosten, pas na akkoord voeren wij de reparatie uit. De prijzen voor een van Fixers zijn vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn kunt u altijd contact met ons opnemen.

U kunt er ook voor kiezen om uw toestel zelf op te sturen naar onze hoofdvestiging. Stuur het in en breng uw ingepakte telefoon naar het postkantoor. Stuur het daarnaast altijd aangetekend op, zo is een aangetekend pakket tot € 500,- verzekerd.

Fixers

Bij Fixers wordt er uitsluitend gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 3 maanden garantie. Dankzij onze ruime voorraad kunnen wij vrijwel meteen beginnen aan een reparatie. Onze monteurs staan namelijk 6 dagen per week voor u klaar. Wilt u meer informatie over uw reparatie? Neem dan contact met ons op door te bellen, mailen of gebruik te maken van het contactformulier.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores