0880040900

iPhone 4s scherm reparatie

Meld je reparatie aan

Heeft u uw telefoon laten vallen en is het scherm gebarsten? Voor een bent u bij Fixers aan het juiste adres. Wij bieden een snelle reparatieservice en 3 maanden garantie, oftewel ‘smart service with a smile’. De monteurs van Fixers staan 6 dagen per week voor u klaar. U kunt met of zonder afspraak afspraak bij een van onze servicepunten langskomen. Een iPhone 4s scherm reparatie wordt uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen uitgevoerd. Hierdoor is uw iPhone 4s na reparatie zo goed als nieuw. De monteurs van Fixers uw ? Kom dan snel langs en kies voor onze klaar-terwijl-u-wacht service. Niet in de gelegenheid om langs te komen? Kies dan voor onze ophaalservice.

iPhone 4s scherm reparatie: meest voorkomende iPhone 4s reparatie

De meest voorkomende is een scherm reparatie. Wat blijkt is dat 25% van alle Nederlanders tegen een kapot scherm aankijken terwijl dit niet nodig is. Zo zit een ongeluk in een klein hoekje, uw telefoon is vast een keer goed gevallen. Misschien heeft u geluk gehad, maar wanneer u geen geluk hebt kan een scherm reparatie noodzakelijk zijn wilt u het gebruiksgemak van uw iPhone behouden. Kies voor een scherm reparatie uit een van onze smart services. De monteurs van Fixers kunnen voor u uw .

Kosten iPhone 4s scherm reparatie

De kosten van een iPhone 4s scherm reparatie zijn €69,-. Alle prijzen van Fixers zijn inclusief BTW en montagekosten, het is een all-in prijs! De prijzen van reparaties zijn bij Fixers vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn kunt u altijd met ons opnemen. Maar wat wordt er precies vervangen bij een iPhone 4s scherm reparatie? Bij Fixers wordt zowel het glas als het LCD-scherm vervangen, en dat voor de all-in prijs.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores