0880040900

iPhone 4s scherm reparatie

Meld je reparatie aan

Heeft u uw telefoon laten vallen en is het scherm gebarsten? Voor een bent u bij Fixers aan het juiste adres. Wij bieden een snelle reparatieservice en 3 maanden garantie, oftewel ‘smart service with a smile’. De monteurs van Fixers staan 6 dagen per week voor u klaar. U kunt met of zonder afspraak afspraak bij een van onze servicepunten langskomen. Een iPhone 4s scherm reparatie wordt uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen uitgevoerd. Hierdoor is uw iPhone 4s na reparatie zo goed als nieuw. De monteurs van Fixers uw ? Kom dan snel langs en kies voor onze klaar-terwijl-u-wacht service. Niet in de gelegenheid om langs te komen? Kies dan voor onze ophaalservice.

Meld hier je reparatie aan

iPhone 4s scherm reparatie: meest voorkomende iPhone 4s reparatie

De meest voorkomende is een scherm reparatie. Wat blijkt is dat 25% van alle Nederlanders tegen een kapot scherm aankijken terwijl dit niet nodig is. Zo zit een ongeluk in een klein hoekje, uw telefoon is vast een keer goed gevallen. Misschien heeft u geluk gehad, maar wanneer u geen geluk hebt kan een scherm reparatie noodzakelijk zijn wilt u het gebruiksgemak van uw iPhone behouden. Kies voor een scherm reparatie uit een van onze smart services. De monteurs van Fixers kunnen voor u uw .

Kosten iPhone 4s scherm reparatie

De kosten van een iPhone 4s scherm reparatie zijn €69,-. Alle prijzen van Fixers zijn inclusief BTW en montagekosten, het is een all-in prijs! De prijzen van reparaties zijn bij Fixers vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn kunt u altijd met ons opnemen. Maar wat wordt er precies vervangen bij een iPhone 4s scherm reparatie? Bij Fixers wordt zowel het glas als het LCD-scherm vervangen, en dat voor de all-in prijs.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1036 reviews op trustpilot
Gerrit Koen
2 december 2020
Zeer goed geholpen

Vandaag ben ik zeer goed geholpen op IJburglaan in Amsterdam. Mijn Iphone wilde niet meer opstarten. Het probleem had men zeer snel verholpen. Twee uiterst vriendelijke mannen. Ik beveel Fixers op de Ijburglaan zeker aan. Gerrit Koen

Sabine Banse
18 november 2020
Geweldige inlevingsvermogen

Geweldige inlevingsvermogen. Goeie service en snelle afhandeling.

Karel Scheffer
17 november 2020
Filiaal Rosmalen weer bezocht na…

Filiaal Rosmalen weer bezocht na eerdere geweldig positieve ervaring en uitstekende service, uitleg en vriendelijkheid, om de installatie van de nieuwe IPhone 6 te laten installeren en het overzetten van alle apps. Dat was mij nooit gelukt. Met hartelijke dank Karel Scheffer Veghel

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap