0880040900

iPhone 5 aan/uit knop

Meld je reparatie aan

Tegenwoordig zetten we onze mobiele telefoon nog maar zelden uit, toch wordt de iPhone 5 aan/uit knop dagelijks gebruikt. Voor het maken van een screenshot, het snel online/offline zetten van uw iPhone 5 of voor die ene keer dat u uw telefoon volledig uit wilt schakelen. Onmogelijk met een defecte iPhone 5 aan/uit knop. Aangezien ook andere buttons van uw iPhone 5 aan deze knop gekoppeld zijn (de mute knop en de volumeknop) is het onverstandig om lang met dit defect door te lopen. Bij ieder kunt u zes dagen per week terecht voor al een . Onze monteurs hebben jarenlange ervaring, gebruiken originele onderdelen en onderzoek uw iPhone 5 kosteloos (m.u.v. vochtschade).

Meld hier je reparatie aan

iPhone 5 aan/uit knop reparatie

Wanneer de aan/uit knop van uw iPhone 5 niet meer werkt mist u een cruciale functionaliteit. Ook al is het voor updates niet nodig om u iPhone 5 uit te schakelen, toch is het verstandig om af en toe uw iPhone volledig te herstarten. De Fixers monteurs adviseren dan ook indien u een defecte iPhone 5 aan/uit knop heeft, uw . Zes dagen per week staan zij voor uw klaar om dit probleem snel voor u te verhelpen. Tijdens de iPhone 5 aan/uit knop reparatie worden ook de mute-knop en volumeknop vervangen, aangezien deze één onderdeel vormen met de iPhone 5 aan/uit knop. Uiteraard werken onze monteurs met originele onderdelen en krijgt u 3 maanden garantie op de reparatie.

Kosten iPhone 5 aan/uit knop

De kosten van een iPhone 5 aan/uit knop reparatie bedragen € 59,-. Het gaat om een all-in prijs, dus inclusief montagekosten, materiaalkosten, BTW, het gratis onderzoek en de 3 maanden garantie. Kom vandaag nog langs in één van de , we hebben een parkeerplek voor u vrijgehouden voor de deur! Kunt u niet langskomen, maak dan een keuze uit één van onze andere smart services.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1375 reviews op trustpilot
John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Jae Sadler
22 oktober 2021
A1 Service

First off the guy that dealt with me in Rotterdam location was very welcoming & made sure I felt at home. He was very efficient & made sure I was aware of everything he was doing. He also notified me of another problem that my phone has that I was not really aware of & for that im thankful.Definitely will be back for any electronic fixes. Ps Hope the concoction i told you works! Xoxo Jae Sadler

Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap