0880040900

iPhone 5 aan/uit knop

Meld je reparatie aan

Tegenwoordig zetten we onze mobiele telefoon nog maar zelden uit, toch wordt de iPhone 5 aan/uit knop dagelijks gebruikt. Voor het maken van een screenshot, het snel online/offline zetten van uw iPhone 5 of voor die ene keer dat u uw telefoon volledig uit wilt schakelen. Onmogelijk met een defecte iPhone 5 aan/uit knop. Aangezien ook andere buttons van uw iPhone 5 aan deze knop gekoppeld zijn (de mute knop en de volumeknop) is het onverstandig om lang met dit defect door te lopen. Bij ieder kunt u zes dagen per week terecht voor al een . Onze monteurs hebben jarenlange ervaring, gebruiken originele onderdelen en onderzoek uw iPhone 5 kosteloos (m.u.v. vochtschade).

iPhone 5 aan/uit knop reparatie

Wanneer de aan/uit knop van uw iPhone 5 niet meer werkt mist u een cruciale functionaliteit. Ook al is het voor updates niet nodig om u iPhone 5 uit te schakelen, toch is het verstandig om af en toe uw iPhone volledig te herstarten. De Fixers monteurs adviseren dan ook indien u een defecte iPhone 5 aan/uit knop heeft, uw . Zes dagen per week staan zij voor uw klaar om dit probleem snel voor u te verhelpen. Tijdens de iPhone 5 aan/uit knop reparatie worden ook de mute-knop en volumeknop vervangen, aangezien deze één onderdeel vormen met de iPhone 5 aan/uit knop. Uiteraard werken onze monteurs met originele onderdelen en krijgt u 3 maanden garantie op de reparatie.

Kosten iPhone 5 aan/uit knop

De kosten van een iPhone 5 aan/uit knop reparatie bedragen € 59,-. Het gaat om een all-in prijs, dus inclusief montagekosten, materiaalkosten, BTW, het gratis onderzoek en de 3 maanden garantie. Kom vandaag nog langs in één van de , we hebben een parkeerplek voor u vrijgehouden voor de deur! Kunt u niet langskomen, maak dan een keuze uit één van onze andere smart services.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores