0880040900

iPhone 5 back cover glas boven en onder

Meld je reparatie aan

De back cover glasplaatjes die aan de boven- en onderkant aan de achterkant van uw iPhone 5 zitten vallen vaak pas op wanneer één van beide gesneuveld is. Een val kan al voldoende zijn om een scheurtje te veroorzaken in het glas van een iPhone 5 backcover. Ook al is het gebruikersgemak niet direct in het geding, te lang doorlopen kan andere tot gevolg hebben. Een iPhone 5 back cover glas reparatie uitgevoerd door Fixers is de oplossing. Wij werken snel, gebruiken de hoogste kwaliteit onderdelen en geven 3 maanden garantie op iedere . Maak gebruik van onze smart service en u beschikt weer over een nette iPhone 5!

Meld hier je reparatie aan

iPhone 5 back cover reparatie en kosteloos onderzoek

Wanneer u besluit uw bij Fixers dan zal onze monteur het gesneuvelde iPhone back cover plaatje(s) repareren en kosteloos een onderzoek uitvoeren of alle essentiële iPhone 5 functionaliteiten goed werken. Want de monteurs van Fixers willen zeker weten dat na de iPhone 5 back cover reparatie u weer veilig uw iPhone 5 kan gebruiken zonder kans op snijden en er geen andere problemen ontstaan waar u op een later tijdstip ongemak van ondervindt. Onderzoek is bij Fixers altijd kosteloos, met uitzondering van .

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 5 back cover glas reparatie

Het uitvoeren van een iPhone 5 back cover glas reparatie kost € 39,- per glasplaatje. De prijzen van Fixers zijn all-in, dus inclusief BTW-kosten, inclusief hoogste kwaliteit materialen en inclusief montagekosten. Tijdens de reparatie wordt het boven glasplaatje of het onder glasplaatje vervangen. Het is dus niet nodig beide glasplaatjes te vervangen wanneer er maar één glasplaatje gebroken is. Zijn er ook andere onderdelen gebroken, zoals bijvoorbeeld uw dan worden de kosten vooraf met u besproken. Zo komt u nooit voor financiële verrassingen te staan.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1104 reviews op trustpilot
Gertjan Van de Groep
21 januari 2021
Perfecte service voor m’n Apple MacBook

Mijn Apple Mac book is perfect en kundig gerepareerd met nog wat extra service erbij. Alle communicatie en informatie zoals van te voren afgesproken. Top dus.

robert vanderwal
21 januari 2021
Macbook reparatie binnen een week van aanmelden tot gerepareerd.

Op zaterdag 16 januarie op afspraak mijn macbook pro ter reparatie aangeboden (afspraak liep via Apple daar het een correctie onder garantie betrof). Maandag keurig via mail op de hoogte gebracht van het feit dat er onderdelen besteld waren voor de benodigde reparatie en donderdag 21 januarie de macbook weer op kunnen halen. Alles ging precies zoals bij aanvang uitgelegd was en precies zoals je het wilt.

Flip van den Bosch
21 januari 2021
Goed gerepareerd binnen afgesproken…

Goed gerepareerd binnen afgesproken tijd! Goede service.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap