0880040900

iPhone 5 back cover glas boven en onder

Meld je reparatie aan

De back cover glasplaatjes die aan de boven- en onderkant aan de achterkant van uw iPhone 5 zitten vallen vaak pas op wanneer één van beide gesneuveld is. Een val kan al voldoende zijn om een scheurtje te veroorzaken in het glas van een iPhone 5 backcover. Ook al is het gebruikersgemak niet direct in het geding, te lang doorlopen kan andere tot gevolg hebben. Een iPhone 5 back cover glas reparatie uitgevoerd door Fixers is de oplossing. Wij werken snel, gebruiken de hoogste kwaliteit onderdelen en geven 3 maanden garantie op iedere . Maak gebruik van onze smart service en u beschikt weer over een nette iPhone 5!

Meld hier je reparatie aan

iPhone 5 back cover reparatie en kosteloos onderzoek

Wanneer u besluit uw bij Fixers dan zal onze monteur het gesneuvelde iPhone back cover plaatje(s) repareren en kosteloos een onderzoek uitvoeren of alle essentiële iPhone 5 functionaliteiten goed werken. Want de monteurs van Fixers willen zeker weten dat na de iPhone 5 back cover reparatie u weer veilig uw iPhone 5 kan gebruiken zonder kans op snijden en er geen andere problemen ontstaan waar u op een later tijdstip ongemak van ondervindt. Onderzoek is bij Fixers altijd kosteloos, met uitzondering van .

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 5 back cover glas reparatie

Het uitvoeren van een iPhone 5 back cover glas reparatie kost € 39,- per glasplaatje. De prijzen van Fixers zijn all-in, dus inclusief BTW-kosten, inclusief hoogste kwaliteit materialen en inclusief montagekosten. Tijdens de reparatie wordt het boven glasplaatje of het onder glasplaatje vervangen. Het is dus niet nodig beide glasplaatjes te vervangen wanneer er maar één glasplaatje gebroken is. Zijn er ook andere onderdelen gebroken, zoals bijvoorbeeld uw dan worden de kosten vooraf met u besproken. Zo komt u nooit voor financiële verrassingen te staan.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1373 reviews op trustpilot
Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Emir Fidan
13 oktober 2021
Snel 💨

Het was snel klaar dus kom hem meteen weer ophalen

Henk
4 oktober 2021
Probleem met contacten opgelost

LASTIG PROBLEEM OPGELOST Hele goede service door Volkan, Fixers IJburg. Kijkt net iets verder en lost het probleem met ‘contacten’ op. Dank je wel!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap