0880040900

iPhone 5 batterij

Meld je reparatie aan

Fixers wil iedereen met zo snel mogelijk weer blij maken. Eén van de meest frustrerende problemen van iPhone 5 gebruikers zijn batterij problemen. De batterij van de iPhone 5 is snel leeg, wat tot gevolg heeft dat u te vaak uw iPhone 5 moet opladen en niet altijd ongestoord kan bellen, app-en, enzovoort. Mogelijk bijkomend probleem; de iPhone 5 wordt warm. Maak vandaag nog gebruik van de Fixers iPhone 5 batterij reparatie en al uw iPhone batterij problemen zijn verleden tijd! Fixers lost alle iPhone 5 batterij problemen snel en vakkundig op en geeft 3 maanden garantie.

Meld hier je reparatie aan

iPhone 5 batterij vervangen

Tegenwoordig gebruikt u uw iPhone niet meer alleen voor telefoneren, maar ook voor app-en, navigeren, surfen op het web, foto’s maken, enzovoort. Dit vraagt extra capaciteit van uw iPhone 5 batterij. Dat u de iPhone 5 dus iedere avond voor de zekerheid oplaadt is heel normaal. Maar wat nou als blijkt dat het nachtelijk opladen niet meer voldoende is om een dag met uw iPhone batterij te kunnen doen? Dan bent u bij Fixers aan het juiste adres! Onze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar om uw iPhone 5 batterij probleem op te lossen. Uiteraard vakkundig, met de hoogste kwaliteit onderdelen, geleverd met 3 maanden garantie.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 5 batterij

Voor iedere kunt u bij Fixers terecht in een van de ! Naast top service bieden wij een all-in prijs (incl BTW, voor onderzoek, verwijderingsbijdrage en montagekosten), dus geen dure verrassingen achteraf! De kosten van een iPhone 5 batterij reparatie zijn € 39,-. Bij een iPhone 5 batterij reparatie wordt uw niet functionerende batterij vervangen voor een nieuwe iPhone 5 batterij. Tevens zorgen wij voor de recycling van de oude batterij (chemisch afval). Na de vervanging test de monteur van Fixers samen met u of uw iPhone probleem volledig aan de batterij lag en niet bijvoorbeeld ook nog aan de laadconnector van uw iPhone 5 of aan een andere iPone probleem. Na de iPhone 5 batterij reparatie door Fixers weet u zeker dat u weer zorgeloos uw iPhone 5 kunt gebruiken!

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap