0880040900

iPhone 5 batterij

Meld je reparatie aan

Fixers wil iedereen met zo snel mogelijk weer blij maken. Eén van de meest frustrerende problemen van iPhone 5 gebruikers zijn batterij problemen. De batterij van de iPhone 5 is snel leeg, wat tot gevolg heeft dat u te vaak uw iPhone 5 moet opladen en niet altijd ongestoord kan bellen, app-en, enzovoort. Mogelijk bijkomend probleem; de iPhone 5 wordt warm. Maak vandaag nog gebruik van de Fixers iPhone 5 batterij reparatie en al uw iPhone batterij problemen zijn verleden tijd! Fixers lost alle iPhone 5 batterij problemen snel en vakkundig op en geeft 3 maanden garantie.

Meld hier je reparatie aan

iPhone 5 batterij vervangen

Tegenwoordig gebruikt u uw iPhone niet meer alleen voor telefoneren, maar ook voor app-en, navigeren, surfen op het web, foto’s maken, enzovoort. Dit vraagt extra capaciteit van uw iPhone 5 batterij. Dat u de iPhone 5 dus iedere avond voor de zekerheid oplaadt is heel normaal. Maar wat nou als blijkt dat het nachtelijk opladen niet meer voldoende is om een dag met uw iPhone batterij te kunnen doen? Dan bent u bij Fixers aan het juiste adres! Onze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar om uw iPhone 5 batterij probleem op te lossen. Uiteraard vakkundig, met de hoogste kwaliteit onderdelen, geleverd met 3 maanden garantie.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 5 batterij

Voor iedere kunt u bij Fixers terecht in een van de ! Naast top service bieden wij een all-in prijs (incl BTW, voor onderzoek, verwijderingsbijdrage en montagekosten), dus geen dure verrassingen achteraf! De kosten van een iPhone 5 batterij reparatie zijn € 39,-. Bij een iPhone 5 batterij reparatie wordt uw niet functionerende batterij vervangen voor een nieuwe iPhone 5 batterij. Tevens zorgen wij voor de recycling van de oude batterij (chemisch afval). Na de vervanging test de monteur van Fixers samen met u of uw iPhone probleem volledig aan de batterij lag en niet bijvoorbeeld ook nog aan de laadconnector van uw iPhone 5 of aan een andere iPone probleem. Na de iPhone 5 batterij reparatie door Fixers weet u zeker dat u weer zorgeloos uw iPhone 5 kunt gebruiken!

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1275 reviews op trustpilot
Robert Janssen
13 april 2021
Geweldig

Aantal keer gebeld, kon meteen geholpen worden maar bij aankomst bleken ze onder bezet. Jammer. Maar Serkan uit Utrecht pakte mijn iPhone reparatie toch op en ruim binnen de 4 uur was mijn telefoon weer nieuw! Top service, vriendelijke Serkan, parkeren is top en ik ben super blij! Ik beveel Fixers van harte aan!

Mireille
13 april 2021
Beter dan verwacht!

Zeer vriendelijk ontvangst, maar toch teleurstellend dat mijn Mac een dagen op reis moest voor reparatie. Paul doet extra zijn best en checkt op basis van het serienummer of het defect onder garantie gerepareerd kan worden. Ik had weinig hoop met mijn 4,5 jaar oude MacBook Pro. Maar.... wat blijkt? Dat is toch het geval! En het leek er even op dat het wat langer ging duren. Vanmorgen kreeg ik een telefoontje. Binnen 2 weken was het geregeld. Ik ben een blij mens!

Ad
11 april 2021
Weg met Amac... hup Fixers!!

Mijn oudere Imac was te traag voor woorden. Met Appleservicelijn gebeld en die gaven aan dat wellicht een vergroting van RAM-geheugen wat zou helpen. Gezien de leeftijd en het model van de computer zou ik dit het beste bij de Amac in Tilburg kunnen laten doen. Alles geregeld met deze zaak (afspraak enzo), tot ze me een dag van te voren belden met mededeling dat dit niet bij mijn computer kon. Teruggebeld met servicelijn van Apple, en die gaven nogmaals aan dat het weldegelijk kon en zij gaven mij toen het advies om Fixers te proberen in Rosmalen. Snel afspraak gemaakt om langs te komen en het apparaat ingeleverd. Ze zouden hem doorlichten en me daarna een advies geven. Eerste werkdag erop belde ze me 's ochtends op met mededeling dat het niet aan de RAM lag maar aan de verouderde oude schijf. Deze konden ze dezelfde dag vervangen voor een snellere SD-variant en voor hetzelfde geld maakte ze hem schoon en zette ze ook nog alle info over en installeerde ze alles netjes. Binnen 6 uur kon ik hem weer ophalen.. en hij draait als een tierelier!!! Top service, aardige lui, eerlijk advies en supperrrsnelle service en zeer scherpe prijs!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap