0880040900

iPhone 5 camera

Meld je reparatie aan

De iPhone 5 beschikt over maar liefst twee camera’s waarmee u de wereld uw leven kan laten zien! Eén aan de voorkant en één aan de achterkant waarmee u dagelijks filmpjes, foto’s, selfies maakt en zelfs kan videobellen. Dit is allemaal mogelijk, mits de camera’s goed functioneren. Werkt een camera niet? Geen zorgen, Fixers biedt een iPhone 5 camera reparatie aan. Onze vakkundige monteurs maken gebruik van de hoogste kwaliteit materialen om uw iPhone camera(‘s) te maken. Na de reparatie heeft u 3 maanden garantie.

Meld hier je reparatie aan

iPhone 5 camera reparatie

Wanneer uw iPhone 5 niet goed functioneert dan kunt u er voor kiezen om uw door Fixers. Zes dagen per week staan onze monteurs voor u klaar de defecte camera van uw iPhone 5 snel en vakkundig te repareren. Bij het vervangen van de camera aan de achterkant wordt uitsluitend de camera vervangen. Bij het vervangen van de camera aan de voorkant wordt eveneens de oorluidspreker, de omgevingsmicrofoon en de proximity-sensor vervangen. Na de reparatie zal de monteur kosteloos een onderzoek uitvoeren om zeker te weten dat er geen sprake is van andere . U verlaat de Fixers met zo goed als nieuwe iPhone 5!

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 5 camera reparatie

Aangezien de reparatie kan bestaan uit de voorkant camera of de achterkant camera zijn er twee verschillende tarieven. De kosten voor het vervangen van de camera aan de achterkant is € 49,-. De kosten voor het vervangen van de camera aan de voorkant is € 39,-. Dit zijn all-in prijzen; inclusief BTW, materiaalkosten en montage-kosten. Indien er andere problemen met uw iPhone 5 zijn geconstateerd tijdens het onderzoek, zoals een defecte laadconnector of volumeknop, dan worden de kosten hiervoor apart vermeld. U bepaalt zelf wat u laat maken. U verlaat in ieder geval met goed werkende iPhone 5 camera’s de Fixers, zodat u weer ieder detail van uw leven kunt vastleggen.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap