0880040900

iPhone 5 camera

Meld je reparatie aan

De iPhone 5 beschikt over maar liefst twee camera’s waarmee u de wereld uw leven kan laten zien! Eén aan de voorkant en één aan de achterkant waarmee u dagelijks filmpjes, foto’s, selfies maakt en zelfs kan videobellen. Dit is allemaal mogelijk, mits de camera’s goed functioneren. Werkt een camera niet? Geen zorgen, Fixers biedt een iPhone 5 camera reparatie aan. Onze vakkundige monteurs maken gebruik van de hoogste kwaliteit materialen om uw iPhone camera(‘s) te maken. Na de reparatie heeft u 3 maanden garantie.

Meld hier je reparatie aan

iPhone 5 camera reparatie

Wanneer uw iPhone 5 niet goed functioneert dan kunt u er voor kiezen om uw door Fixers. Zes dagen per week staan onze monteurs voor u klaar de defecte camera van uw iPhone 5 snel en vakkundig te repareren. Bij het vervangen van de camera aan de achterkant wordt uitsluitend de camera vervangen. Bij het vervangen van de camera aan de voorkant wordt eveneens de oorluidspreker, de omgevingsmicrofoon en de proximity-sensor vervangen. Na de reparatie zal de monteur kosteloos een onderzoek uitvoeren om zeker te weten dat er geen sprake is van andere . U verlaat de Fixers met zo goed als nieuwe iPhone 5!

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 5 camera reparatie

Aangezien de reparatie kan bestaan uit de voorkant camera of de achterkant camera zijn er twee verschillende tarieven. De kosten voor het vervangen van de camera aan de achterkant is € 49,-. De kosten voor het vervangen van de camera aan de voorkant is € 39,-. Dit zijn all-in prijzen; inclusief BTW, materiaalkosten en montage-kosten. Indien er andere problemen met uw iPhone 5 zijn geconstateerd tijdens het onderzoek, zoals een defecte laadconnector of volumeknop, dan worden de kosten hiervoor apart vermeld. U bepaalt zelf wat u laat maken. U verlaat in ieder geval met goed werkende iPhone 5 camera’s de Fixers, zodat u weer ieder detail van uw leven kunt vastleggen.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1275 reviews op trustpilot
Robert Janssen
13 april 2021
Geweldig

Aantal keer gebeld, kon meteen geholpen worden maar bij aankomst bleken ze onder bezet. Jammer. Maar Serkan uit Utrecht pakte mijn iPhone reparatie toch op en ruim binnen de 4 uur was mijn telefoon weer nieuw! Top service, vriendelijke Serkan, parkeren is top en ik ben super blij! Ik beveel Fixers van harte aan!

Mireille
13 april 2021
Beter dan verwacht!

Zeer vriendelijk ontvangst, maar toch teleurstellend dat mijn Mac een dagen op reis moest voor reparatie. Paul doet extra zijn best en checkt op basis van het serienummer of het defect onder garantie gerepareerd kan worden. Ik had weinig hoop met mijn 4,5 jaar oude MacBook Pro. Maar.... wat blijkt? Dat is toch het geval! En het leek er even op dat het wat langer ging duren. Vanmorgen kreeg ik een telefoontje. Binnen 2 weken was het geregeld. Ik ben een blij mens!

Ad
11 april 2021
Weg met Amac... hup Fixers!!

Mijn oudere Imac was te traag voor woorden. Met Appleservicelijn gebeld en die gaven aan dat wellicht een vergroting van RAM-geheugen wat zou helpen. Gezien de leeftijd en het model van de computer zou ik dit het beste bij de Amac in Tilburg kunnen laten doen. Alles geregeld met deze zaak (afspraak enzo), tot ze me een dag van te voren belden met mededeling dat dit niet bij mijn computer kon. Teruggebeld met servicelijn van Apple, en die gaven nogmaals aan dat het weldegelijk kon en zij gaven mij toen het advies om Fixers te proberen in Rosmalen. Snel afspraak gemaakt om langs te komen en het apparaat ingeleverd. Ze zouden hem doorlichten en me daarna een advies geven. Eerste werkdag erop belde ze me 's ochtends op met mededeling dat het niet aan de RAM lag maar aan de verouderde oude schijf. Deze konden ze dezelfde dag vervangen voor een snellere SD-variant en voor hetzelfde geld maakte ze hem schoon en zette ze ook nog alle info over en installeerde ze alles netjes. Binnen 6 uur kon ik hem weer ophalen.. en hij draait als een tierelier!!! Top service, aardige lui, eerlijk advies en supperrrsnelle service en zeer scherpe prijs!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap