iPhone 5 home button

  Dé knop die u het meest gebruikt op uw iPhone 5 is de home button. De iPhone 5 home button wordt gebruikt voor het ontgrendelen van het scherm, om terug te gaan naar het beginscherm, een screenshot maken enzovoort. Door veelvuldig gebruik is deze knop aan slijtage onderhevig, komt er sneller vuil tussen en het is een kwetsbare knop bij klem zitten in bijvoorbeeld uw tas of jaszak. Gelukkig verhelpen de vakkundige Fixers monteurs ieder snel voor u. Zes dagen per week is er een parkeerplek voor u beschikbaar bij onze . Ook kunt u kiezen voor een andere Fixers service. Waarna u weer kan genieten van een iPhone 5 met werkende home button en 12 maanden garantie!

  Meld hier je reparatie aan

  iPhone 5 home button reparatie

  De iPhone 5 home button bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder de fysieke home button en een flex-kabel waarmee de button met de iPhone 5 is verbonden en zijn functie krijgt. Tijdens de iPhone 5 home button reparatie worden beide home button onderdelen vervangen door originele nieuwe onderdelen. De Fixers monteurs voeren tevens een gratis onderzoek uit waarin alle functionaliteiten van uw iPhone 5 worden nagekeken. Zo weten u zeker dat u een als nieuw werkende iPhone 5 terugkrijgt. Zijn er meer gebreken, dan wordt u hier eerst over geïnformeerd. Wij zijn blij wanneer onze klanten tevreden Fixers verlaten. Dat bereiken we alleen door volledige openheid over reparatie en kosten. Dat is ook de reden dat wij 12 maanden garantie kunnen geven op iedere !

  Kosten iPhone 5 home button reparatie

  De kosten voor een iPhone 5 home button reparatie bedragen € 39,-. Tijdens de reparatie worden alle home button onderdelen vervangen, een gratis onderzoek uitgevoerd naar alle iPhone functionaliteiten en zijn alle montagekosten, originele materialen en 12 maanden garantie bij de prijs inbegrepen. Wat wilt u nog meer? Een goed werkende iPhone 5, dus neem vandaag nog met ons op!

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap