0880040900

iPhone 5 home button

Meld je reparatie aan

Dé knop die u het meest gebruikt op uw iPhone 5 is de home button. De iPhone 5 home button wordt gebruikt voor het ontgrendelen van het scherm, om terug te gaan naar het beginscherm, een screenshot maken enzovoort. Door veelvuldig gebruik is deze knop aan slijtage onderhevig, komt er sneller vuil tussen en het is een kwetsbare knop bij klem zitten in bijvoorbeeld uw tas of jaszak. Gelukkig verhelpen de vakkundige Fixers monteurs ieder snel voor u. Zes dagen per week is er een parkeerplek voor u beschikbaar bij onze . Ook kunt u kiezen voor een andere Fixers service. Waarna u weer kan genieten van een iPhone 5 met werkende home button en 3 maanden garantie!

Meld hier je reparatie aan

iPhone 5 home button reparatie

De iPhone 5 home button bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder de fysieke home button en een flex-kabel waarmee de button met de iPhone 5 is verbonden en zijn functie krijgt. Tijdens de iPhone 5 home button reparatie worden beide home button onderdelen vervangen door originele nieuwe onderdelen. De Fixers monteurs voeren tevens een gratis onderzoek uit waarin alle functionaliteiten van uw iPhone 5 worden nagekeken. Zo weten u zeker dat u een als nieuw werkende iPhone 5 terugkrijgt. Zijn er meer gebreken, dan wordt u hier eerst over geïnformeerd. Wij zijn blij wanneer onze klanten tevreden Fixers verlaten. Dat bereiken we alleen door volledige openheid over reparatie en kosten. Dat is ook de reden dat wij 3 maanden garantie kunnen geven op iedere !

Kosten iPhone 5 home button reparatie

De kosten voor een iPhone 5 home button reparatie bedragen € 39,-. Tijdens de reparatie worden alle home button onderdelen vervangen, een gratis onderzoek uitgevoerd naar alle iPhone functionaliteiten en zijn alle montagekosten, originele materialen en 3 maanden garantie bij de prijs inbegrepen. Wat wilt u nog meer? Een goed werkende iPhone 5, dus neem vandaag nog met ons op!

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap