0880040900

iPhone 5 laadconnector incl. microfoon en hoofdtelefoon aansl.

Meld je reparatie aan

Dat is schrikken, bij het pakken van uw sleutels valt uw iPhone 5 van de kast op de grond. Oh nee, niet nu u juist naar die belangrijke afspraak moet en uw telefoon wil gebruiken om te navigeren. Opgelucht ziet u dat uw iPhone 5 geen zichtbare schade heeft. De volgende ochtend constateert u dat de niet volledig is opgeladen en wanneer u op het werk een telefoontje op speaker zet hoort u enkel gekraak. Ai, de val van uw iPhone 5 heeft wel degelijk schade veroorzaakt. Gelukkig bent u bekend met Fixers, met hun snelle (binnen 30 minuten!), hoogste kwaliteit onderdelen en 3 maanden garantie. Zij lossen de problemen met uw iPhone 5 snel voor u op!

Meld hier je reparatie aan

iPhone 5 problemen die niet direct zichtbaar zijn

Mobiele telefoons worden 24/7 gebruikt om mee te bellen, te app-en, te gamen, foto’s te maken, muziek te luisteren enzovoort. Wanneer uw iPhone niet goed functioneert is dat een ramp. Een , veroorzaakt door een val, hoeft niet direct zichtbaar te zijn maar manifesteert zich altijd binnen enkele uren na de val, wanneer u een andere iPhone functionaliteit wil gebruiken. Fixers beschikt over vakkundige monteurs die in één iPhone 5 laad connector reparatie al uw problemen oplossen. Naast de laadconnector wordt bij deze reparatie ook de iPhone 5 microfoon en hoofdtelefoon aansluiting vervangen. Uw iPhone 5 is weer als nieuw!

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

iPhone 5 3-in-1 reparatiekosten

De kosten van een iPhone 5 laadconnector reparatie bedragen € 49,-. Het betreft een 3-in-1 reparatie; de iPhone 5 laadconnector, de iPhone 5 microfoon en de iPhone 5 hoofdtelefoon aansluiting. Is uw maar heeft u geen idee wat er precies kapot is, dan gaan de Fixers monteurs eerst uw iPhone onderzoeken. Alleen bij waterschade aan uw iPhone 5 zijn aan dit onderzoek kosten aan verboden. De monteur vertelt u vooraf wat de totale kosten zullen zijn. Wanneer u de Fixers shop verlaat zal uw iPhone 5 weer volledig functioneren!

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1373 reviews op trustpilot
Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Emir Fidan
13 oktober 2021
Snel 💨

Het was snel klaar dus kom hem meteen weer ophalen

Henk
4 oktober 2021
Probleem met contacten opgelost

LASTIG PROBLEEM OPGELOST Hele goede service door Volkan, Fixers IJburg. Kijkt net iets verder en lost het probleem met ‘contacten’ op. Dank je wel!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap