0880040900

iPhone 5 laadconnector incl. microfoon en hoofdtelefoon aansl.

Meld je reparatie aan

Dat is schrikken, bij het pakken van uw sleutels valt uw iPhone 5 van de kast op de grond. Oh nee, niet nu u juist naar die belangrijke afspraak moet en uw telefoon wil gebruiken om te navigeren. Opgelucht ziet u dat uw iPhone 5 geen zichtbare schade heeft. De volgende ochtend constateert u dat de niet volledig is opgeladen en wanneer u op het werk een telefoontje op speaker zet hoort u enkel gekraak. Ai, de val van uw iPhone 5 heeft wel degelijk schade veroorzaakt. Gelukkig bent u bekend met Fixers, met hun snelle (binnen 30 minuten!), hoogste kwaliteit onderdelen en 3 maanden garantie. Zij lossen de problemen met uw iPhone 5 snel voor u op!

Meld hier je reparatie aan

iPhone 5 problemen die niet direct zichtbaar zijn

Mobiele telefoons worden 24/7 gebruikt om mee te bellen, te app-en, te gamen, foto’s te maken, muziek te luisteren enzovoort. Wanneer uw iPhone niet goed functioneert is dat een ramp. Een , veroorzaakt door een val, hoeft niet direct zichtbaar te zijn maar manifesteert zich altijd binnen enkele uren na de val, wanneer u een andere iPhone functionaliteit wil gebruiken. Fixers beschikt over vakkundige monteurs die in één iPhone 5 laad connector reparatie al uw problemen oplossen. Naast de laadconnector wordt bij deze reparatie ook de iPhone 5 microfoon en hoofdtelefoon aansluiting vervangen. Uw iPhone 5 is weer als nieuw!

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

iPhone 5 3-in-1 reparatiekosten

De kosten van een iPhone 5 laadconnector reparatie bedragen € 49,-. Het betreft een 3-in-1 reparatie; de iPhone 5 laadconnector, de iPhone 5 microfoon en de iPhone 5 hoofdtelefoon aansluiting. Is uw maar heeft u geen idee wat er precies kapot is, dan gaan de Fixers monteurs eerst uw iPhone onderzoeken. Alleen bij waterschade aan uw iPhone 5 zijn aan dit onderzoek kosten aan verboden. De monteur vertelt u vooraf wat de totale kosten zullen zijn. Wanneer u de Fixers shop verlaat zal uw iPhone 5 weer volledig functioneren!

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1204 reviews op trustpilot
Roel Simons
26 februari 2021
Spatiebalk van MacBook bleef hangen

Spatiebalk van toetsenbord van MacBook bleef hangen. Toen ik Fixers belde checkten ze direct of mijn exemplaar binnen vervangingsprogramma viel. Dat bleek het geval. De inname van de reparatie door Serkan ging zorgvuldig en hij was duidelijk in het proces en de afwikkeling. Binnen 48 kreeg ik een melding dat de laptop gereed was. Dat vond ik erg vlot. Bij het ophalen bleek dat de laptop mooi schoongemaakt was. Medewerker Serkan is vriendelijk en zorgvuldig. Ik ben blij dat er zo secuur met m’n apparaat is omgesprongen.

Anastassis Perrakis
26 februari 2021
Very professional crew

Very professional crew, excellent communication, technically excellent, spotless shop. Simply very highly recommended.

Rudolf Janssen
25 februari 2021
Betrouwbare service!

Betrouwbare service!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap