0880040900

iPhone 5 mute knop

Meld je reparatie aan

De iPhone 5 mute knop is het kleinst zichtbare knopje op uw iPhone 5, met slechts twee standen: Telefoongeluid aan / telefoongeluid uit. Ideaal wanneer u wel bereikbaar wil blijven voor een belangrijk telefoontje, e-mail of app, maar u de rust in uw omgeving (bibliotheek, klaslokaal, presentatie met klanten, trein, enz.) niet wil verstoren door een lawaaierige ringtone of luid klinkend piepje. Aangezien de mute knop gekoppeld zit met andere buttons van uw iPhone is het mogelijk dat u meer problemen ervaart. De monteurs van Fixers staan 6 dagen per week voor u klaar om dit snel op te lossen. Uiteraard wordt hierbij uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen gewerkt en krijgt u een jaar garantie op de reparatie.

iPhone 5 mute knop reparatie

De mute knop laat een oranje streepje zien wanneer het geluid ge-mute is. Maakt uw telefoon dan echter nog steeds geluid of zet u de mute knop van het oranje streepje af en maakt uw telefoon alsnog geen geluid, dan is de kans groot dat uw iPhone 5 mute knop kapot is. Door het schuifmechanisme is dit kleine knopje kwetsbaar voor vuil en voor beklemd zitten in tas of broekzak. Tijdens de iPhone 5 mute knop reparatie worden ook de en de van uw iPhone 5 vervangen, aangezien deze functionaliteiten met elkaar verbonden zijn. Mocht u telefoon nog andere mankementen vertonen, dan worden deze zeker door onze monteur achterhaald tijdens het kosteloze onderzoek (m.u.v. waterschade) dat bij iedere reparatie wordt uitgevoerd. Uiteraard wordt u vooraf geïnformeerd wanneer er meer defecten worden geconstateerd en krijgt u de keus dit wel of niet te laten maken. Zo krijgt u op het jaar garantie na, nooit verrassingen achteraf.

Kosten iPhone 5 mute-knop reparatie

De kosten van een iPhone 5 mute knop reparatie bedragen € 59,-. Bij Fixers worden iPhone reparaties uitgevoerd tegen een all-in prijs. Dit betekent dat de montagekosten, materiaalkosten, BTW, het gratis onderzoek en de 3 maanden garantie bij de prijs zijn inbegrepen. Klinkt goed toch?! Dus neem vandaag nog met ons op en geniet morgen weer van een top functionerende telefoon!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores