iPhone 5 scherm en achterkant

  Een paar krassen op de achterkant van uw iPhone 5 dat overleeft u nog wel, maar een gebroken scherm of zoveel krassen dat het uw zicht belemmerd bij het gebruik van uw apps, dat kan echt niet. Een ‘iPhone 5 scherm en achterkant reparatie’ is één van de meest voorkomende reparaties die Fixers uitvoert. Dagelijks gebruiken een enorm aantal mensen een iPhone 5 en een ongeluk met de behuizing zit in een klein hoekje. Geen probleem, de monteurs van Fixers staan 6 dagen per week voor u klaar voor ! Wij maken gebruik van de hoogste kwaliteit onderdelen en geven 12 maanden garantie. Dus kom snel langs in één van onze .

  Meld hier je reparatie aan

  iPhone 5 scherm en achterkant reparatie

  Schade aan het scherm en of achterkant van uw iPhone 5 ontstaat veelal door een val of klem zitten in tas of broekzak. Dit kan meerdere tot gevolg hebben. De monteur van Fixers repareert dan ook niet alleen het iPhone 5 scherm (bestaande uit glas en LCD scherm) en de behuizing, inclusief de knoppen, de Fixers monteur zal ook kosteloos uw iPhone 5 volledig nakijken (m.u.v. ). Indien andere problemen worden geconstateerd dan worden deze eerst aan u voorgelegd, zodat u zelf kunt beslissen of de reparatie nodig is. Veelal is echter, wanneer u niet te lang doorloopt met de schermschade, de iPhone 5 scherm en achterkant reparatie afdoende om uw iPhone 5 weer als nieuw te laten zijn.

  Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

  Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

  Kosten iPhone 5 scherm en achterkant reparatie

  De kosten voor een iPhone 5 scherm en achterkant reparatie bedragen €169,-. Wanneer u uw , berekent Fixers altijd een all-in prijs; inclusief BTW, inclusief montagekosten, inclusief hoogste kwaliteit onderdelen. Zo komt u nooit achteraf voor verrassingen te staan. Bij deze reparatie wordt de volledige behuizing; scherm, glas, achterkant en knoppen, vervangen. Op de na, is het niet mogelijk om deze onderdelen los te vervangen. Daarom is onze prijs een all-in prijs en zorgen we ervoor dat uw weer met een mooie iPhone 5 de deur uit gaat.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap