0880040900

iPhone 5 scherm en achterkant

Meld je reparatie aan

Een paar krassen op de achterkant van uw iPhone 5 dat overleeft u nog wel, maar een gebroken scherm of zoveel krassen dat het uw zicht belemmerd bij het gebruik van uw apps, dat kan echt niet. Een ‘iPhone 5 scherm en achterkant reparatie’ is één van de meest voorkomende reparaties die Fixers uitvoert. Dagelijks gebruiken een enorm aantal mensen een iPhone 5 en een ongeluk met de behuizing zit in een klein hoekje. Geen probleem, de monteurs van Fixers staan 6 dagen per week voor u klaar voor ! Wij maken gebruik van de hoogste kwaliteit onderdelen en geven 3 maanden garantie. Dus kom snel langs in één van onze .

Meld hier je reparatie aan

iPhone 5 scherm en achterkant reparatie

Schade aan het scherm en of achterkant van uw iPhone 5 ontstaat veelal door een val of klem zitten in tas of broekzak. Dit kan meerdere tot gevolg hebben. De monteur van Fixers repareert dan ook niet alleen het iPhone 5 scherm (bestaande uit glas en LCD scherm) en de behuizing, inclusief de knoppen, de Fixers monteur zal ook kosteloos uw iPhone 5 volledig nakijken (m.u.v. ). Indien andere problemen worden geconstateerd dan worden deze eerst aan u voorgelegd, zodat u zelf kunt beslissen of de reparatie nodig is. Veelal is echter, wanneer u niet te lang doorloopt met de schermschade, de iPhone 5 scherm en achterkant reparatie afdoende om uw iPhone 5 weer als nieuw te laten zijn.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 5 scherm en achterkant reparatie

De kosten voor een iPhone 5 scherm en achterkant reparatie bedragen €169,-. Wanneer u uw , berekent Fixers altijd een all-in prijs; inclusief BTW, inclusief montagekosten, inclusief hoogste kwaliteit onderdelen. Zo komt u nooit achteraf voor verrassingen te staan. Bij deze reparatie wordt de volledige behuizing; scherm, glas, achterkant en knoppen, vervangen. Op de na, is het niet mogelijk om deze onderdelen los te vervangen. Daarom is onze prijs een all-in prijs en zorgen we ervoor dat uw weer met een mooie iPhone 5 de deur uit gaat.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1343 reviews op trustpilot
Julia Verheugt
23 juli 2021
Hele goede en snelle service

Hele goede en snelle service. Eerlijk en behulpzaam. Ik kreeg mijn iphone weer zo goed als nieuw terug, zeker een aanrader voor telefoon reparaties.

Bart
23 juli 2021
Prima geholpen

Prima geholpen, binnen een week scherm MacBook Air vervangen.

christiaan schram
12 juli 2021
Almere

Snelle, deskundige service. Erg blij met de uitgevoerde reparatie.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap