0880040900

iPhone 5 scherm en achterkant

Meld je reparatie aan

Een paar krassen op de achterkant van uw iPhone 5 dat overleeft u nog wel, maar een gebroken scherm of zoveel krassen dat het uw zicht belemmerd bij het gebruik van uw apps, dat kan echt niet. Een ‘iPhone 5 scherm en achterkant reparatie’ is één van de meest voorkomende reparaties die Fixers uitvoert. Dagelijks gebruiken een enorm aantal mensen een iPhone 5 en een ongeluk met de behuizing zit in een klein hoekje. Geen probleem, de monteurs van Fixers staan 6 dagen per week voor u klaar voor ! Wij maken gebruik van de hoogste kwaliteit onderdelen en geven 3 maanden garantie. Dus kom snel langs in één van onze .

iPhone 5 scherm en achterkant reparatie

Schade aan het scherm en of achterkant van uw iPhone 5 ontstaat veelal door een val of klem zitten in tas of broekzak. Dit kan meerdere tot gevolg hebben. De monteur van Fixers repareert dan ook niet alleen het iPhone 5 scherm (bestaande uit glas en LCD scherm) en de behuizing, inclusief de knoppen, de Fixers monteur zal ook kosteloos uw iPhone 5 volledig nakijken (m.u.v. ). Indien andere problemen worden geconstateerd dan worden deze eerst aan u voorgelegd, zodat u zelf kunt beslissen of de reparatie nodig is. Veelal is echter, wanneer u niet te lang doorloopt met de schermschade, de iPhone 5 scherm en achterkant reparatie afdoende om uw iPhone 5 weer als nieuw te laten zijn.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 5 scherm en achterkant reparatie

De kosten voor een iPhone 5 scherm en achterkant reparatie bedragen €169,-. Wanneer u uw , berekent Fixers altijd een all-in prijs; inclusief BTW, inclusief montagekosten, inclusief hoogste kwaliteit onderdelen. Zo komt u nooit achteraf voor verrassingen te staan. Bij deze reparatie wordt de volledige behuizing; scherm, glas, achterkant en knoppen, vervangen. Op de na, is het niet mogelijk om deze onderdelen los te vervangen. Daarom is onze prijs een all-in prijs en zorgen we ervoor dat uw weer met een mooie iPhone 5 de deur uit gaat.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores