iPhone 5 scherm reparatie

  Eén moment van onoplettendheid gecombineerd met een steenharde vloer en het resultaat: een scherm dat rijp is voor de glascontainer. Huilen in een hoekje dan maar? Dat is helemaal nergens voor nodig! Laat uw iPhone 5 scherm vervangen door Fixers. Kom langs en binnen 30 minuten is uw iPhone weer zo goed als nieuw of kies voor onze 24-uurservice. Hiervoor betaalt u altijd een all-in prijs. Geen vervelende verrassingen achteraf dus.

  Meld hier je reparatie aan

  iPhone 5 scherm vervangen: klaar terwijl u wacht

  Fixers biedt u de unieke klaar-terwijl-u-wacht service. Binnen 30 minuten is het scherm van uw iPhone 5 vervangen. Terwijl u wacht, kunt u meekijken met de reparatie. U kunt dan met eigen ogen zien hoe Fixers te werk gaat. Ook kunt u genieten van een kopje koffie of thee en gebruikmaken van onze gratis wifi. Een afspraak is niet nodig. Kom gerust eens binnenlopen!

  Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

  Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

  Onze 24-uurservice

  Kunt u niet langskomen om het iPhone 5 scherm te laten maken? Geen probleem. U kunt ook gebruikmaken van de ophaalservice van Fixers. PostNL komt dan bij u langs op de door u gekozen datum om uw iPhone op te halen. Binnen 24 uur na ontvangst zal uw iPhone 5 scherm vervangen worden en klaargemaakt worden voor verzending. Ook kunt u ervoor kiezen om uw iPhone naar ons op te sturen. Kiest u voor deze optie, dan profiteert u ook van onze 24-uursservice.

  Altijd dé allerbeste kwaliteit

  Fixers staat voor kwaliteit. Bij iPhone 5 scherm reparatie wordt dan ook altijd gebruikgemaakt van onderdelen van de allerbeste kwaliteit. Zo werkt Fixers alleen met displays waarvan de glasplaat de juiste dikte heeft en glas dat een goede coating heeft. Alleen zo kan de kwaliteit van het scherm van uw iPhone 5 gewaarborgd blijven.

  Alleen iPhone 5 glas vervangen?

  Andere partijen zullen alleen het iPhone 5 glas vervangen. Fixers kiest hier bewust niet voor. Waarom? Het glas en het lcd-scherm zijn met elkaar verlijmd. Hierdoor is alleen het iPhone 5 glas vervangen bijna niet te doen. Als het al lukt om het glas te verwijderen zonder brokken te maken, dan moet het nieuwe beeldscherm weer verlijmd worden. Een taak die onmogelijk is. De lijm kan namelijk vlekken op het scherm veroorzaken of juist loslaten. Om de kwaliteit van uw iPhone 5 scherm te kunnen waarborgen, vervangt Fixers daarom altijd het gehele display.

  5 redenen om voor Fixers te kiezen

  Wilt u uw scherm iPhone 5 vervangen, kies dan voor Fixers. U profiteert dan altijd van het volgende:
  1. Altijd 12 maanden garantie op de reparatie.
  2. Kom gerust eens binnenlopen bij 1 van onze 5 vestigingen! De reparatie wordt binnen 30 minuten uitgevoerd.
  3. Niet in de gelegenheid om langs te komen? Kies voor de ophaalservice of stuur uw iPhone op.
  4. All-in tarieven. Geen verrassingen achteraf dus!
  5. Altijd onderdelen van de allerhoogste kwaliteit.

  iPhone 5 scherm reparatie: elk (scherm)probleem vakkundig opgelost

  Graag het scherm van uw iPhone 5 laten repareren? Kom dan gerust eens langs bij Fixers. Of het nu gaat om een kapot beeldscherm of een scherm dat steeds uitvalt, elk schermprobleem lost Fixers vakkundig op. U betaalt voor de reparatie altijd een all-in prijs. Achteraf komen hier dus geen btw- of montagekosten bovenop. U weet dus altijd waar u aan toe bent. Heeft u een ander defect aan uw iPhone 5? Ook dan staat Fixers graag voor u klaar. Dankzij jarenlange ervaring kan Fixers vakkundig al uw problemen met uw iPhone oplossen.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap