0880040900

iPhone 5 waterschade

Meld je reparatie aan

Hoe voorzichtig u ook bent met uw iPhone 5 het overkomt veel mensen een keer dat hun iPhone waterschade oploopt. Waterschade iPhone is dé nummer twee van meest voorkomende . Wat te doen wanneer uw iPhone waterschade heeft opgelopen? Zet direct uw iPhone uit! Zo wordt kortsluiting voorkomen. Maak zo snel mogelijk een afspraak bij Fixers voor een “iPhone 5 waterschade reiniging”. De kans is dan groot dat uw iPhone de waterschade overleeft. Mocht er na de reiniging toch een defect zijn als gevolg van de waterschade, dan kan de Fixers monteur ook een uitvoeren. Wanneer u Fixers verlaat beschikt uw iPhone 5 over de hoogste kwaliteit onderdelen waar 3 maanden garantie op zit.

Meld hier je reparatie aan

iPhone 5s waterschade onderzoek

De monteurs van Fixers voeren kosteloos onderzoeken uit naar . Dit is niet toepassing wanneer er sprake is van waterschade aangezien er dan altijd een chemische reiniging moet worden uitgevoerd op uw volledig iPhone. Tijdens het onderzoek wordt ieder iPhone onderdeel chemisch gereinigd en wordt onderzocht of het nog goed functioneert. Na de reiniging wordt ook nog het bekende gratis iPhone onderdelen onderzoek uitgevoerd. Na dit onderzoek krijgt u van de Fixers monteur een onderzoeksrapport met hierin eventuele defecte onderdelen. Werkt een onderdeel niet dan zal de monteur in overleg met u besluiten een uit te voeren.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 5 waterschade onderzoek

De kosten van een iPhone 5 waterschade onderzoek bedragen € 59,-, incl. BTW en montagekosten. Deze prijs is exclusief eventuele bijkomende kosten van de reparatie van iPhone onderdelen. Dit bespreekt de Fixers monteur echter vooraf met u. Zo komt u nooit voor financiële verrassingen te staan en ligt de keus voor reparatie bij u. Hoe sneller u na de waterschade langskomt, hoe groter de kans dat de schade meevalt en de kosten laag blijven. Fixers heeft filialen in , , , en . Dus er is altijd een filiaal binnen afzienbare afstand om uw iPhone waterschade op te lossen!

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1369 reviews op trustpilot
Ad Ossenblok
21 september 2021
Een prima service bij de het vervangen…

Een prima service bij de het vervangen van de batterij van mijn iphone 7 jongens/meisjes bedankt voor de prima service en als ik stukken heb kom ik zeker bij jullie terug

Michel Dashorst
17 september 2021
Fixer Nieuw Vennep

Afgelopen maandag 13-9 mijn iphone gebracht. Deze was door mij niet meer te activeren. Meteen geholpen en na 20 minuten weer kunnen opstarten. Lieten me niet gaan voor alles weer werkte. Super service, complimenten!

ape
9 september 2021
Fixers Amstelveen

Afgelopen week een desktop van Lenovo afgegeven voor reparatie bij fixers in Amstelveen, waar wij tot volle tevredenheid zijn geholpen. pc is daarna doorgestuurd naar Nieuw-Vennep en daar constateerde men dat de aan/uit-knop defect was. de oorspronkelijke aan-uit/knop was echter niet meer verkrijgbaar. na telefonisch overleg tot het besluit gekomen om een andere aan-uit/knop te installeren. naar volle tevredenheid werkt de desktop nu weer. ik kan iedereen fixers aanbevelen. zij zijn altijd bereid om je te helpen en mee te denken voor een passende oplossing.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap