0880040900

iPhone 5 waterschade

Meld je reparatie aan

Hoe voorzichtig u ook bent met uw iPhone 5 het overkomt veel mensen een keer dat hun iPhone waterschade oploopt. Waterschade iPhone is dé nummer twee van meest voorkomende . Wat te doen wanneer uw iPhone waterschade heeft opgelopen? Zet direct uw iPhone uit! Zo wordt kortsluiting voorkomen. Maak zo snel mogelijk een afspraak bij Fixers voor een “iPhone 5 waterschade reiniging”. De kans is dan groot dat uw iPhone de waterschade overleeft. Mocht er na de reiniging toch een defect zijn als gevolg van de waterschade, dan kan de Fixers monteur ook een uitvoeren. Wanneer u Fixers verlaat beschikt uw iPhone 5 over de hoogste kwaliteit onderdelen waar 3 maanden garantie op zit.

Meld hier je reparatie aan

iPhone 5s waterschade onderzoek

De monteurs van Fixers voeren kosteloos onderzoeken uit naar . Dit is niet toepassing wanneer er sprake is van waterschade aangezien er dan altijd een chemische reiniging moet worden uitgevoerd op uw volledig iPhone. Tijdens het onderzoek wordt ieder iPhone onderdeel chemisch gereinigd en wordt onderzocht of het nog goed functioneert. Na de reiniging wordt ook nog het bekende gratis iPhone onderdelen onderzoek uitgevoerd. Na dit onderzoek krijgt u van de Fixers monteur een onderzoeksrapport met hierin eventuele defecte onderdelen. Werkt een onderdeel niet dan zal de monteur in overleg met u besluiten een uit te voeren.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 5 waterschade onderzoek

De kosten van een iPhone 5 waterschade onderzoek bedragen € 59,-, incl. BTW en montagekosten. Deze prijs is exclusief eventuele bijkomende kosten van de reparatie van iPhone onderdelen. Dit bespreekt de Fixers monteur echter vooraf met u. Zo komt u nooit voor financiële verrassingen te staan en ligt de keus voor reparatie bij u. Hoe sneller u na de waterschade langskomt, hoe groter de kans dat de schade meevalt en de kosten laag blijven. Fixers heeft filialen in , , , en . Dus er is altijd een filiaal binnen afzienbare afstand om uw iPhone waterschade op te lossen!

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1096 reviews op trustpilot
Paul
19 januari 2021
Goede service

Goede service, en zeer snelle afhandeling. Ik weet nu waar ik voortaan moet zijn voor problemen aan mijn service van mijn iPhone, iPad en imacbook

Maurice Wildeman
19 januari 2021
Snel en correcte afhandeling reparatie

Scherm van mijn iPhone XR was behoorlijk beschadigd. Zaterdag begin van de middag afgeleverd. Medewerker Kourosh gaf aan te proberen deze op de dag zelf te repareren. Werd gebeld dat het toch niet zou lukken en dat het maandag klaar zou zijn. Op tijd gecommuniceerd en afspraken nagekomen. Bij ophalen screen protector aangeschaft en deze werd ook zonder te vragen perfect aangebracht. Perfect en professionele service.

Pim
18 januari 2021
Snel en goede service

Op donderdag mijn iPad met een barst in het scherm afgeleverd. Het bleek een fout te zijn van Apple waardoor die barst erin is gekomen. Toen kreeg ik zaterdagochtend al bericht dat ik de iPad op kon halen, maandag langs geweest en ik kreeg op kosten van Apple een nieuwe iPad. Wat een top service en super snel werk!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap