0880040900

iPhone 5 waterschade

Meld je reparatie aan

Hoe voorzichtig u ook bent met uw iPhone 5 het overkomt veel mensen een keer dat hun iPhone waterschade oploopt. Waterschade iPhone is dé nummer twee van meest voorkomende . Wat te doen wanneer uw iPhone waterschade heeft opgelopen? Zet direct uw iPhone uit! Zo wordt kortsluiting voorkomen. Maak zo snel mogelijk een afspraak bij Fixers voor een “iPhone 5 waterschade reiniging”. De kans is dan groot dat uw iPhone de waterschade overleeft. Mocht er na de reiniging toch een defect zijn als gevolg van de waterschade, dan kan de Fixers monteur ook een uitvoeren. Wanneer u Fixers verlaat beschikt uw iPhone 5 over de hoogste kwaliteit onderdelen waar 3 maanden garantie op zit.

Kies het juiste type device

iPhone 5s waterschade onderzoek

De monteurs van Fixers voeren kosteloos onderzoeken uit naar . Dit is niet toepassing wanneer er sprake is van waterschade aangezien er dan altijd een chemische reiniging moet worden uitgevoerd op uw volledig iPhone. Tijdens het onderzoek wordt ieder iPhone onderdeel chemisch gereinigd en wordt onderzocht of het nog goed functioneert. Na de reiniging wordt ook nog het bekende gratis iPhone onderdelen onderzoek uitgevoerd. Na dit onderzoek krijgt u van de Fixers monteur een onderzoeksrapport met hierin eventuele defecte onderdelen. Werkt een onderdeel niet dan zal de monteur in overleg met u besluiten een uit te voeren.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 5 waterschade onderzoek

De kosten van een iPhone 5 waterschade onderzoek bedragen € 59,-, incl. BTW en montagekosten. Deze prijs is exclusief eventuele bijkomende kosten van de reparatie van iPhone onderdelen. Dit bespreekt de Fixers monteur echter vooraf met u. Zo komt u nooit voor financiële verrassingen te staan en ligt de keus voor reparatie bij u. Hoe sneller u na de waterschade langskomt, hoe groter de kans dat de schade meevalt en de kosten laag blijven. Fixers heeft filialen in , , , en . Dus er is altijd een filiaal binnen afzienbare afstand om uw iPhone waterschade op te lossen!

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1408 reviews op trustpilot
Lex Abas
18 januari 2022
Uitstekende service

Goed en snel geholpen

Ben Stams
17 januari 2022
Schakelen van Fixers op terugroep actie vanuit Apple

Mijn iPhone 12 pro gebracht omdat er een terugroep actie vanuit Apple op van kracht was, na diagnose toestel daar achter gelaten en 3 uurtjes later voorzien van nieuw scherm e.d. weer opgehaald. Uitermate klantvriendelijke en prettig geholpen.

Thomas Stijntjes
12 januari 2022
Super service en advies!

Erg snel, ontzettend behulpzaam en vriendelijk geholpen. Zelfs met advies voor een hobby reparatie van een oude iMac.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap