0880040900

iPhone 5c aan/uit knop

Meld je reparatie aan

De iPhone 5c is erg herkenbaar vanwege de . De kleurrijke backcovers zijn erg populair onder velen, op die manier kan men zich onderscheiden van anderen. De knoppen aan de zijkant hebben dezelfde kleur en zijn erg handig om bepaalde functies van een iPhone snel uit te voeren. Denk aan de aan/uit knop, deze knop zorgt er voor dat uw iPhone wordt geactiveerd en gedeactiveerd en maakt het mogelijk om screenshots te maken. Erg handig wanneer u snel datgene wilt delen wat u op het scherm ziet. Wanneer een iPhone 5c aan/uit knop niet meer werkt kan een noodzakelijk zijn, mocht u het gebruiksgemak terug willen hebben. De monteurs van Fixers lossen graag uw op.

Lastig uw iPhone 5c aan en uit zetten

Wanneer de iPhone 5c aan/uit knop defect is kunt u lastig uw telefoon aan en uit zetten. Een screenshot maken is helemaal lastig. Gelukkig kunt u uw bij Fixers. De monteurs van Fixers repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen. Om onze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 3 maanden garantie. Knoppen zijn er ‘fragile’, dit houdt in dat knoppen al gauw gebreken vertonen. Dit kan zijn door het vele malen gebruiken van de knoppen. Andere functies van uw iPhone kunnen ook defecten vertonen na verloop van tijd. Wanneer u geen idee heeft wat er precies defect is kunt u langs een van de Fixers Servicepunten komen. Wij onderzoeken kosteloos (m.u.v. vochtschade) het defect op. Na onderzoek zijn eventuele reparatiekosten duidelijk, pas na akkoord van de reparatiekosten wordt de reparatie uitgevoerd. Zo komt u bij Fixers nooit voor verrassingen te staan na een .

Kosten iPhone 5c aan/uit knop reparatie

Het vervangen van een iPhone 5c aan/uit knop kost € 59,-. Dit is een all-in prijs, wat inhoudt dat BTW en montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. De knop zelf dit u ziet wordt in eerste instantie niet vervangen, het gaat om de kabel achter het knopje. Deze kabel zorgt voor het drukmechanisme en het signaal naar de iPhone. Aan deze kabel zitten meerdere functies verbonden, namelijk de mute-knop en volumeknop. Het gehele onderdeel wordt vervangen, mocht uw mute-knop ook gebreken vertonen? Dan is dat gelijk met een iPhone 5c aan/uit knop reparatie opgelost.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores