0880040900

iPhone 5c achterkant

Meld je reparatie aan

De achterkant van een iPhone 5c is erg herkenbaar voor dit type iPhone. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren waardoor u zeker weet dat het uw telefoon is. Het heeft een totaal ander uiterlijk gekregen dan de iPhone 5 en iPhone 5s. De achterkant is gemaakt van polycarbonaat, in tegenstelling tot het glas en aluminium van de iPhone 5/5s. Het heeft een rondere afwerking en de kleur valt goed op door de glanzende laag. Het voelt voor velen steviger aan, alleen sluit dit schade niet uit. Een val of stoot kan al genoeg zijn waardoor jouw iPhone 5c achterkant vervangen moet worden. Voor een kunt u kiezen voor Fixers, een reparatiespecialist gespecialiseerd in onder andere iPhone reparaties. Uw door een ervaren monteur? Fixers lost graag het probleem op.

Meld hier je reparatie aan

iPhone 5c achterkant kapot

Een iPhone 5c achterkant is voelt dankzij het materiaal en de ronde hoeken steviger aan. Daarnaast krast polycarbonaat minder snel dan aluminium en glas. Hierdoor is de kans op schade ook minder groot. Desondanks is een reparatie aan de achterkant niet uit te sluiten. Zo zit een ongeluk in een klein hoekje en kan een iPhone 5c achterkant ondanks alle bescherming toch beschadigd raken. U kunt dan kiezen voor een , tijdens reparatie wordt uw achterkant vervangen voor een nieuwe.

Kosten iPhone 5c scherm reparatie

De kosten van een iPhone 5c achterkant reparatie zijn € 119,-. Dit is een all-in prijs. Dit houdt in dat de BTW en montagekosten inbegrepen zijn in de prijs. Zo is Fixers open over de reparatietarieven, prijzen zijn dan ook vrijwel meteen duidelijk. Mocht dat niet zo zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. De monteurs van Fixers helpen u graag verder. Een iPhone 5c achterkant reparatie houdt in dat de totale achterkant wordt vervangen. Mochten andere onderdelen ook defect zijn dan melden wij dit direct, pas na akkoord van de reparatiekosten voeren wij de reparatie uit. Heeft u vragen over uw ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1091 reviews op trustpilot
Wouter
16 januari 2021
Top service.

Top service.. scherm kapot van mijn iphone 11 pro. Vlotte service vlot klaar, zelfde dag op kunnen halen Normale prijs Afspraken nagekomen.. gewoon goede ervaring!

Murat
14 januari 2021
Snelle vervanging toetsenbord Macbook Pro

Bedankt Serkan voor de snelle service. Mijn Macbook Pro werkt weer zoals het hoort!

Sheremise Fransman
14 januari 2021
Zeer tevreden en zeker aan te raden

Zeer tevreden en zeker aan te raden ! Ze wisten het probleem heel snel te vinden en op te lossen. Thanks guys !

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap