0880040900

iPhone 5c batterij

Meld je reparatie aan

Zoals een mens energie nodig heeft om de dag door te komen heeft uw iPhone een batterij nodig. Wanneer een batterij niet goed oplaadt, snel leeg is of warm wordt kan het zijn dat uw iPhone 5c batterij defect is. Een defecte batterij heeft verschillende oorzaken, namelijk door het gebruik, lang in de zon gelegen, een val of een stoot. Dit is erg vervelend. U kunt nu minder lang doen met uw batterij dat u gewend bent. Daarnaast moet u steeds de batterij opladen wat niet handig is. Een mobiel is namelijk erg handig omdat het ‘mobiel’ te gebruiken is. Een iPhone aan een draad is dan ook niet erg handig. Kies er daarom dan ook voor om uw door een reparatiespecialist, de monteurs van Fixers helpen u graag verder.

Opladen en verbinding maken

Een iPhone 5c batterij kan na verloop van tijd van mindere kwaliteit zijn. Vanaf dat moment kunt u minder lang met uw iPhone doen. Op dat moment kunnen er verschillende irritaties ontstaan. Denk aan het willen bellen van iemand maar uw iPhone valt net uit, tijdens het bellen wordt uw iPhone uitgeschakeld en nu heeft u net niet genoeg tijd om een belangrijke mail te versturen. Een kan dit probleem verhelpen. Hier wordt de batterij vervangen voor een nieuwe originele batterij. Bij elke reparatie krijgt u 3 maanden garantie bij Fixers. Wanneer u niet zeker weet of uw iPhone 5c batterij defect is en wellicht het probleem licht bij de kunt u vrijblijvend langskomen. Wij onderzoeken kosteloos waar het probleem ligt, na onderzoek worden de reparatiekosten duidelijk. Pas na akkoord voeren wij de uit.

Kosten iPhone 5c laadconnector reparatie

Het vervangen van een iPhone 5c batterij kost € 39,-. De kosten van montage en BTW zijn bij deze prijs inbegrepen. Wanneer u uw iPhone aanmeldt voor reparatie voeren wij allereerst onderzoek uit of het probleem ook werkelijk aan de batterij ligt. Onderzoek is bij Fixers altijd kosteloos (m.u.v. vochtschade). Bij een batterij reparatie wordt uitsluitend de batterij vervangen voor een nieuwe batterij. Op elke reparatie krijgt u 3 maanden garantie. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over uw iPhone 5c reparatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kiest een van onze ‘smart services’.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores