0880040900

iPhone 5c hoofdtelefoon aansluiting

Meld je reparatie aan

Een hoofdtelefoon aansluiting is erg fijn wanneer u een echte muziekliefhebber bent. Zo kunt u middels een hoofdtelefoon muziek afspelen met uw telefoon. Daarnaast kun u ook uw iPhone aansluiten op een stereo-installatie met een stereo kabel. Het is belangrijk dat hier voor de iPhone 5c hoofdtelefoon aansluiting goed werkt. Zo kan een voor problemen zorgen waardoor de hoofdtelefoon aansluiting niet meer werkt. Kies er dan voor om uw , dit kan het probleem van de iPhone 5c oplossen.

Het aansluiten van een hoofdtelefoon

Een bij Fixers zorgt er voor dat u uw iPhone weer kunt gebruiken zoals u gewend bent. Het kan zijn dat de eveneens defect is, dit komt omdat deze onderdelen aan elkaar zijn verbonden. Wilt u zeker weten waar het aan ligt? Kom dan langs een van onze Fixers Servicepunten. Onze monteurs onderzoeken kosteloos (m.u.v. vochtschade) naar het defect. Op elke reparatie krijgt u bij Fixers 3 maanden garantie. Fixers repareert uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen, na reparatie is uw iPhone weer zo goed als nieuw.

Kosten iPhone 5c hoofdtelefoon aansluiting reparatie

Het repareren van de iPhone 5c hoofdtelefoon aansluiting kost € 49,-. Dit is een all-in prijs. Dit houdt in dat de BTW en montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. Kies voor Fixers en kom met of zonder afspraak langs een van onze Fixers Servicepunten. Kies voor de 24-uurs service wanneer u niet langs kunt komen. Onze monteurs staan 6 dagen per week voor uw iPhone reparatie klaar. Bij een iPhone 5c hoofdtelefoon aansluiting wordt naast de hoofdtelefoon aansluiting ook de laadconnector vervangen. Deze twee onderdelen zitten aan elkaar verbonden. Wanneer de laadconnector niet goed werkt wordt deze eveneens vervangen, en dat voor dezelfde prijs. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over uw iPhone 5c reparatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kiest een van onze ‘smart services’.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores