0880040900

iPhone 5c hoofdtelefoon aansluiting

Meld je reparatie aan

Een hoofdtelefoon aansluiting is erg fijn wanneer u een echte muziekliefhebber bent. Zo kunt u middels een hoofdtelefoon muziek afspelen met uw telefoon. Daarnaast kun u ook uw iPhone aansluiten op een stereo-installatie met een stereo kabel. Het is belangrijk dat hier voor de iPhone 5c hoofdtelefoon aansluiting goed werkt. Zo kan een voor problemen zorgen waardoor de hoofdtelefoon aansluiting niet meer werkt. Kies er dan voor om uw , dit kan het probleem van de iPhone 5c oplossen.

Meld hier je reparatie aan

Het aansluiten van een hoofdtelefoon

Een bij Fixers zorgt er voor dat u uw iPhone weer kunt gebruiken zoals u gewend bent. Het kan zijn dat de eveneens defect is, dit komt omdat deze onderdelen aan elkaar zijn verbonden. Wilt u zeker weten waar het aan ligt? Kom dan langs een van onze Fixers Servicepunten. Onze monteurs onderzoeken kosteloos (m.u.v. vochtschade) naar het defect. Op elke reparatie krijgt u bij Fixers 3 maanden garantie. Fixers repareert uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen, na reparatie is uw iPhone weer zo goed als nieuw.

Kosten iPhone 5c hoofdtelefoon aansluiting reparatie

Het repareren van de iPhone 5c hoofdtelefoon aansluiting kost € 49,-. Dit is een all-in prijs. Dit houdt in dat de BTW en montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. Kies voor Fixers en kom met of zonder afspraak langs een van onze Fixers Servicepunten. Kies voor de 24-uurs service wanneer u niet langs kunt komen. Onze monteurs staan 6 dagen per week voor uw iPhone reparatie klaar. Bij een iPhone 5c hoofdtelefoon aansluiting wordt naast de hoofdtelefoon aansluiting ook de laadconnector vervangen. Deze twee onderdelen zitten aan elkaar verbonden. Wanneer de laadconnector niet goed werkt wordt deze eveneens vervangen, en dat voor dezelfde prijs. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over uw iPhone 5c reparatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kiest een van onze ‘smart services’.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1369 reviews op trustpilot
Ad Ossenblok
21 september 2021
Een prima service bij de het vervangen…

Een prima service bij de het vervangen van de batterij van mijn iphone 7 jongens/meisjes bedankt voor de prima service en als ik stukken heb kom ik zeker bij jullie terug

Michel Dashorst
17 september 2021
Fixer Nieuw Vennep

Afgelopen maandag 13-9 mijn iphone gebracht. Deze was door mij niet meer te activeren. Meteen geholpen en na 20 minuten weer kunnen opstarten. Lieten me niet gaan voor alles weer werkte. Super service, complimenten!

ape
9 september 2021
Fixers Amstelveen

Afgelopen week een desktop van Lenovo afgegeven voor reparatie bij fixers in Amstelveen, waar wij tot volle tevredenheid zijn geholpen. pc is daarna doorgestuurd naar Nieuw-Vennep en daar constateerde men dat de aan/uit-knop defect was. de oorspronkelijke aan-uit/knop was echter niet meer verkrijgbaar. na telefonisch overleg tot het besluit gekomen om een andere aan-uit/knop te installeren. naar volle tevredenheid werkt de desktop nu weer. ik kan iedereen fixers aanbevelen. zij zijn altijd bereid om je te helpen en mee te denken voor een passende oplossing.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap